Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (11.9.2014 18:49:53)
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Joj, ja sam ovih prethodnih dana nakupovala L koješta,,, izrasla je i sve je omalelo. Čak sam uspela da ulovim u h&m i c&a koješta na sniženjima i akcijama ( ja idem u tc stadion, a tamo još i može da se nađe svašta) od onih opcija dobre cene, preko akcija pantalone i majica za 1200, do onih 3 za 2, a bome i u c&a je pre nedelju dana bila akcija za svaki račun preko 4000 doobija se na kasi popust od 1000 dinara, pa uzoh L jaknu sa postavom koja se skida. O pa Lesi, mi mozemo da se upoznamo, ja cesto tamo idem. ..[sm=smiley1.gif] sta mislis ? Zadnji put kad smo bili, jurili smo nesto za mene a mm bio umoran pa nismo svracali u deciji deo na 3-em. Sad kad citam ove postove o snizenjima bude mi krivo [sm=smiley13.gif] Sada mi najvise treba bodica , nekako su najprakticniji a ide i hladnije vreme . Trenerkica imamo da menjamo, prsluke sa kapuljacom imamo. ..savrseno sumekani i E ih voli [sm=smiley1.gif] Carapice grilon nam trebaju, i jos po nesto ako nam se svidi.
|
|
|
|