RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (9.4.2017 14:23:46)

Mame, znam da smo pisale vec negde o onim flekicama za carape da se bebe ne klizaju...gde ste kupovale ili ako ste same pravile na koji nacin?
V fino hoda kad je patikicama ali ja bih radije da bude bos ali se bas kliza.

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (10.4.2017 19:22:12)

Anck imas te carapice za male bebe svuda,skoro u svakom butiku.

Duškić -> RE: Dečija garderoba (10.4.2017 19:36:48)

Ja ih nadjem na pijaci kod onih sto prodaju carape...ima kakvih hoces. A uzimala sam i ne klizajuce u Mendi..

IvanaSK RR -> RE: Dečija garderoba (10.4.2017 19:50:25)

I ja sam uzimala na pijaci, a koliko se sećam ima ih i kod kineza.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (10.4.2017 21:18:32)

Ma ne gde ima carapica nego tih flekica....imam carapa.za izvoz, ne bih sad druge da kupujem.

choopa choops -> RE: Dečija garderoba (11.4.2017 19:30:19)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mame, znam da smo pisale vec negde o onim flekicama za carape da se bebe ne klizaju...gde ste kupovale ili ako ste same pravile na koji nacin?
V fino hoda kad je patikicama ali ja bih radije da bude bos ali se bas kliza.

Potraži na yt mislim da se to radi sa onim silikonskim pištoljem, bar sam ja tako nešto gledala. A znam i ja da smo negdj pisale [sm=smiley36.gif]da imaju da se kupe te " tačkice" ali ne sjecam se ko [sm=zmeden.gif] Možda madre?[sm=zmeden.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (11.4.2017 19:47:45)

E to... pogledacu bas na YT mozda nesto nadjem.
Pa znam da je bila prica al ko ce to sad naci [sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: Dečija garderoba (11.4.2017 21:04:24)

Evo teme, na strani broj 12 Klik

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (11.4.2017 21:21:55)

Ivanaaa tenk ju veri mac [sm=smiley36.gif]

Vukovmamaa -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 8:49:16)

Malo se kasno uključujem u priču, ali sam nova mama ovde pa malo kasnim :-). Meni su takodje tamo super stvari, a i nisu skupe, takodje sam skoro bila u jednoj radnjici gde imaju super stvari za bebe, a i stariju decu, našla sam vrlo povoljne pamučne trenerke, bodiće my baby, ne znam koliko vam je poznto ali ja sam prezadovoljna, super je pamuk i mnogo su lepi[sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 10:06:00)

Vukovmamaa, ne kasnite, bas naprotiv :)
Ja moram ovih dana da odem u kupovinu carapica, bas nam fale.

Vukovmamaa -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 13:03:11)

E super onda, ja sam isto u toj radnjici uzela i čarapice, tako da smo se sad skroz opremili [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 13:09:46)

ivana i kod nas je manjak carapa,nekako mu sve spadaju.
Ja sam pred odmor nakupovala Davidu majica kratkih rukava kao luda,kad smo otisli dole ko god nam je dolazio izmedju ostalog donio je i majicu kratkih rukava [sm=smiley36.gif] Jos mu moram nakupovati hlacica za ljeto

Vukovmamaa -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 13:29:12)

Ja sam uzimala panonove čarape i super su, zadovoljna sam, a od pantalonica sam uzimala pamučne i one su se takodje super pokazale, ma svašta ima za njih [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 13:35:03)

Pre par meseci, muz je doneo od C&A bodice kratkih rukava u onom multi pack-u, odlicni su, stvarno odlicni. Donjih delova trenercica imam dosta, nakupovala sam i bodice sa sirokim brtelama kao ves majice, tako da nam samo sortsevi fale, imam ih recimo 4 komada ili 5. Ide nam letoooo, koliko mu se radujem. Danas ce dobiti jos jedan par patofnica za po kuci za stajanje i hodanje, jer poginusmo od ciscenja kada se vratimo iz setnje, nisu ni skupe pa je odlicna solucija.

Vukovmamaa -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 13:43:38)

Da, mogu se naći lepe stvari, ja sam uzela my baby pamučne trenerke, šorčiće super su, zadovoljna sam, i c&a isto tako ima ok stvari, i tamo sam kupovala [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 13:44:09)

Jesu ti bodici su mi super inace ih uglavnom uvek i kupujem u C&A, nama fali jedino letnjih donjih delova, trenerkica sve su nam deblje.

vocicana -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 13:47:04)

Ima u Pirocancu divnih sortsica, divnih dezena, ja msm da sam ih placala oko 220 din po komadu, a sto se C&A tice, dobio je since za rodjendan divne trenerkice njihove od komsinice dva para , ja sam se raspametila. Blago vama kada imate C&A i sve te radnjice tamo da setkate i lepo kupujete. Ovde nicega nema.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (4.5.2017 13:52:42)

Ja sad nista pre rodjusa i ne kupujem ..pa cu posle ako nesto vidim da.nema. Ma ja naj vise volim tamo da kupujem , lepe su i kvalitetne stvarcice a nisu ni nesto skupe. Za devojcice ima al dosta skuplje, pa pratim snizenja.

Dragce86 -> RE: Dečija garderoba (4.7.2017 14:17:10)

MM je preneki dan nakupovao bas u C&A paket od 7 pari diznijevih carapica sa Minnie, odlicne su, pamucne i nisu preduge niti prekratke, tako da ne moze lako da ih svuce trljajuci nogu od nogu, sto je inace sa soknicama vecito radila :D

Duškić -> RE: Dečija garderoba (4.7.2017 14:44:56)

Pa nije bas ni povoljno u c&a , sad kad su snizenja moze da se izabere ..a ima svasta lepo i za devojcice i decake.
Ja sam lepe stvari uzela i u dexi co

AnaTamara -> RE: Dečija garderoba (4.7.2017 14:57:14)

Pozdrav mame :) Videla sam ovu temu pa da se prikljucim ako nije problem :) Naime, pominjete c&a, mi kod nas nemamo ali odemo jednom u dva meseca do Sapca i nakupujemo svega i svacega. Redovne cene i nisu bas povoljne ali zato pratimo snizenja, pa tad idemo

IvanaSK RR -> RE: Dečija garderoba (4.7.2017 16:53:05)

Dragce, pa ni dexi co nije bas povoljan [sm=smiley36.gif]
AnaTamara, mozete do Bosne :) pre je u Fisu bilo lepih stvari, sad ne znam kako je.

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (4.7.2017 20:45:18)

Ja sam Nini kupila skoro bodice,pizamice i neke majicice sa george-a.Inace waikiki.

mali_mis -> RE: Dečija garderoba (5.7.2017 8:01:01)

Proslog meseca, sam A. kupila par lepih stvarcica u Waikiki (sorc sa majmincicima, majicu, i sesiric), u odnosu na ostale butike cene su super povoljne, a i izbor je za nijansu bolji, i svidja mi se sto su sve vesele boje, sto recimo ne vidim u H&M, tamo mi je deo za decake nekako monoton, tamo smo nasli gacore i carape ona pakovanja u kompletu. I u Takko Fashion uvek nadjem nesto za njega (majica patrolne sape, neke zelene bermude i jos nesto ne mogu da se setim sta).
Imam kod ulaza bas deciji butik, domaca proizvodnja, lepe stvari, povoljne, tu redovno majice kupujemo. Malo dalje, ima Arilje ves, tu pazarimo gace. Sad skoro se otvorio jos jedan butik. Ma milina [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>