RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (2.10.2017 15:27:41)

Malo stvari imamo iz OVS-a ali cene su im super.

choopa choops -> RE: Dečija garderoba (2.10.2017 23:06:30)

Joj mk ne znam...znači svaka majica se nekako izvitoperi, šavovi se pomjere potpuno, helanke onako na koljenima se opuste...trenerke donnji djelovi isto. Ne znam...Kažem ti meni od njih odgovara teksas i jakne, naročito kad je sniženje [sm=smiley36.gif] Isto važi i za Blu kids, dobro ajde oni su možda mrvicu bolji.

MamaNecaVo -> RE: Dečija garderoba (3.10.2017 0:56:54)

Meni je OVS bezveze.
U smislu kvaliteta da se razumemo. Sve sto imamo od njih se rastrockalo i razvuklo po coskovima,pa majica izgleda kao da je bebac vukao non stop ka dole (slikovit opis).[sm=smiley36.gif]

Dragica Draga -> RE: Dečija garderoba (3.10.2017 12:29:29)

A sta je OVS? 😀

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (3.10.2017 12:33:20)

Marka odece😀

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (3.10.2017 12:39:02)

Ovs je bas skup. Isla sam da trazim jakne, kod njih nisam nista nasla.

nekicamimi -> RE: Dečija garderoba (3.10.2017 12:45:44)

I u smislu kvaliteta i cene, ne odgovarAju nikako.
Mnogo lepse i kvalitetnije odece za manje novca.

MamaNecaVo -> RE: Dečija garderoba (3.10.2017 16:03:46)

Ok su im cene u outletu.U Zemun parku je taj u koji ja najcesce idem,ali... retko kad sta uzmem posle xx kikseva sa odecom.
Mada,moram priznati da su im carapice i vise nego odlicne!

A za bebe devojcice ima divnih jaknica po 2000 din! Za decake,nista naravno...
Generalno ima lepih stavri ovaj put za devojcice..

Sanjalicaaa -> RE: Dečija garderoba (10.10.2017 13:59:16)

Zna li neko gde moze da se kupi odeca Kiki Koko?

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (12.10.2017 13:56:26)

To je engleska marka, ne verujem da ima kod nas ...
Mi veceras ili u subotu idemo da kupujemo neke poklone, za vise dece razlicitog uzrasta...
Sta vi kupujete recimo bratu/sestri slavljenika na ciji rodjendan idete? Jel to obavezno bude neki komletic ili nesto drugo?

choopa choops -> RE: Dečija garderoba (12.10.2017 20:38:40)

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Ako mislimo na isto, a vjerujem da mislimo jer je nemoguće da se dvije robne marke zovu isto, Kiki&Koko je dječija robica od Kik Textilen, ima u Hr, ja često kupujem. E sad ne znam ako ima ta engleska marka što kaže ME, ja za tu nisam nikad čula.

emicaa -> RE: Dečija garderoba (12.10.2017 21:15:25)

Elena ja napakujem svakavih slatkisa ali to dobije i slavljenik pored poklona.

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (12.10.2017 22:53:17)

Pa ne znam, mi smo do sada uzimali nesto od garderobe uvek, ali u sustini to drugo dete dobije isto kao slavljenik, sto po meni kad razmislim nema logike...mozda bi mogla neka igracka za promenu...
U nedelju idemo na 1.rodjendan kod prijatelja. Nosimo pare i poklone za dvoje dece, u subotu idemo da vidimo sta ima pa cemo odluciti...

Dragica Draga -> RE: Dečija garderoba (14.10.2017 15:06:08)

Hahaha 😂
Pretpostavila sam da je marka, ali nisam nikada kupovala njihovo...
Meni je super Beneton, Zara, H&M, Beba Kids... isto su malo jace cene redovnih kolekcija, ali kad naprave snizenja bas lepo moze da se nakupuje za male pare a vrlo su kvalitetni i nekako prepoznatljivi

dddaca -> RE: Dečija garderoba (16.10.2017 17:50:18)

Masnice da li si porucivala preko Next-a?
Sad vidim da sam letos pisala za Waikiki. E pa isprobali smo i njega i stvarno sam zadovoljna. Lep je pamuk, cene onako, zavisi sta. Jedino su mi malo velicine problematicne. Cini mi se kao da su nesto manje od ostalih proizvodjaca

Sanjalicaaa -> RE: Dečija garderoba (16.10.2017 19:16:00)

Da da. To je to. G je dobio za prosli rodjendan neke pantalone, bas su dobre. Ali ih je prerastao pa bih mu kupila takve vece.
IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Ako mislimo na isto, a vjerujem da mislimo jer je nemoguće da se dvije robne marke zovu isto, Kiki&Koko je dječija robica od Kik Textilen, ima u Hr, ja često kupujem. E sad ne znam ako ima ta engleska marka što kaže ME, ja za tu nisam nikad čula.

Ana RR -> RE: Dečija garderoba (16.10.2017 19:17:13)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Sta vi kupujete recimo bratu/sestri slavljenika na ciji rodjendan idete? Jel to obavezno bude neki komletic ili nesto drugo?

Slatkiše, eventualno neku sitnicu. Mene malo nervira to očekivanje da i drugom detetu doneseš poklon. Ja volim decu i volim da ih obradujem ali nisam uvek u mogućnosti.

Sanjalicaaa -> RE: Dečija garderoba (16.10.2017 19:23:33)

Čokoladu uglavnom. Ako je mala beba onda čarapice. Uglavnom nešto simbolično.

Duškić -> RE: Dečija garderoba (16.10.2017 19:39:26)

Bas tAko, slavljeniku poklon, a bati ili seki neku sitnicu!

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (16.10.2017 20:01:51)

Mi skoro uvek isto kao slavljeniku...ako kompletic jednom, kompletic drugom. Isto vazi za igracke. Jednom smo isli na 1.rodj.kod sestrica, a sestricina koja je tada imala 5 god je na vratima otela kese i pitala nas pred svima sta je ona dobila za poklon [sm=zmeden.gif] i onda nam je bilo neprijatno a tada smo u Dexico potrosili silne pare , njoj smo cini mi se tada kupili sitnicu i cokoladu, ali eto...

Ana RR -> RE: Dečija garderoba (16.10.2017 20:55:05)

Znaš koliko se ja uzbuđujem zbog toga [sm=smiley36.gif] nikad nisam otišla negde praznih ruku i bez nekih sitnica za decu, ali zna se ko je slavljenik.

Sanjica26 RR -> RE: Dečija garderoba (16.10.2017 21:08:42)

I ja se ne tangiram. Kupim i drugom detetu nesto, ali sitnicu.

krin 40 -> RE: Dečija garderoba (17.10.2017 9:03:28)

Slazem se sa Anom u potpunosti

MamaNecaVo -> RE: Dečija garderoba (18.10.2017 0:54:22)

Ja sam imala situaciju nedavno da smo drugom detetu zaboravili poklon da kupimo.[sm=smiley13.gif]
Jednostavno,kupili za slavljenicu,krenuli do druge radnjei pokvari nam se auto.U svoj toj frci krece oluja,sta cemo tu smo sa bebom,uzeli samo kesu i moji nas pokupe.Odemo to vece na rodjendan i ukapiramo,bas mi je bilo bezveze.

Vidim da je neko pitao za Next.Ja cesto bebcu narucujem sa njihovom sajta.Prezadovoljna sam odnosom kvalitet-cena.Moderni komadi odeci,super pamuk.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (18.10.2017 8:05:56)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Slatkiše, eventualno neku sitnicu. Mene malo nervira to očekivanje da i drugom detetu doneseš poklon. Ja volim decu i volim da ih obradujem ali nisam uvek u mogućnosti.

Slazem se sa ovim.
Jedino kome nosimo ovako je kumovima. I jednom i drugom.
E sad zamislite, ja imam troje dece. Bilo bi jako glupo da od svakog ocekujem poklone za svo troje...poceli bi ljudi da nam izbegavaju rodjendane [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Salim se naravno ali bati il seki cokoladu il neku sitnicu mislim da je sasvim ok. Sto neko rece zna se ko je slavljenik.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>