RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

marijana22 -> RE: Dečija garderoba (7.8.2016 12:15:29)

i meni je too much

Ali malim guzama sve lepo stoji

MasnaMasnica -> RE: Dečija garderoba (7.8.2016 12:35:25)

Branki pitaj pa javni. Mada mislim da sam ih pronasla preko instagrama. Vec sam u pregovorima. Hocu za Norin prvi rodjendan. Za Noru mi je rekla 3500. Za Unu 4200. Samo da proverim je li ista firma😊

Ana RR -> RE: Dečija garderoba (7.8.2016 12:38:21)

Nisam se setila ranije da vam napišem ali Monsoon kids ima sjajne stvari a još uvek traje sniženje (do sutra je dodatnih 20% na već sniženih 50%). Te svečane haljinice za devojčice su bile po 3-4 hiljade, mada njih mislim i da nema više.

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (7.8.2016 14:29:16)

Gde ima taj Monsoon? Prvi put cujem[sm=zmeden.gif]

Ana RR -> RE: Dečija garderoba (7.8.2016 14:46:46)

Prvi put čuješ, stvarno?

Ima u Delti, Knezu, B.Brdu..

Sanjalicaaa -> RE: Dečija garderoba (7.8.2016 18:27:39)

I ja prvi put cujem. Ne secam se ni da sam videla njihovu radnju negde.

Ana RR -> RE: Dečija garderoba (7.8.2016 21:54:43)

Ma nemoguće da niste videle, pa godinama postoji njihova radnja u Knezu. U Delti imaju dva lokala, jedan za decu i jedan za odrasle. Skupi su jako ali kada imaju sniženja može baš lepo da se pazari.

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (7.8.2016 22:03:39)

Ja stvarno prvi put cujem. Do Delte slabo idemo, a po Knezu bas malo setkamo... A i tada slabo gledam radnje :-)

Mariya -> RE: Dečija garderoba (13.8.2016 0:02:15)

Kako bre žene ne znate,ja znam za Monsoon a nisam iz Bg[sm=smiley36.gif]
Došlo zahlađenje i ja krenula da pripremam odeću dugih rukava i nogavica za H, povadila sam robu koja je bila Lucijina i imam šta da vidim: 7 od 8 majica koje su domaće proizvodnje ja ne mogu da iskoristim za H jer su sve otišle u širinu[sm=zmeden.gif] valjda od pranja, taj pamuk,valjda su ga tako krojili pa umesto da se rastegli majica,ona otišla u širinu[sm=zmeden.gif] A H ima duži torzo i njoj trebaju baš dugačke majice. Tačno moram da joj kupujem nove,jer ću od L moći koristiti svega 4-5,i to su one iz C&A ili Teska, F&F.
A te majice što su se razvukle, pa neke haljinice,pantalonice koje su nepraktične, sam lepo spakovala i dala svekrvi da odnese u selo,ima jedan bračni par sa 2 i 1godišnjom devojčicom,pa nek ' oni iskoriste.

MasnaMasnica -> RE: Dečija garderoba (24.9.2016 16:03:52)

Caos, meni treba pomoc gde aci lepu zimsku jakniu za devojcicu , sve sam pregledala nista mi se ne svidja[sm=zmeden.gif]

bubulence -> RE: Dečija garderoba (24.9.2016 16:13:31)

Zara? Imaju lepih modela... Mislim da ce Waiikiki ili kako se vec pise dobijati lepih modela.

MasnaMasnica -> RE: Dečija garderoba (24.9.2016 16:35:55)

Hvala Bubi, Zarine su mi se dopala samo 2 , ali nesto nisam zbog boje odusevljena, jos Waikiki da pogledam. Ide mi U za Nemacku pa smo mislili da tamo kupi, ali sve gledam, i sve su bezveze, cak ni next ove godine nema izbor[sm=zmeden.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (6.10.2016 12:18:59)

Srednje dete skroz opremljeno, bebac takodje manje vise a starija, posto kao iz vode raste, sve prerasla. Sve joj treba a mene boli glava, sad od trazenja kad bih mogla sve na jednom mestu kupiti i mirna.

Sto je naj smesnije kad joj je bio rodjendan 99% stvari je dobila malo [sm=smiley13.gif] da ne poverujem, i sve otislo mladjoj . Sad mladjoj bio rodjus tako da je svasta nadobijala. Ja se salim pa kazem ti i kad je T rodjendan i kad je tvoj dobijas poklone .

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (23.10.2016 15:36:13)

V kupili bodice vel. 80 , k kako dzigljaju boze ..
A kuci jos nadjem dve trenerke koje je dobio obe 80 jedna mu taman druga velika... koja razlika u proizvodjacima.

Maraj -> RE: Dečija garderoba (23.10.2016 21:39:11)

Anck , tako i kod nas. Nosimo pantalone ili velicinu 12 meseci ili 92. Mada se desi da je neki model 92 vele taman a drugi da je duzi. Al sve se resi zavrtanjem nogavica [sm=smiley1.gif] bolje da su duze nego krace

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (23.10.2016 21:48:50)

ja na svaka 2, 3 meseca starijem moram da obnavljam garderobu, ludim vise, ali kad je mrsav pa ne mogu da mu kupim broj vece, a i mladji raste kao iz vode, vec nosi 80 i 86

branki* -> RE: Dečija garderoba (23.10.2016 22:14:34)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Maraj

Mame da li ste pro ale Carter's bodice. Nema boljih. C&A je nula za njih. Takav im ne materijal da ne trenu ni malo. A C&A sam kupila igrom slucaja jel mi je trebao beli. Blagi uzas. Losle 3-4 pranja sav se rastegao. Carter's koliko god da ih perem boja im je postojana , pamuk fenomenalan. Ma najbolji su. Ja ih ne menjam

Slabije kupujem carters jer su
Im cene stvarnooo booli glava. Iskreno nisam isla u skorije vreme uopste do njihovih radnji ali koliko me secanje sluzi bile su bas paprene.
Ne znam kako ti se raspalo ali sve sto sam u C&A kupovala super mi se pokazalo i za bebu i za devojcice. A cene ...pogotivo na snizenjma i vise nego smesne.

IvanaSK RR -> RE: Dečija garderoba (23.10.2016 22:42:26)

Carter's je i meni skup. Ima nekoliko njihovih polovnih bodica i ok su.
Ni meni se C&A nije raspao, super su mi.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (23.10.2016 23:25:10)

Neke bodice njihove nosi od rodjenja ma kao novi su. Verujem da je Carters dobar, ranije sam kupovala par stvari, ali previse para da bi nosio jedva dva meseca.

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (23.10.2016 23:33:43)

Meni je CiA super, bas imaju kvalitetne stvari nosila starija sada i mladja...

Trcosava -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 8:32:05)

Zara i H&M je totalno razočaranje za mene.
C&A odnos cene i kvaliteta je sjajan!!!! I ne samoza decu, i za odrasle

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 8:47:34)

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Zara i H&M je totalno razočaranje za mene.

Istog sam misljenja..nije mi jasno za cim su zene toliko poludele za tim brendovima. Kvalitet im je katastrofa.

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 9:00:40)

U Zaru sam usla , zajednicki im deo za decu od 1-3 godine, nista nisam nasla za 3 god, sve su.minijaturne velicine, a njima je kroj inace manji.
A u Hm-u nista nisam nasla jeftinije od 1800 da valja. Razocarala sam se takodje.

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 9:13:39)

Meni je zara ok za jakne, farke i trenerkr, makicice nisu nekog kvaliteta, providan je pamuk pa mi se ne svidja to. Za sebe sam tamo uzela samo jednom farke, nistai se ne svidja i sve je sintetika.
Carters imamo preko 50 bodica i odlicni su, nosi vel.za 18 meseci, jer su manji kalupi.
Hm su mi dobri bodici, imam neki paket od 7 kom kratkih rukava i bas su fini, i uzimala sam one po 2 kom.sto su kao tegljivi, samo nema vise velicina, do 74 idu samo. U hm volim bebeci program i svasta sam nakupovala skroz ok kvaliteta, c&a mi je isto ok.

mali_mis -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 10:28:23)

C&A duksici su malo preuski, imam takav osecaj kad mu oblacim duks, ali ih volimo.
A. nosi velicine, pazi sad: 98 donji delovi, mada od nekih proizvodjaca mu je 98 kratko, znaci 104 od drugih. Gornji delovi 104, neki i 110. Od domacih proizvodjaca, nemam blage veze, to ide odokativnom metodom. Ali najvise mrzim, kad me prodavacica pita koliko ima godina, pa ja kazem, a ona stane da me ubedjuje kako mu lupam 2 odgovara, a ne broj veci, "alo bre zeno valjda ja znam koliko mi je dete".
Koton ima fine stvari za decu, samo je za decake izbor mali. I takko fashion volemo. H&M se nesto pokazalo super, nesto nije.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>