Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.12.2016 17:38:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
A moja isto kad mi opsujemo ( valjda nepromisljeno ) , ona kaze : "Sto to pricas gluposti ?"
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2016 20:54:24
|
|
|
|
branki*
|
srce mi je puno moj boza danas ucestvovao u priredbi u vrticu,imao i svoju recitaciju,odrecitovao sve i sve vreme bio dobar,lepo sedeo na stolici,nije galamio,vikao,bunio se ,ustajao i sl.super bio.mnoogo sam srecna i ponosna,dobio ogroman aplauz,dusa moja
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2016 20:58:02
|
|
|
|
eca89
|
Bravo za našeg drugara , baš mi je drago! Mogu misliti koliko ti je srce, ljubim te !
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2016 21:00:44
|
|
|
|
makica9
|
Bravo za deckica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2016 22:44:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bravo za Bozu! Mnogo mi je drago Branki!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2016 22:55:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovo je najradosnija i najbolja pohvala. Bravo Bozo. Jedan veliki zagrljaj saljem tebi i tvojoj mami. Branki zagrli ga od mene.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2016 23:16:02
|
|
|
|
jess021
|
Branki Veliki ljubac za velikog momka!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2016 23:39:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR srce mi je puno moj boza danas ucestvovao u priredbi u vrticu,imao i svoju recitaciju,odrecitovao sve i sve vreme bio dobar,lepo sedeo na stolici,nije galamio,vikao,bunio se ,ustajao i sl.super bio.mnoogo sam srecna i ponosna,dobio ogroman aplauz,dusa moja Joj Branki duša mala pametna!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.12.2016 23:47:10
|
|
|
|
degu
|
Bravo za lepotančića
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 5:57:32
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: branki RR srce mi je puno moj boza danas ucestvovao u priredbi u vrticu,imao i svoju recitaciju,odrecitovao sve i sve vreme bio dobar,lepo sedeo na stolici,nije galamio,vikao,bunio se ,ustajao i sl.super bio.mnoogo sam srecna i ponosna,dobio ogroman aplauz,dusa moja Branki bravo za Bozu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 7:09:30
|
|
|
|
branki*
|
hvala,drugari morala sam sa vama da podelim ovu vest!a,zbunio se malo,ja sam mislila da nece ni obratiti paznju na publiku ali tacno sam videla da se zbunio onako i iznenadio.begam na posao!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 7:44:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, drago mi je, bas. Dusa mila. Ljubim ga!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 8:07:08
|
|
|
|
Zemunka85
|
Bravo Bozooooooooo!!! Tis i faca
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 8:09:42
|
|
|
|
Maraj
|
Branki bravo za Bozu!!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 8:39:59
|
|
|
|
vocicana
|
Suze su mi krenule! Bravo sine! bravo i za tebe Branki, ponosna si, treba da budes!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 10:00:09
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Bravo za Božu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 10:41:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Bravo za Bozu i njegovu mamu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 10:57:57
|
|
|
|
isidora88
|
Divno branki ❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 11:21:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki draga ti se toliko trudis da se ovako nesto i ocekivalo.I treba da si ponosna,ljubi lepotanka puno 😍😘
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 15:36:58
|
|
|
|
branki*
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 15:40:20
|
|
|
|
lesica
|
Mili Božo Drugar naš dragi, tek ćeš da budeš ponosna na njega Branki
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 15:46:36
|
|
|
|
mama krava
|
Bravo, BRAVO!!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 15:52:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Sunce milo, bravo i za Bozu i za mamu!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.12.2016 16:35:59
|
|
|
|
Animsaj9
|
Branki veliki poljubac za njega i tebe, veliki mamin momak i ponos
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2017 7:49:38
|
|
|
|
jess021
|
Juce sam shvatila da L ume da pokaze sve delovi tela, ali bukvalno. Moram vam nabrojati jer kad sam krenula da ispitujem i ja sam bila u cudu. Glava, oko, nos, uvo, usta, jezik, zubi, celo, brada, obraz, kosa, obrve, trepavice, ruka, prsti, lakat, sike, vrat, stomak, pupak, guza, noge, kolena...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?