RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (2.2.2018 11:22:58)

Pogledaj i na sajtu kupujem prodajem i slicnim, moze se naci bas povoljno. Ni ja ne bih davala velike pare. Mi smo prosle godine uzeli polovan skafander, 5 puta ga je obukao, nema snega ni ove godine tako da bih odlepila da sam dala velike pare a da ne nosi. Sledece godine ce vec biti mali

AnaTamara -> RE: Dečija garderoba (2.2.2018 11:27:57)

Kupili smo joj skafander koji je nosila 2 godine, ove god joj iznad clanaka. Verovatno bi ga kupili u decembru ali taj dan kada je pao sneg, ona je dobila boginje [sm=smiley36.gif] tako da vise nije bilo potrebe. Sada cu da izguglam da vidim sta ima na kp a sa posla pravo kod kinescica [sm=bravo.gif]

dddaca -> RE: Dečija garderoba (2.2.2018 12:18:12)

Super su te pantalone. Mi smo imali jedne kad je beba bila, bile su postavljene belim vestackim krznom. Super tople su bile i nosila ih je dve zime. Ove zime sam joj uzela plisane, futrovane i one su super tople. Ali namucila sam se dok sam ih pronasla. Prve sam kupila kod kineza, a ove druge u prodavnici decje garderobe. Kod Kineza ih nije bilo

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (2.2.2018 12:32:59)

Ja sam kao mala uvek imala te pantalone na tregere, meni je to super[sm=bravo.gif]

MamaNecaVo -> RE: Dečija garderoba (2.2.2018 13:39:08)

Mi smo prosle zime imali tri skafandera ove zime dva.
Naravno,odlazu se i cekaju drugo dete.
Bacanje para?Za one koji ne idu na zimovanje da.Ovako i je bas.
Mi smo recino vodili dete za zicaru svaki dan,skijali,sankali se.
Da nije imao dobar skafabder ne bi se lepo proveo,jer na zicari duva samo tako.

I za sledecu godinu cu uzeti skafander,Menda je spustila na 2800,bas sam juce gledala pa cu uzeti 92/98 nek stoji.

Sku pantalone kontam ako uzmem moram i ski jaknu (ova ce mu biti mala,a ski jakne su skupe)[sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (2.2.2018 13:52:33)

Ja ne volim zimovanje tako da nam u sustini i ne trebaju skafanderi u gradu. Mladji nije nijednom obukao skafander a imamo 2 od stsrijeg sina, on je jos i oblacio jer je bilo snega pre pae godina, sada se klima skroz promenila. Najavili kao danas sneg, a napolju 15 stepeni sigurno.

MamaNecaVo -> RE: Dečija garderoba (2.2.2018 16:15:18)

Isidora to je to.Slazemo se.
Mi da nismo isli svakako da mu ne bi kupivala dva.Dobio bi jedan i to je za ono "za ne daj Boze".
Pa realno,skafanderi ove zime nisu ni bili potrebni.

choopa choops -> RE: Dečija garderoba (2.2.2018 23:39:14)

Mi odemo na snijeg tu kod nas jednom godišnje ili na neko kraće zimovanje negdje dalje. Skafandere imaju, ali iz iskustva su bolji oni iz dva dijela. Obicno uzmem za broj-dva veće, i to na kraju sezone kad su sniženja. Recimo pantalone sam plaćala manje od 20e, a jakne, koje mogu da nose i u skolu oko 30e.

Mada imaju i u KIKu ako neko ide, isto su im dobra, a jeftina i prije nego počne sniženje.

MamaNecaVo -> RE: Dečija garderoba (2.2.2018 23:51:00)

Choooa jel ta radnja u HR?
Sve mi se cini da smo letos bili u njoj u Dubrovniku
Meni je Lidl zakon za ski opremu.

Dragce86 -> RE: Dečija garderoba (3.2.2018 0:00:44)

Ja vise ne nalazim skafandere na Mendi...a znam da ih je bilo ali skupi su bili?!

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (3.2.2018 0:03:19)

Mislim da kik ima u Madjarskoj. I meni je Lidl super, valjda ce se kod nas vise otvoriti

Duškić -> RE: Dečija garderoba (3.2.2018 8:09:03)

I menda jeste skupa..

MamaNecaVo -> RE: Dečija garderoba (3.2.2018 15:40:16)

Menda ima super snizenja.Ja samo tada kupujem kod njih.
Inace imaju caku sa izlozbenim artiklima (prodaju oh po 500din) kao i sa artiklima sa kojim opadne jedno dugme-po 500 su.
Cisto da znate i slobodno pitajte u radnji!

Mi smo bili u Stadionu.Cene na sajtu nisu kao ove u radnjama.Na sajtu nema skafandera ispod 3000.U radnji nije tako,em pise dodatnih (slagacu vas- 10 ili 20% na kasi).

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (3.2.2018 17:24:32)

Meni Menda daleko i u tc u koji idem jednom u milion godina pa nikad nista nisam nasla na snizenju.

Duškić -> RE: Dečija garderoba (4.2.2018 14:48:08)

I ja isto, svratim nekad do immo centra, uzimala one plastificirane portikle i nehodajuce patikice ., bile povoljne.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (5.2.2018 8:29:02)

IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom
Bacanje para?Za one koji ne idu na zimovanje da.

Za malenu decu su skafanderi zakon.
Ja Vuku obucem te tregerasice i kad je hladnije, da ga ne mucim sa nekim podgacama i cudima lepo preko trenerke navucem i nema zime.

Ja sam misljenja da je bacanje para i ako ides na zimovanje da dam za neki markiran skafander koji ce nositi 10 tak dana i sledece godine je mali, a puknes ...ne znam 4-5 i vise hiljadica. Za nas velike je druga prica,mm i ja imamo ski odela koja smo uzeli pre par godina al to se nosi al deca..

IvanaSK RR -> RE: Dečija garderoba (5.2.2018 8:35:45)

Evo nam je tema o skafanderima Klik
I ja se slažem da je bacanje para za neke markirane. Sinu sam kupovala uglavnom kod kineza ili polovne kad je isao na zimovanje. Retko koji je mogao nositi dve godine, a da dam velike pare za nedelju dana zimovanja ne pada mi na pamet.
Moram ovih dana otici do c&a, nikako da iskoristim onaj vaucer iz dm-a.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (5.2.2018 8:37:16)

Jao ja ih imam dva, a bzvz mi sto je samo do 92, uzecu mu bar neke carapice il nesto slicno, jer polako smo prelazimo na 98.

dunja RR -> RE: Dečija garderoba (5.3.2018 21:20:08)

Moram da pohvalim jedan brend, prošle godine sam uzela par njihovih stvarčica na Limnosu, za Savu, i fenomenalne su!
Pamuk odličan, boje postojane, ništa se razvuklo nije. U pitanju je TRAX KLIK

Videću ove godine na Kritu opet nešto njihovo da nađem, ako bude.

Dora89 -> RE: Dečija garderoba (8.3.2018 16:08:59)

Uglavnom kupujem jeftinije turske stvari za svaki dan, malo lepše stvari po povoljnoj ceni kupujem u "Takko", "C&A", "H&M", a par najlepših stvari za svečane prilike kupujem u "BebaKids"

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (8.3.2018 16:19:43)

Dora, bas si lepo to podelila [sm=smiley1.gif]
Mi imamo par komada te jeftinije turske, ali to odmah postane drljavo. Pidzama je dobra jedino...

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (8.3.2018 19:46:38)

Tako nekako je i kod nas. Mada ima vise vrste te turske,eke se raspadnu odmah nesto ne.
Ja uzimam ovde uglavnom domacu proizvodnju, izdrzi dovoljno [sm=jezicek.gif]

HM pisla sam vec je zivo srrr a nabijaju cene, to za mene nije kvalitet. Sve se raspada , trulo. same se rupice stvaraju.

choopa choops -> RE: Dečija garderoba (8.3.2018 23:24:21)

Ja bukvalno kupujem šta stignem gdje stignem. Best buy mi je kad naletim na nešto u Lidlu - Lupilu. Jeftino. Onda po jeftinoći ide KIK, NKD, Takko, Piazza Italia, pa OVS, Blukids, H&M, Zara, Benetton i OMarines. A po kvalitetu i nije baš taj redosled. Kupujem što mi se svidi, pa makar znala i da će da se izdlja nakon dva pranja. [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (8.3.2018 23:35:49)

Ja najvise kupujem u waikikiju,Blu kidsu-u,Lindex ima bas lepe stvari za vecu decu,c&a za bebe,h&m isto ima lepe stvari,koton.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (8.3.2018 23:38:25)

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Ja najvise kupujem u waikikiju,Blu kidsu-u,Lindex ima bas lepe stvari za vecu decu,c&a za bebe,h&m isto ima lepe stvari,koton.

I ja bas cesto uzimam u Waikiki , pogotovo devojcicama, imaju dobre garderobice i interesantne aplikacije.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>