RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

lanajelena -> RE: Dečija garderoba (19.6.2013 13:41:36)

Ja sam odlepila na deciju garderobu,samo pregledam albume na fb i porucujem,dosla sam do bankrota [sm=smiley13.gif],kad prestaje ta opsesija meni toliko stvari treba za sebe a sve mi bude zao [sm=smiley23.gif]

Peace* -> RE: Dečija garderoba (19.6.2013 13:54:59)

Е па ја сам вала почела да трошим и на себе. И баш ме брига. Реално, имају ствари и ствари и не треба им. Луки би можда и требало, али Марку сигурно не.

lanajelena -> RE: Dečija garderoba (19.6.2013 14:34:52)

Imam i ja momente kad kazem dosta vise sad sam ja na redu i odem u grad i opet blejim po dec.buticima i meni uglavnom nista ne kupim[sm=smiley5.gif]

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (19.6.2013 16:21:03)

Lana isti problem imam, samo narucujem, zato sam resila da blokiram fb nalog do kraja ispitnog roka da bih ucila i da ne bih narucivala... koliko ovo moje dete ima stvari, i ja opet narucujem... sada sam ja na redu [sm=smiley36.gif]

Shishica -> RE: Dečija garderoba (19.6.2013 17:08:12)

Isto! Isto tako i ja. Ove godine bukvalno nista nemam! Dosla sam do dna dna! Znaci nista od odece nemam, idem u ritama nekim i ne izlazi mi se napolje, a opet samo me decije interesuje [sm=smiley36.gif]
Moracu ovih dana ozbiljno da se pozabavim samom sobom..

Lena ima Emino, Ema ima dovoljno sasvim novih ritica za leto.. tako da cu sada ja malo..

Ivanka 75 -> RE: Dečija garderoba (19.6.2013 22:16:04)

Uđem ja veceras u Ivin ormar i izvadim 10-ak haljinica, 10-ak šorceva, nekoliko ne znam ni ja koliko bermuda (nikad obučenih!!!), nekoliko kombinezona, 20-ak majica, ....
Pa da ne obuce isto 2 meseca!

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (19.6.2013 23:25:48)

Ivanka sta mi pricas , peglala joj moja sveki pre neki dan letnje stvari, imamo 18 novih neobucenih haljinica, 42 bodica sa kratkim rukavima, sorceva, majcica, i to joj sve moja sveki i njena sestra donose iz nemacke, i ja opet trpam preko neta, rekla sam necu vise, ali opet pokleknem...[sm=hudicek1.gif]

Shishica -> RE: Dečija garderoba (21.6.2013 9:26:52)

[sm=smiley3.gif] juuuu! Tolikooo imate?! Pa ja sam onda super [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (21.6.2013 18:10:55)

Shi , sve molim boga da drugo bude zensko pa da opet iskoristim[sm=jezicek.gif] inace[sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: Dečija garderoba (21.6.2013 18:50:20)

Menjamo svaki dan novo odelo [sm=bravo.gif]
Bas smo fensi, a ona obožava da se presvlači [sm=smiley1.gif]

srecnazvezdica -> RE: Dečija garderoba (8.7.2013 1:26:27)

Devojke , kako do cartersa preko FB ? Vidim da ste narucivale i da ste zadovoljne , pa bih da procunjam i ja malo po tim albumima [sm=smiley1.gif]

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (19.9.2013 1:13:20)

Ja šizim! Nikako da uhvatimo red sa jesenjim stvarčicama. Dok ja uparim gornje i donje delove, dođe zima...

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (19.9.2013 8:06:55)

Uff kad pocne jesen ili prolece.. garderobe nikad dosta.. vise od pola prerasle, nesto vec iscepano od silnog puzanja po vrticu ( T naravno) ... gledam da ne preterujem bas iz tog razloga da nesto nece nikad obuci. Zato ono sto ne vole da nose ne kupujem, haljinice NIkad ne kupujem jer ih ne vole , T farmerice ne podnosi....vristi kad ih oblaci, tako da su nove ostale seki ona hoce.

Sad mi jos ostalo Tacki patike i zimsku jaknu!

Azra_ -> RE: Dečija garderoba (20.9.2013 0:19:23)

Ja dečaku ne kupujem farmerice. Po meni to nije za decu, osim za slikanje u trajanju od 15ak minuta. Nekako su im noge sputane, stegnuti su...ili meni to tako deluje. Mi nalazimo neke lepe pantalone, komfornije i kombinujemo sa bluzicama , to kada je neka prilika baš posebna, inače smo u trenericama. Imamo dosta kompleta, Zara, C&A... Sve su prelepe, a udobne.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (20.9.2013 8:24:04)

Joooooj ode post citav [sm=hudicek1.gif]

Bas to Azra, farke su krute i nisu udobne za igru, trcanje, valjanje, puzanje pogotovo po vrticu, i necu da ih forsiram uopste!
Ni haljine ne vole (imamo ih 10 tak ni jednu JA nisam kupila, sem jedne za 1 rodj.) jer im zapinju u igri, odmah je vuce da skine.

Tako da kod nas samo helanke i trenerke dolaze u obzir!
Bitnije mi je da je njima komotno nego da lice na princeze...one su ionako mamine princeze!

Vaspitacica bas na prvom roditeljskom to napomenula roditeljima, nemojte ih slati obucene kao princeze, prvo nije im udobno a drugo zabrljace se bojama pa nemogu ni da budu opustena u igri , kad crtaju i sl .

Figaro88 -> RE: Dečija garderoba (20.9.2013 21:37:13)

Mi smo povadili stavri od prosle zime i bukvalno je sve do jedne prerasla.Kupili smo dve bodi bluzice,dve debele dukserice,prsluk,farmerke helanke i trenerku,a treba da kupimo jos puuuuno,a cene uzas[sm=smiley5.gif]
Ja volim farmerke,Andrea ih nosi cesto,i nisam primetila da joj smetaju u igri,samo pazim kakve joj kupujem.Jedino sto su joj one koje joj odgovaraju u duzini velike oko struka pa gledam da nadjem one koje mogu da se suze sa onim dugmicima,ne voli kais da nosi,,,,

lanajelena -> RE: Dečija garderoba (2.10.2013 9:38:49)

cene su strasne cega god da se uhvatim je 3000[sm=smiley13.gif]bilo da je jakna,farmerice ili dzemperic ,nego moze li neko da mi kaze koje su najbolje hulahopke da ne svrbe jer moja deca nece da ih nose [sm=zmeden2.gif]

minnica -> RE: Dečija garderoba (2.10.2013 17:55:32)

I ja imam taj problem, ali više sa samom sobom nego sa decom. Užasno mi smetaju hulahopke. Najbolje su mi grilonke one 40 den , pa i ćeri kupim njih. Ili tanke pamučne helanke. Videla sam u c&a, a ima i u takko-u.

Olga75 -> RE: Dečija garderoba (2.10.2013 18:21:28)

uf , treba da dokupim i zimsku garderobu
poslale su joj strina i strinina sestra dva dzaka garderobe , neke stvari nisu ni obucene ( jetrvina sestra je u Londonu i kupuje ko da joj placaju pa njena cera ne stigne da obuce a jetrvina je starija i onda sve stigne zvercici ) al je oooogromno jos uvek
mocice dogodine il one tamo da nosi [sm=smiley36.gif]
do tada moram da dokupim , ona nosi farmerke bez pogovora , ne vidim da joj smetaju ali na hulahopke ludi , dzabe joj kad ona mucena prva dobije i poslednja skida hulahopke [sm=smiley36.gif]

big mum -> RE: Dečija garderoba (2.10.2013 19:07:51)

Neki dan povadila zimsku odjeću.

Sinu sam izvukla 30 majica 10 farmerica 15 donjih djelova trenerki,dukseva,bodija dugih rukava,štrampli,čarapa-strašno
Ništa od toga nisam kupila sve nadobijali od rodice shopingholičarke[sm=smiley36.gif] nije žena normalna.Ima stvari koje nisu obučene ni jednom.

Ćerka je malo slabija sa odjećom ,njoj sam dokupila par helanki,duks i dvije majice.Čarapa,veša.

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (2.10.2013 19:33:51)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

cene su strasne cega god da se uhvatim je 3000[sm=smiley13.gif]bilo da je jakna,farmerice ili dzemperic ,nego moze li neko da mi kaze koje su najbolje hulahopke da ne svrbe jer moja deca nece da ih nose [sm=zmeden2.gif]

ja sam mateji uzela ovo, a planiram i hulahopke ali one od debelog pamuka, a ne one mesane jer su grozne za kozu.
http://www.hm.com/rs/product/15901?article=15901-B

ja moram da uzmem mateji gomilu stvari, nema skoro nista, treba mu sve od gacica do cizama, skafandera, majica, farki, trenerki, dukseva, dzempera uzas, nadam se da cu ovaj mesec uspeti da pokupujem sve

Moiraina -> RE: Dečija garderoba (2.10.2013 21:58:01)

I mi imamo te dugačke gaće, samo sam ja uzela u C&A prošle zime, super su se pokazale. Tada sam kupila i potkošulje dugih rukava, moraću da dokupim još koji par. Inače, nakupovala sam skoro starijem svašta, nekoliko pari debljih donjih delova trenerki i dukseva, ali imam problem sa sušenjem veša zimi (treba mu sto godina da se osuši), pa ću morati da dokupim. Mlađi ima gomilu stvari od brata, ali i njemu moram da dokupim, neverovatno koliko brzo sve prerasta.

bea83 -> RE: Dečija garderoba (3.10.2013 9:44:08)

Ja Viktoru nikad nisam obukla hulahopke, čak ni prošle godine kad je bio bebac (probala sam jednom i stigla do kolena i odustala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) kupili smo dugačke gaće i to neke moderne u bojama i to je nosio prošle godine a ove godine ću samo da dokupim u Aksi, odlično su se pokazale i sigurno su udobnije od hulahopki, koje i ja mrzim da nosim

cockic -> RE: Dečija garderoba (3.10.2013 9:52:42)

ja sinu sam samo kako ja kazem duge gace [sm=smiley36.gif] oblacila od kad je bio bebac.namanje su 2ka u kojima lena sad spava[sm=smiley36.gif] ja mislim da su ovo obice arilje duge gace bele boje ima ih u drugim bojama.

pekiju sam uzimala kika hulahop one sto se kopcaju na ramenima,ali jako kratko ih je nosio.

a ceri cu uzeti samo tanje helanke pa cu joj njih oblaciti umesto hulahopa.do sad hulahop nije ni nosila.tako da cu samo te helanke ispod trenerkica,farmerki [sm=smiley1.gif]

Peace* -> RE: Dečija garderoba (3.10.2013 11:05:58)

Treba da kupim Luki: cipele, zimske čizme, jaknu, potkošulje, rolke.
Marku: cipele, patofne, gumene čizme, rolke.

Plače mi se. [sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>