RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

dragana_ns -> RE: Dečija garderoba (12.1.2016 15:41:59)

Ne mogu da se odlucim za prekrivac. Ne znam koji je alepsi, najradje bih uzela oba.
Posto je u pitanju poklon, molim za pomoc

Ovaj ili ovaj

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (12.1.2016 16:44:47)

Meni ovaj drugi...mada... nema promasaja ni sa prvim [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (12.1.2016 20:46:26)

drugi[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Dečija garderoba (12.1.2016 21:21:47)

Drugi [sm=smiley1.gif]
Mi išli večeras kupiti za jednog dječaka odjelce i istopila sam se kad sam vidjela one male bebeće stvarčice [sm=smiley1.gif]

Anarunika -> RE: Dečija garderoba (15.1.2016 11:41:35)

Drugi se i meni više sviđa .

Alzex -> RE: Dečija garderoba (10.2.2016 22:06:36)

Mi samo da se pohvalimo danas su nam stigle preslatke snalice, porucili smo sa ove facebook strane , jedva smo se odlučili koje uzimamo [sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Dečija garderoba (6.3.2016 21:03:35)

Ne znam da li je pravo mesto za ovo pitanje... sta radite sa garderobom koja je malo ili malo vise flekava (stare fleke koje ne mogu da se skinu)? Poklanjate takvu,bacate...?

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (6.3.2016 21:21:22)

Ja bacam, mada sigurno neko to iskoristi ko nadjem. Poklanjam samo ocuvano, bez fleka

Sanjalicaaa -> RE: Dečija garderoba (6.3.2016 22:14:30)

Zavisi kolika je fleka. Za sada nisam nista bacila. Nekako te stvarcice stavim sa strane pa ako bas zafali garderoba onda im to obucem.

madre -> RE: Dečija garderoba (6.3.2016 22:30:40)

Mislila sam kad deca prerastu[sm=smiley1.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Dečija garderoba (6.3.2016 23:14:41)

[sm=smiley36.gif]E pa kad deca prerastu poklonicu sve i flekavo pa taj neko nek vidi sta ce [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Dečija garderoba (6.3.2016 23:23:16)

Ja isto kao sanjalicaa[sm=smiley1.gif]cuvam ,ne bacam,poklanjam,sta fali sto ima neka manja fleka,nosice po kuci ,ionako kad krenu da jedu,umazu se skroz,prljaju,bolje da je ustaroj garderobi,nego u novoj.

vikiveki -> RE: Dečija garderoba (6.3.2016 23:25:16)

Ja garderobu sa baš velikim flekama bacam jer glupo mi je da ih nekom dam kada nije za nošenje...nekad takvu garderobu ostavim pa od nje pravim razne stvarčice: lutke,lopte i još ponešto šta mi padne na pamet.

branki* -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 12:29:37)

Beogradjanke,imate super radnju sa decijim stvarima,30 posto je popust na cuburi,mislim da je ulica cara nikolaja ili tako nesto.ja kupila donji deo trenerke za b 350 din,boki dve haljinice sa kratkim rukavima po 450 din,ima i helanke za nas i majice za decu od po 250 din,pamuk je sve.za svaki dan je super.

mila83 -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 12:35:08)

Ja prosledjujem garderobu koju su prerasli ako imam kome ili dajem u Crveni krst. Kod nas je zaziveo centar za mame,bas sl.nedelje imamo "tramping" za mame- razmenjujemo garderobu i odecu,pa cak i tasne i nakit,ko sta ima lepo i citavo a da mu ne koristi.

Anarunika -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 13:19:32)

IZVORNA PORUKA: mila83

Ja prosledjujem garderobu koju su prerasli ako imam kome ili dajem u Crveni krst. Kod nas je zaziveo centar za mame,bas sl.nedelje imamo "tramping" za mame- razmenjujemo garderobu i odecu,pa cak i tasne i nakit,ko sta ima lepo i citavo a da mu ne koristi.

To je baš lepo Mila.
Meni je jako žao da bacim stvari pa čak i da vidim da neko drugi baca. I onda tako stalno skupljam pa prosledim ako imam kome a ako ne onda u Zvečansku,a oni onda prosleđuju dalje šta kome gde treba. Jedino ono što je stvarno nepopravljivo bacim u kontejner ili dam za krpe mužu.

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 13:30:29)

Bas lepo! Ima na fb neka grupa za razmenu ili prodaju polovne garderobe.
Pa kome bas treba da zna.
Mojima je toliko stvari omalelo, Elena ni jednu haljinicu nema da joj je taman. A i Petra ima dosta, ako se okom pogleda po policama, ali u stvari totalno suprotno jer zekice vise ne nosi i treba joj stvari za toplije vreme.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 13:46:35)

Ja da posizim od mojih cera i njihovih zelja i zahteva oko garderobe, sad smo bili u setnji i kupili nekek haljine na rese o tog odusevljenja ali uvek moram da kupim duplo jer se uvek neka oseca osteceno. Pogotovo mladja a ona sve nasledi od seke. Nije da njoj ne kupujem , kupim ali starijoj mnogo vise treba.

kako izaci na kraj s tim da kuim jednoj nesto ( sto joj stvrano treba) a da ne kupim drugoj (kojoj npr. ta stvar nije neophodna)[sm=smiley13.gif]

Anarunika -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 14:10:15)

Kupiš drugoj ono što njoj treba [sm=smiley1.gif], a ako joj ne treba ništa kupiš neku sitnicu i ubediš je kako je to baš fenomenalno i posebno [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 14:41:22)

Uh Anck, tesko pitanje...
Nekako pokusaj u prici da je ispitujes sta bi od sitnica volela i dogovorite se da ces joj bas to kupiti.. a starijoj ono sto joj zaista treba.

mila83 -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 20:46:24)

Da,samo takvim kompromisom mozes resiti tu situaciju.I meni se to nekad desava sa starijima,iako su seka i bata u pitanju...ona je prvak i vise joj treba i pribora svesaka...garderobe isto..decake je lakse obuci [sm=smiley1.gif] ali objasnjavam pa njemu nadoknadim nekom sitnicom i obrnuto. Sta ce biti kad i T poraste i pocne i ona traziti....nadrljali smo[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 20:57:12)

Starija nikad nista ne kaze a mladja pravi problem jer kuka kako njoj nisam nista kupila i ziva se pojedem onda. Zato uvek prodje tako da i njoj moram kupiti nesto iako u tom momentu nema potrebe da joj bilo sta kupujem. Njen orman je puuun garderobe sto novo sto nasledjeno od seke dok starija dete sve brzo preraste i kad dodje nova sezona to je pola malo pola za po ulici samo par stvari za vrtic i sl. i moram deteu obnovoti mnogo vise garderobu a onda vise volim kupiti ono sto nam je stvarno potrebno al eto... drugacije neznam da resim stvar nego da kupim obema [sm=smiley5.gif]

serpica -> RE: Dečija garderoba (29.5.2016 22:38:49)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja da posizim od mojih cera i njihovih zelja i zahteva oko garderobe, sad smo bili u setnji i kupili nekek haljine na rese o tog odusevljenja ali uvek moram da kupim duplo jer se uvek neka oseca osteceno. Pogotovo mladja a ona sve nasledi od seke. Nije da njoj ne kupujem , kupim ali starijoj mnogo vise treba.

kako izaci na kraj s tim da kuim jednoj nesto ( sto joj stvrano treba) a da ne kupim drugoj (kojoj npr. ta stvar nije neophodna)[sm=smiley13.gif]

Moje su naucile sta je kome prioritet,mada me mladja cesto pita "da li cu ja ceo zivot da nasledjujem od sestre?' tad mi padne krivo,ali ako mladjoj ne kupim odmah kad i starijoj sledeci put njoj kupim,kod nas je razlika skoro 4 god pa ne moze da nasledi od ove god za sledecu moramo da cekamo jos dve god da bi nasledila pa zato kupujem otprilike u isto vreme svima,ali opet kazem ostali cekaju ako nam je prioritet neto za neko dete.

choopa choops -> RE: Dečija garderoba (30.5.2016 0:20:15)

ASN ona voli da ima sve što i sestra sigurno. Prije nekoliko gledamo slike kad smo bile male, i na slikama sestra i ja stalno u istoj garderobi, haljinama, šorcevima, obući...Ja kažem mami: E baš si seljanka što si nas ovako uvijek isto oblačila! Kaže ona: Ti misliš da sam mogla da kupim jednoj nešto, a drugoj ne? Uvijek ste tražile ono što ima jedna da ima i druga! [sm=smiley36.gif]

A moji (L najčešće, M jako rijetko) se isto "kolju" ko šta ima i ima li neko više i šta je dobio. To me opasno živcira, odmah im ukinem sve benefite kad počnu da se bune. I što je najgore, ona je kao prvo dijete dobilaa toliko da oni da još jednom požive ne bi mogli da je stignu [sm=smiley36.gif] Ja se trudim da kad im kupujem, kupujem u isto vrijeme. Recimo desilo se prekjuče da smo bili u šopingu i kupila sam (naletila na jeftine) njemu 3 pakovanja sa po dvije majice, kupaće, sandale i još jednu majicu, a njoj nisam uzela ništa. I naravno čim smo kući došli kreću pitanja: A zašto ne meni kupaći? I td. Dok joj objasnih da sam njoj prošli put kupila, a njemu tada nisam našla, šiznula sam. Ako me išta nervira, onda je to ta njena škrtost! [sm=hudicek1.gif]

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (30.5.2016 8:13:43)

To su deca!
Anck, a da probas jedno dete da povedes u kupovinu a drugo ostavis sa tatom ? Ili da neko drugi kupi to sto treba pa samo donese kuci, mozda se to i zataska pa izostanu ta pitanja "Zasto ne meni?"

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>