Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.10.2016 21:43:52
|
|
|
|
NadaR
|
Bravo za drugare I kod nas je juce pala jos jedna medaljica .
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2016 16:14:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Teodora je osvojila trece mesto na Likovnom konkursu "Zdrava ishrana". Presrecna je. U ponedeljak prima nagradu.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2016 16:21:00
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo Moje malo dete me od juce zove mama
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2016 17:02:48
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjicu bravo za teodoru,srecica mala Isidora nema nista ljepse
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2016 20:12:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo za nagradu, bravo za "mama", bravo za svu divnu decicu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2016 20:28:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Bravo za decicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2016 20:37:32
|
|
|
|
Animsaj9
|
O , svaka cast , koliko su srecna decica , a mame jos ponosnije
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.10.2016 17:39:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo za svu decicu U utorak moja A.jedina u odeljenju dobila 5 iz engleskog,danas jedina 5 na pismenom iz matematike,uradila je bez greske.Pametno mamino
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.10.2016 14:51:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ponosna mama moje T velike plivacice Juce sam je gledala kako pliva, jos malo pa bolje nego mama
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.10.2016 15:08:36
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
za svu decicu. Moja N naucila da se penje i silazi na krevet i ostali namestaj😂
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.10.2016 17:52:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pre dva dana je M uzela svesku i napisala slovo M i kaze mama vidi... Ja je pitam sta ti je to ona kaze pa slovo M Pa je pitam a znas li slovo A ona kaze znam. I napise MAMA... Ja sam se odusevila ima 4 godine i napisala je sama Mama...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.10.2016 18:02:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
pametna decica!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.10.2016 0:16:39
|
|
|
|
Mariya
|
Danas sam pravila turšiju i pripremila sam povrće za čišćenje,seckanje itd. Odem da uradim nešto oko H i kad sam se vratila u kuhinju,moja L uzela ljuštilicu i oljuštila mi zelen i šargarepu i pita "Mama,šta još da ti pomognem?"
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.10.2016 4:37:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dusa draga
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.10.2016 7:28:32
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.10.2016 7:51:54
|
|
|
|
vocicana
|
sva sam se najezila. Bravo za vrednu i pametnu decicu!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.10.2016 16:36:36
|
|
|
|
Animsaj9
|
Moj D je danas bez icije pomoci sam slozio krugove na dindoloni, ponosna sam na njega
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.10.2016 17:11:25
|
|
|
|
isidora88
|
Aleksej je danas slusao pesmicu mama voli bebu i rekao, beba i par puta je ponavljao za mnom. Zna da kaze mama i baba i NE koliko to govorim cudi me da je naucio i neku drugu rec osim ne
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.10.2016 17:16:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ahahha Isi i moj D non stop govori NE! Pokupio od mene jer stalno nesto cacka, a ja uvek Ne
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.12.2016 22:04:49
|
|
|
|
emicaa
|
U subotu smo setali sa sveki,ona ispusila i baci opusak onako u hodu,kaze Dora baba nemoj tako bacati,to se stavi u dzep i bacis kod kuce u smece
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.12.2016 22:48:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice pa ona je prava kulturna devojcica,sreca lepa
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.12.2016 23:48:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma oni nas oponasaju, upijaju nas kao sundjeri
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.12.2016 6:54:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo za malenu, tacn veliki da se postide
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.12.2016 15:50:29
|
|
|
|
emicaa
|
Trudim se da je naucim pavim stvarima.Kad neko nesto opsuje kaze nemoj psovati,to nije lijepo.Kad joj neko nesto da svaki put se zahvali.Zadovoljna sam njenom kulturom
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.12.2016 17:09:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Naravno tako i treba. Tako i moje kad smo kod bake i deke , kad oni slucajno opsuju a one meni sapnu deka je rekao psovku na J ili tako nesto..ili ga opomenu: Dedaaa to je ruzna rec!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?