RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (9.5.2012 7:35:56)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Kod Cartersa mi se jedino ne dopada što im ništa nije baš mekano, posebno bodići. Kanz je neuporedivo kvalitetniji i praktičniji (termo tregerice koje se kopčaju između nogu ali tako da se kopčanje ni ne primeti a kamo li da negde duva kroz otvor između drikera). C&A mi je kvalitetniji mnogo od H&Ma, imala sam H&M stvari koje su bile super ali i one koje su se posle drugog puta raspadale, sa C&A nisam imala loša iskustva.

ja ne znam gde si ti gledala takve bodice ali sve stvari koje kod njih kupim jako mekane i mateja njihove bodice stalno nosi i nista im ne fali a otkuvavam ih stalno,kao novi su.

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (9.5.2012 8:25:56)

Nisam ja rekla da je Carters loš, samo da ima i bolje. Ja sam Carters kupovala dok nisam otkrila Kanz i dok se kod nas nije otvorio C&A, sad sam prestala jer sam našla nešto po mojim merilima bolje. C&A je po kvalitetu u rangu Cartersa samo 3 puta jeftiniji pa mi se ne daju pare za Carters, a Kanz je nešto skuplji od Cartersa ali i daleko kvalitetniji pa mi nije žao da ga adekvatno platim.

A bodići su mekši definitivno, Cartersovi su od istog pamuka od koga se prave majice a C&A i Mother Care od mekanijeg.

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (17.5.2012 20:56:53)

Upala sam danas u c&a i kupla svasta...

Marku:
Ono izjedna al kratkih rukava i ratkih nogavica 800din
2 bodica bez rukava 350din komad
4 majce bez rukava 800din 2 kom

Luki:
Dva pamucna sorca 800din 2 kom
Sorc od onog materijala kao za vodu 800din
2 majce bez rukava 300din kom
2 majce kratkih rukava 600din kom

pepeljuga -> RE: Dečija garderoba (17.5.2012 21:58:30)

C&A je po kvalitetu u rangu Cartersa

Ne bih se slozila, Carter's je po meni ipak mnogo boljeg kvaliteta nego C&A, jeste skuplji ali i bolji, a i neuporedivo lepsi, mada je to stvar ukusa pa je glupo porediti. Carter's bodici su mi isti i posle milionitog pranja i otkuvavanja itd. a, primera radi, set H&M bodica se sav izvrnuo posle duplo manje pranja. Ja recimo bas volim H&M ali nije to neki kvalitet.

madre -> RE: Dečija garderoba (17.5.2012 22:31:16)

i ja obozavam carters[sm=bravo.gif] njihovi bodici su mi neprevazidjeni[sm=bravo.gif] za bogdana vise nema velicina i bas mi je zao zbog toga...

madre -> RE: Dečija garderoba (17.5.2012 22:36:32)

inace i ja sam bogija pre neki dan obukla kompletno u c&a, nisu ni oni uopste losi[sm=smiley1.gif]
takodje mu narucujem dosta iz nexta i h&m-a... sve mi je slicnog kvaliteta (najlosiji h&m)...

pepeljuga -> RE: Dečija garderoba (17.5.2012 22:38:58)

za bogdana vise nema velicina i bas mi je zao zbog toga...

e da, smrc [sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (17.5.2012 22:42:41)

Ali pepeljugo, ne možeš porediti H&M i C&A.

C&A bodiće koje je Luka nosio, sada nosi Marko. Kao novi su, nisu se iskezečili, čak ni boje nisu isprane.
Ja se kunem u C&A bodiće, naj naj su mi po kroju jer su uski.
U H&M kupujem one majce što idu u pakovanju od dve, taman traju jednu sezou, a za te pare zaista ne mogu ni očekivati da traju duže, i extra su mi njihovi šorcevi i farke. H&M je više moderan nego kvalitetan (po mom iskustvu), dok C&A ima neku klasiku ali po meni kvalitetniju nego H&M.

Ja recimo nisam oduševljena Cartersom.
Da me ne shvatite krivo, imala sam za Luku trenerkicu, nosio je baš dugo, i ništa joj nije, eno Marko je nosi. Takođe, kupila sam Marku one letnje zeke, isto su super služile. Ali, mnogo su skuplji od C&A, a ja ne primećujem da stvari traju toliko duže.

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (17.5.2012 22:49:45)

Isto. C&A bodići nam se nisu ni pomerili ni boja ni mekoća a imala je neke baš jarke roze i ljubičaste, eno ih čekaju drugu bebu... Ne vidim da je Carters imalo kvalitetniji od C&A (od H&M jeste) a 3 puta je skuplji.

Snelle -> RE: Dečija garderoba (17.5.2012 22:57:42)

IZVORNA PORUKA: madre

i ja obozavam carters[sm=bravo.gif] njihovi bodici su mi neprevazidjeni[sm=bravo.gif] za bogdana vise nema velicina i bas mi je zao zbog toga...

Oni sve rade samo do 24 meseci, jel da?

madre -> RE: Dečija garderoba (17.5.2012 23:06:26)

ne sve, ali bodice da...

gagana83 -> RE: Dečija garderoba (18.5.2012 0:25:45)

I ja ne volim Carters. Za tu cenu nikakav kvalitet. H&M volim zato sto imaju skroz fensi stvarcice za decu, kvalitet manje- vise, mogu i tu da se nadju jako kvalitetne stvari. A njihove pamucne haljinice obozavam, moje dete ima 2 koju, verovali ili ne nosi vec trecu godinu. Interesantni cu mi ti njihovi krojevi, moze dete da ih nosi 2-3 godine a da se ne omali. Nadjoh pre neki dan neku majcicu na kojoj pise 12-18 meseci, taman sam htela da je odlozim da ceka drugo dete, probam je Uni a ona joj taman [sm=zmeden.gif]

madre -> RE: Dečija garderoba (18.5.2012 13:02:52)

IZVORNA PORUKA: gagana83

Nadjoh pre neki dan neku majcicu na kojoj pise 12-18 meseci, taman sam htela da je odlozim da ceka drugo dete, probam je Uni a ona joj taman [sm=zmeden.gif]

bogi jos uvek nosi tu velicinu majcica, sorcice takodje... bodici su mu mali a pantalonice kratke u toj velicini...

Shishica -> RE: Dečija garderoba (18.5.2012 13:22:21)

Definitivno najkvalitetnije i najjeftinije pazarim u ZR-u u Milupinu. Isla sam i u Madjarsku i nasla ponesto, ali nista drasticno manja cena..cak mozda i nije niza. mozda nadjete jednu stvar povoljniju dosta.. U Grckoj u Dzambu isto tako..

Kako gledam i neke cene koje su ovde postavljane dosta su vece..

Ana RR -> RE: Dečija garderoba (18.5.2012 14:30:11)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ne bih se slozila, Carter's je po meni ipak mnogo boljeg kvaliteta nego C&A, jeste skuplji ali i bolji, a i neuporedivo lepsi, mada je to stvar ukusa pa je glupo porediti. Carter's bodici su mi isti i posle milionitog pranja i otkuvavanja itd.

Slažem se. Mi smo većinu kupili u Kanadi i kao novi su posle milion pranja.

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (18.5.2012 15:31:36)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ne bih se slozila, Carter's je po meni ipak mnogo boljeg kvaliteta nego C&A, jeste skuplji ali i bolji, a i neuporedivo lepsi, mada je to stvar ukusa pa je glupo porediti. Carter's bodici su mi isti i posle milionitog pranja i otkuvavanja itd.

Slažem se. Mi smo većinu kupili u Kanadi i kao novi su posle milion pranja.

I C&A su...

Ana RR -> RE: Dečija garderoba (18.5.2012 15:45:34)

Imamo mi i C&A bodiće, ne kažem da ne valjaju, daleko od toga, ali meni se više dopada Carter's, Canz, OshKosh...

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (18.5.2012 15:55:29)

Carters Kanz OshKosh su u istom rangu cene ali od ta tri Kanz je neuporedivo kvalitetniji. Tako da od ta tri kupujem uglavnom Kanz, a Carters sam prestala kad se otvorio C&A jer jeste malo lepši ali nije kvalitetniji pa nekako mi se ne daje 3 puta više para za nešto što će nositi dva do 3 meseca. Nisam ja rekla da je Carters loš, samo da mislim da ne vredi tih para koliko kod nas košta. Da su nam američke cene, drugačije bih se postavljala.

zivka -> RE: Dečija garderoba (23.5.2012 17:44:05)

Carters mi se svidja ali samo videla sam i ko proizvodi...Inace kupila sam kod nas u lokalnoj prodavnici bodice i supr su -kineski znam 100% pa mi jedna zena rece pa iste su kupili samo imaju etiketu Carters...A C&A su ok

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (28.5.2012 18:10:02)

jos malo nove garderobice [sm=smiley1.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0528/idi-IMAG05.jpg[/img]

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (28.5.2012 18:11:55)

online shoping [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (28.5.2012 18:44:22)

mrzelo me da idem sama u segedin pa sam lepo porucila sve online,kupovina iz fotelje [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Dečija garderoba (28.5.2012 18:45:04)

Mene ta fotelja ubi [sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: Dečija garderoba (28.5.2012 21:48:21)

isidora, super su stvarcice [sm=bravo.gif]

Nisam ja htela da pametujem, ja samo kazem sta se meni vise svidja, meni je Carter's zilion puta lepsi od C&A, ali to je stvar ukusa. H&M takodje volim ali imamo i gomilu, gomilu no name stvarcica koje su fenomenalne. Da imam proizvoljno para, ne bi mi nosili nista osim Benettona, ja sam Benetton fan [sm=smiley1.gif]

bulka -> RE: Dečija garderoba (18.10.2012 20:17:28)

[img]http://www4.slikomat.com/11/1018/f14-IMG-50.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/11/1018/b1c-IMG-53.jpg[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>