Azra_ -> RE: Dečija garderoba (18.1.2014 16:12:32)
|
Evo malo osveženje informacija po pitanju F&F odeće. Iskustvo je raznoliko. Kupili neki set pidžamica, one sa stopicama. Super povoljne, odlične su bile. Onda, kada su nam omalele, kupimo isto F&F pidžamice sa stopicama, veći broj, ali baš nisam zadovoljna. Materijal providan, ranfle se odmah razvukle, iskrivile se stope, baš bzvz. Isto, jedno pakovanje od 5 bodića, nosi ih više od pola godine, ništa im ne fali. Odlični su, a drugo, em se razvukli, em široki. I uopšte u istom pakovanju nisu svi bodići jednaki. Prislonim jedan na drugi, jedan širi, drugi uži, negde predugački, jedni ok. Isto tako i jedna pidžamica od tri koje su bile u setu. Bila je bar za boj manja od ostalih, nismo je ni oblačili. Nije mi jasno... Dakle, imam super pozitivna ali i negativna iskustva po pitanju F&F odeće. Očigledno, kako se na šta naleti... Ne bih se složila da je kvalitete na nivou C&A i H&M jer su oni na prvom mestu prilično striktni po pitanju standarda označavanja veličina. Dakle, nema jedan bodić ovakav, drugi onakav... Bar je moje iskustvo takvo.
|
|
|
|