RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (20.7.2015 15:06:24)

Maraj sestra mi je u stadionu uzela poslednji braon za 899 din, ali 56 velicinaa[sm=smiley1.gif]

a ja sam sada kod jedne zene narucila imala ga na stanju beli za 1500 din, sa etiketom sve uredno velicina 68 ali je dosta veci[sm=smiley1.gif]

ima do 74

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (20.7.2015 15:21:04)

Nama je ovo danas stiglo[sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0720/ff5-117419.jpg[/img]

mila83 -> RE: Dečija garderoba (20.7.2015 15:46:21)

Joj sto je slatko ! Da,ovaj beli sto T nosi je pravi zimski,debeli.Jos sam se zacudila kada si napisala cenu,pretpostavila sam da ne pricamo o istom modelu.Videla sam i ja te plisane na fb da se reklamiraju.Bas su slatki,jos kad ih beba obuce [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (20.7.2015 21:40:42)

Um preslatko je sve,ali stvarcice za Unu su medene,a cena je bas povoljna,ovi preprodavci na fb bas zaradjuju fino.

vikiveki -> RE: Dečija garderoba (20.7.2015 23:13:47)

UM ,lepe vam je garderobica i baš su cene povoljne.[sm=bravo.gif]

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (21.7.2015 0:46:30)

UM, sve je lepo![sm=bravo.gif]

H&M u Nemačkoj(online), uglavnom 80% stvari rasprodato. Ostale tek neke veličine. Mada, nisam nešto oduševljena stvarima za dečake ove sezone. CA je ove sezone bolji, a i kod njih je bilo sniženje.

milicicak -> RE: Dečija garderoba (21.7.2015 0:50:33)

Ja pre par dana udjohbinu c&a i u h&m u Uscu i pokudeh, izbor za decake je blago receno nikakav, bar kad se poredi sa onim za devojcice. Jedva nadjoh da ukompletiram sorts i majcu za decake od jedne i cetiri godine

mali_mis -> RE: Dečija garderoba (21.7.2015 7:25:43)

Izbor za decake u c&a, h&m je i u NS ocajan, kad tamo nista ne nadjem, uletim u Takko. Par puta sam nasla super stvarcice na snizenju. Jeste da ni tamo nije izbor kao za devojcice, ali sto se ove dve prethodne tice, je mnogo bolji.

vikiveki -> RE: Dečija garderoba (21.7.2015 8:40:31)

Ma uvek je tako, za devojčice je izbor veći a za dečake ništa.Koliko puta dok kupujem garderobu za dečake poželim da sam rodila tri devojčice[sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Dečija garderoba (28.7.2015 13:57:15)

Gde kupujete donji veš za malu decu? Trebaju mi gaćice 2 za dečaka. Planiramo da ostavimo pelenice

Maraj -> RE: Dečija garderoba (28.7.2015 15:07:15)

C&A ima slatke gacice za decake

vikiveki -> RE: Dečija garderoba (29.7.2015 15:32:18)

Sanjalice ja sam već pisala u temi za Ariljski veš,ja uglavnom kupukem donji veš u Extrem Intimo

Sanjalicaaa -> RE: Dečija garderoba (29.7.2015 21:33:13)

Kupih jedan komplet u c&a, drugi u h&a. Na prvi pogled u c&a su kvalitetnije.

beautifulsoul -> RE: Dečija garderoba (3.9.2015 16:17:10)

Moja drugarica ima dvoje dece,devojčicu od 3 godine i dečaka od 5 godina.Ona naruči paket polovne dečije garderobe i dobije prelepe stvarčice.Zadrži što odgovara a ostalo proda na stranici kupujem prodajem,brzo deca izrastu garderobu pa se ona ovako snalazi.

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (30.9.2015 9:12:11)

Juce samm naisla na jednu prodavnicu u kojoj se prodaje odeca za decu marke Lindex.Ja dosad nisam ni cula za njih ali sam se odusevila kvalitetom odece.Nesto slicno h&m i c&a po cenama a po kvalitetu nesto cak i bolje.Kupila sam mojoj A prsluk ovaj i bas sam zadovoljna kvalitetom i cenom.Gledala sam i jaknice za S i najverovatnije cu joj tu i uzeti.Mojoj S se svidja ova jaknica(boja je mnogo lepsa uzivo) a meni ova.Videcemo da li cu ja nagovoriti nju ili ona mene[sm=smiley36.gif]

MAMAMAJ -> RE: Dečija garderoba (30.9.2015 9:18:21)

Juče sam ušla u butik na Karabutmi koji prodaje Carter's stvarčice da kupim K kapicu za ovaj period i nema, ali sam uzela od nekw firme Bambino, domaće, i baš je lepa i kvalitetna. [sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: Dečija garderoba (30.9.2015 12:04:00)

Veselice kod nas u BL ima Lindex i super su im stvari. Jesu malo skuplji ali sta god da kupi traje. Em sto je mekan pamuk i udobno. Od kada sam Vuku skinula pelene samo kod njih kupujem bokserice. Fenomenalne su. Tri para dodje u proseku oko 11-12 eura, posto mozes da kupis 1 gace ili 2 plus 1 gratis sto se naravno isplati.
Svidja mi se prsluk[sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (30.9.2015 19:30:06)

Dijana i ja sam bas srecna sto ih ima kod nas,jos kada sam videla danas sta sve ima na sajtu jer u prodavnici sam gledala samo jaknice i prsluke.Bas imaju lep izbor stvari,definitivno opet kupujem kod njih.A sto kazes i niisu skupi koliko im je dobar kvalitet.Sledeci put pogledacu ves jer vidim da se tebi svidja.
Malopre S stigla mini trenerkica,ne da mi da joj operem hoce odmah da je nosi [sm=smiley36.gif]
Kupila sam je ovde: klik Nasa je ova pink.
Vec sam puno puta kupovala kod njih bas su super za saradnju.
A. sam za ovaj rodjendan kupila kod njih ovaj kompletic.Helankice su bas jeftine kao i bluzice a kvalitet zadovoljavajuci.

Rosita -> RE: Dečija garderoba (10.11.2015 22:23:51)

http://www.zara.com/rs/en/kids/little-prices-%7C-boys/look-17-c766010p3071535.html

s tim sto mi ova kombinacija nije lepa, kao ni neke klasicne teget, zeleno i slicno, ova D je dekako zlatno- oker, znam da zvuci fiju za decake, ali njemu lepo stoji, a i nesto sam vise protiv te klasike plavo, zeleno... ako uspem sutra dodacu, veceras ne mogu lepo da uslikam, lose svetlo.

branki* -> RE: Dečija garderoba (11.11.2015 7:45:55)

Bas je zgodna jakna!

wivern -> RE: Dečija garderoba (11.11.2015 8:07:55)

Meni se svidja i ova kombinacija, malo mi bode oči plava postava, ali ova zelena i braon su moje boje.
Rosi verujem da je ta kombinacija sjajna, pa ne mora sve biti plavo jer je dečak.

Rosita -> RE: Dečija garderoba (11.11.2015 13:50:13)

Zeza me telefon za kacenje [sm=smiley13.gif]. Ma da, za te pare jos, imao je prosle godine slicnu iz zare, po materijalu i debljini, za ove nase zime je sasvim dobra. Jer u vecini radnji, da valja, jakna kosta 4000, 5000, skupo brate.

Mariya -> RE: Dečija garderoba (11.11.2015 19:12:24)

Dobro kažeš Rosita, kad sam videla koliko su dečije jakne zamalo da padnem u nesvest[sm=zz_eek.png]
Ja sam u aprilu našla zimsku jaknu za devojčice u Takko, 2500ft na sniženju, vel. 5-6. Tamno ljubičasta, sa krynom na kapuljaci i mašnicom oko struka[sm=zz_wub.gif]baš je lepa. I naravno da sam je uzela, rekoh gre''ota ostaviti za te pare. I Bogu hvala da sam je kupila, evo L je nosi ovu zimu a nosiće je verovatno i sledeću. Pride što sam super prošla, koštala manje od 1000 din.
A H ima jakne, nosi sve nasleđeno od Luci[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Dečija garderoba (11.11.2015 22:12:24)

Ja sam Marku svake godine kupovala jaknu u C&A po sasvim pristojnim cenama... trenutno ima jednu od prošle zime (bila mu je veća, sad mu je knap) i jednu iz Kanade kupljena u Old navy u kompletu sa ski pantalonama za smešne pare. Tako da smo bar oko toga mirni.

veselicaa -> RE: Dečija garderoba (24.12.2015 19:42:06)

Kupila sam mojoj S prsluk sa sport directa,presladak je roze sa mini usima i masnicom,postavljen,deblji,bas kvalitetan,marka je Disney ali nam je mali.Velicina je 7-8 ali realno odgovara detetu 5-6.Ako nekoga zanima neka se javi,prodala bih ga.Evo linka da pogledate klik
Pitala sam Dunju da ovo objavim ovde [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>