Rivana -> RE: Problemi u Srbiji (27.5.2011 9:49:08)
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: minavb Mene uzasno nervira to sto euro pada, a cene robe koja je uvezena i placena u eurima stoje ili skacu. Ne mogu to da skontam. Ako mogu ekspresno da koriguju cene kad euro skoci, zasto ne koriguju sada kada je pao? Nije to bas tako jednostavno, ja sam uvoznik, i nikako ne bih mogla da skinem cenu zato sto je euro pao, gorivo je poskupelo, carina je poskupela, akcize usluge spedicije,razne takse, meni je sanitarni ista cena bez obzira na euro, prevoz robe, sve to ulazi u cenu robe, mi sa ovakvom cenom jedeva prezivljavamo, jos kad bi spustila cenu zato sto je euro pao mogla bih firmu da zatvorim. Ma kakve veze ima sanitarni i gorivo sa krpicama? Ja pricam o garderobi, cipelama, jaknama, trenerkama... AKo je uvoznik te i te cipele kupio za 100 eura, zbog carine i svega ih ovde prodaje za 150eura sto je bilo recimo 15500, zasto sada te cipele nisu jeftinije? Ne znam zbog cega si tako ubedjena da sve znas, lepo ti kazem ne zavisi sve od eura, poskupelo je gorivo spedicija sve bez obzira na euro ja ne mogu da skinem cene mojoj robi zato sto je euro pao a sve ostalo poskupelo sto se uvoza tice.
|
|
|
|