RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Mariya -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 16:22:48)

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Hvala Bubi, Zarine su mi se dopala samo 2 , ali nesto nisam zbog boje odusevljena, jos Waikiki da pogledam. Ide mi U za Nemacku pa smo mislili da tamo kupi, ali sve gledam, i sve su bezveze, cak ni next ove godine nema izbor[sm=zmeden.gif]

Ako ne nađete jaknu u Nemačkoj onda nećete nigde[sm=smiley36.gif]
Ja sam videla za moj ukus jako lepe, praktične i jeftine jakne u Kik-u. Ima ih u Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatkoj pa pretpostavljam da imaju radnje i u Nemačkoj, pogotovo što je to nemačka firma.

MasnaMasnica -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 16:24:08)

Nasli u Familiy, i jaknu, i jos jednu jaknu+ski pantalone!

emicaa -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 16:32:51)

Mariya ima Kik u njemackoj ali meni se njihove stvari uopste ne svidjaju,do sad sam kod njih kupila sebi i Dori po duks.

eca89 -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 16:40:19)

Emice ni meni isto, mene drugarica nagovorila, kao njoj je sve super! Ja sam A. kupila trenerkicu i nije je 2x obukla, sva se ofucala i pocebala, tako da zaobilazim u sirokom luku!

IvanaSK RR -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 19:58:17)

Evo je nasa zimska jaknica
[img]https://s15.postimg.org/fze3nf23b/IMG_20161024_123615.jpg[/img]

Ana RR -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 20:02:07)

Baš je lepa [sm=smiley1.gif]

Mi smo za sada ok sa jaknama, moje dete nekako čudno raste [sm=smiley36.gif] donji delovi mu omale za dva meseca a jakne nosi dve godine [sm=smiley36.gif] Ali treba da mu stigne jakna iz Gap-a iz Amerike (po prijatelju) tako da će nju imati i sledeće zime.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 20:12:20)

Super jaknica! Hoces uzimati i skafander?
V sam uzela preeeeeedivnu zimsku jaknicu, jedva cekam da je nosi, al ne znam.damli skafander da uzimam [sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 21:09:47)

Pa, bolje da mu uzmes neke deblje pantalone[sm=zmeden.gif]
Necemo uzimati skafander, iskreno, meni je to sada bacanje para kad je toliko mala.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 21:13:27)

Pa sta znam moja T je nosila skafander , u to vreme se rodila kad i V. Nismo kupovali jaknicu vec skafanderr, ali posto sad imamo jaknicu ... razmisljam se jos.

Animsaj9 -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 21:30:41)

mi imamo jaknicu nije bas za sneg, ali smo zato kupili skafander.

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (24.10.2016 22:34:05)

Obe male su imale po tri meseca prve zime i imali smo mali skafander. Ove zime obe nose jaknice i termo pantalone. U HiMu ima lepih debljih pantalonica sa tregerima bas za zimu kao skafander ali nisu skroz izjedna[sm=smiley36.gif]

toddlerka -> RE: Dečija garderoba (3.11.2016 12:54:29)

Pozdrav drage dame. Kada je rec o decijoj garderobi zaista moramo obratiti paznju pre svega na kvalitet jer najbitnije je da je udobno to sto dete nosi. Moj predlog je da pogledate link. Modeli su originalni, malo drugaciji, prakticni i kvalitetni, cene su povoljne a proizvodnja je domaca. Ja sam zaista zadovoljna njihovom garderobom. Pogledajte i vi njihovu stranicu i slike [sm=smiley36.gif]

Reklamiranje je zabranjeno, ukoliko niste kontaktirali administratore. Pozdrav

nena3001 -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 1:43:31)

Cao svima, ja svom detetu kupujem kvalitetne stvari i uglavnom domace proizvodjace. Skoro sam otkrila toddler fashion design for kids i jako su mi se dopli njihovi modeli a kvalitet je odlican. Ne znam da li clanica toddlerka ima ikakve veze sa njima ili je ovo slucajnost [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ivannna -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 8:52:21)

gde mogu da kupim haljinice za devojcicu od 4 godine za svaki dan za vrtic a i malo svecanije za neke rodjendane?

nena3001 -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 11:22:39)

ivannna ja sam takve stvari nalazila na fb strani toddlerodecazadecu. pogledaj ima svakavih stvarcica i za svaki dan i za svecanosti.

Mariya -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 19:33:53)

IZVORNA PORUKA: ivannna

gde mogu da kupim haljinice za devojcicu od 4 godine za svaki dan za vrtic a i malo svecanije za neke rodjendane?

H&M, C&A, Takko, pa čak i kod kineza, i u buticima sa domaćom proizvodnjom... Svuda[sm=smiley36.gif]

Ja sam zadovoljna sa stavrima iz Kik-a, s obzirom koliko jeftino ih plaćam[sm=smiley36.gif]
Obično kupim stvari na sniženju, bodiji za bebe budu 1 ili 2e, dečije pantalone ili helanke 2-3 e, haljinice oko 4-5. Sebi sam uzela nekoliko majica, bluza, jednu zato što je bila na sniženju i koštala 2 e, pa je stajala u ormaru i obučem je sad u oktobru i oduševim se kako mi dobro stoji, sad mi je jedna od omiljenih! Uzela sam i jaknu prošle godine za 20e, po punoj ceni, ne na sniženju. Nije najlepša ali je najbolja jakna koju sam ikad imala!! I sad sam uzela za L bluzu, tamnoplavu sa svetloplavim cvetićima od tila po punoj ceni, 5e. Nije ekstra kvalitet ali je lepa i poslužiće[sm=smiley1.gif]

SunFlower -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 21:16:19)

Ja Kik imam u zgradi[sm=bravo.gif] Malenoj vec drugu godinu uzimam jaknicu tu, za 10e, odlicna je, mozes oprati 100 puta.
Kod njih se neke stvari posle prvog pranja upropaste nacisto, ali decja garderoba im je odlicna, tu uvek nadjem za prvu ruku carape, strumfhoze, majicice, gacice, ma sve za svaki dan i za vrtic bas. Za devojcice isto budu cesto lepe bluzice i haljinice.
Inace im uzimam isto dosta C&A, H&M, klasika, sve povoljno a ekstra lepo i kvalitetno, za sve prilike.

branki* -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 21:27:47)

Boze,kako je po austriji i nemackoj sve jeftino,ovde kod nas decije jakne od 4000 pa na gore[sm=smiley13.gif]!

emicaa -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 21:40:12)

Branki ja sam Davidu kupila jaknicu u njemackoj za 20 eura,bas je jeftino.Dora oblacim u h&m od glave do pete

SunFlower -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 21:46:06)

To je istina. Recimo i H&M i C&A uopste nisu iste stvari ovde i dole u Srbiji, niti su iste cene. Ovde vazda ima nekih akcija kakvih dole nema. Npr prosle nedelje nam je u C&A bilo 25℅ na celu kupovinu, tako da mi je za sina jakna ispala 14€. Ove nedelje je na jeans kupis jedne a druge su u pola cene. I tako do bozica rasturaju se od rasprodaja. Svuda, ne samo C&A.

emicaa -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 22:02:33)

predprosle sedmice je u njemackoj u h&m bila akcija dvoje platis trece gratis.Mi Dori nakupovali majice i trenerke,hlace i jos nfke gluposti za stotinjak eura.

choopa choops -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 22:09:34)

I ja sam zadovoljna Kikom. Mislim nije neki kvalitet, ali cijene su im smješne, tako da i kad mi se nešto pohaba, bar znam da nisam puno platila.

Kod nas je Zara nesto pojeftinila ili su uskladili cijene sa Evropom, nemam pojma,ali čini mi se dječije stvari nikad jeftinije. A zato OVS preskup, a tranje. Tražila sam prsluk za M, svugdje je oko 20e (HM, Zara..) a u Ovsu blizu 30e, i još nikakav.

Ja kupujem još i u NKD. Maloj sam uzela jednu jaknicu za 20e odlična je [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 22:13:52)

Sta je kik? Gde kupujes to Mariya?

choopa choops -> RE: Dečija garderoba (7.11.2016 22:17:37)

KIK

Ja kupujem u HR, baš kao i sve ostalo jer kod nas nema ni'ta![sm=smiley36.gif]

ivannna -> RE: Dečija garderoba (10.11.2016 10:39:40)

hvala puno na idejama!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>