|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
21.4.2011 10:25:30   
Ana RR
Ma ne dirajte mi mađare, rumune i slovake, oni mi platu donose user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1051
21.4.2011 10:26:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ma ne dirajte mi mađare, rumune i slovake, oni mi platu donose user posted image

user posted image
Ma ko ih dira...
Ja DiiiiiiiiiiIRAM srpski rezimuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1052
21.4.2011 10:29:17   
Ana RR
O režimu je uzalud razglabati..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1053
21.4.2011 10:32:11   
Anoniman
Onda ce se tema ugasitiuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1054
21.4.2011 10:36:48   
Olga75
evo i mene
razumem Verolino sta ti govoris , smeta ti sto se prvo ne koristi zvanicni pa tek onda jezik sredine i to ima smisla
a sto se tice natpisa u Madjarskoj , malo sam cunjala i u Sent Andreji postoje dvojezicne table tj. nazivi ulica su sigurno dvojezicni

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1055
21.4.2011 10:37:43   
minavb
Nece. Uskoro ce izbori. Ljudi ce se jos vise podeliti zbog gluposti.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1056
21.4.2011 10:40:17   
Anoniman
Inače sam tolerantna po pitanju manjina, ali ću napomenuti situaciju gde sam bila više nego besna.
U bolnici kolega manjinske nacionalnosti , i pacijent manjinske nacionalnosti . Oboje znaju Srpski, i u bolnici su među radnicima, lekarima i ostalim pacijentima kojima je Srpski glavni govorni jezik. ALI, njih dvoje pričaju na svom jeziku. Ok, ja kuliram, ajde da ne dižem frku. Pričaju oni , pričaju, spominje se neka terapija, pričaju, i tako. Onda lepo kolega izađe na pauzu, a njoj posle 20 minuta pozli! E majčin sine, nit znam šta joj je dao od lekova, nit znam o kojim lekovima su pričali, da li joj je dao inzulin i koliko - NIŠTA ne znam, jer su pričali na svom jeziku, a ona ne može reč da progovori jer je zakovrnula, Bože prosti. I onda, juri kolegu, zovi ga, dozivaj,traži ... Povrati se žena, ja dobijem po nosu jer nisam "u toku" i "kako ja to ne znam šta se dešava sa koleginim pacijentom". Pa mamu vam, otkud sam ja znala o čemu pričaju ? Ja ne moram da znam njihov jezik, kao što oni ne moraju da pričaju na svom jeziku, ali to namerno rade. i briga me, budaletine, moglo je to njihovo ku*čenje ženi glave da dođe. I kada sam zamolila kolegu da ubuduće priča na Srpskom - on se uvredio. Pa ti vidi.
Naravno, reč je o pojedincima-lošim primerima, ne bih da generalizujem .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1057
21.4.2011 10:40:54   
Olga75
Dunja , u Budimpesti postoji Srpska gimnazija a u mestima gde ima Srpske manjine postoje razredi na srpskom i otvaraju se i za par ucenika , na tv - u ima programa na jezicima manjina i postoji
a sto je mozda i najvaznije nacionalne manjine u Madjarskoj imaju zagarantovani broj poslanickih mandata ako ima vise partija sprovode se izbori za njih i sami rasporedjuju mandate
kod nas ako manjinska partija ne prodje cenzus nema predstavnika te manjine

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1058
21.4.2011 10:41:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

evo i mene
razumem Verolino sta ti govoris , smeta ti sto se prvo ne koristi zvanicni pa tek onda jezik sredine i to ima smisla
a sto se tice natpisa u Madjarskoj , malo sam cunjala i u Sent Andreji postoje dvojezicne table tj. nazivi ulica su sigurno dvojezicni

E Bogu hvalauser posted image Pa naravno...To nije u redu....Ali daleko od toga da ja rasplamsavam nacionalnu netrpeljivost.
Ja volEm sve ljude, ne volEm samu politiku i sta od pojedinih ljudi rezim napravi.user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1059
21.4.2011 10:42:09   
Olga75
Buba , to je nekultura ako te neko ne razume a ti znas njegov jezik iz ciste pristojnosti ga treba govoriti

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1060
21.4.2011 10:43:34   
Anoniman
I da, kad smo kod problema u Srbiji, uzasno me nervira globalno misljenje ispod Save, kako su Vojvodjani autonomasi i separatisti. Mene u komsiluku zovu Austrougarka. 

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1061
21.4.2011 10:44:53   
minavb
Na studijama smo imali koleginicu iz Subotice, Zuza. SUper devojka i svi smo je mnogo voleli. U menzi je sa svojom cimerkom pricala na madjarskom, bez obzira sto su sedele sa nama za stolom. Nije nam smetalo, mozda pricaju o tome gde su spakovale gace i na koju je red da riba wc. Kad su se salile i smejale, pricale su na Srpskom, da mozemo svi zajedno da se smejemo. Ja mislim da je ovo savrseno ok.

Vero, ja ne mislim da su ovi odozgo autonomashi, a prava sam Srbijanka. Ne misle ni ljudi iz mog okruzenja. To je glupost, propaganda.

< Poruku je uredio minavb -- 21.4.2011 10:46:32 >

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1062
21.4.2011 10:46:23   
lanajelena
Jos ste tu user posted image ...ko ce sad sve opet citati user posted image

Inace off topic ...Sent Andreja prelep gradic user posted image

Mene je jedino nerviralo u busu kad pricaju na madjarskom a ja ih nista ne razumem a oni gledaju i nesto se smeju uvek mislim da je to zbog mene user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1063
21.4.2011 10:46:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Na studijama smo imali koleginicu iz Subotice, Zuza. SUper devojka i svi smo je mnogo voleli. U menzi je sa svojom cimerkom pricala na madjarskom, bez obzira sto su sedele sa nama za stolom. Nije nam smetalo, mozda pricaju o tome gde su spakovale gace i na koju je red da riba wc. Kad su se salile i smejale, pricale su na Srpskom, da mozemo svi zajedno da se smejemo. Ja mislim da je ovo savrseno ok.

To je uzasno nekulturno...meni bi smetalo. Isto je kao saputanje za stolom. O tome gde su spakovale gace mogle su nasamo.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1064
21.4.2011 10:47:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Buba , to je nekultura ako te neko ne razume a ti znas njegov jezik iz ciste pristojnosti ga treba govoriti

user posted image zato je moja baka naučila srpski (iako je doživotno mešala rodove i padeže user posted image ), pa majku mu ako može žena od 70 godina da se potrudi, zašto ne mogu mladi.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1065
21.4.2011 10:48:38   
minavb
E pa vidis, ljudi su razliciti. Ono sto tebi smeta, meni ne smeta. Uvek ce nekome nesto smetati, live and let live!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1066
21.4.2011 10:50:27   
Anoniman

Vero, ja ne mislim da su ovi odozgo autonomashi, a prava sam Srbijanka. Ne misle ni ljudi iz mog okruzenja. To je glupost, propaganda.

I ja sam Srbijanka. Srbijanka je Srpkinja koja zivi u Srbiji.
Ma misle Minche..Macvanski i posavski kraj posebno..Ja ne znam zasto?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1067
21.4.2011 10:51:58   
minavb
Ja ti kazem da ne misle ljudi iz mog okruzenja. Za ostale ne znam i ne zanima me.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1068
21.4.2011 10:52:06   
Anoniman

E pa vidis, ljudi su razliciti. Ono sto tebi smeta, meni ne smeta. Uvek ce nekome nesto smetati, live and let live!

user posted image ali moram da pricam o tome...jednostavno moram...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1069
21.4.2011 10:53:05   
Anoniman
Meni smeta i to što se CG studenti kod nas školuju za džabe, a ja sam u CG bolnici Srbima naplaćivala lečenje x3 , kao inostranim državljanima. Pa ti vidi , EKG 15e, pa x3, pregled 20e, pa x3, opservacija, terapija, sve x3 , ko da je iz Tunguzije a ne iz Srbije.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1070
21.4.2011 10:54:57   
Olga75
pa kad socijalno ne pokriva inostranstvo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1071
21.4.2011 10:56:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Meni smeta i to što se CG studenti kod nas školuju za džabe, a ja sam u CG bolnici Srbima naplaćivala lečenje x3 , kao inostranim državljanima. Pa ti vidi , EKG 15e, pa x3, pregled 20e, pa x3, opservacija, terapija, sve x3 , ko da je iz Tunguzije a ne iz Srbije.

Ne skoluju se za dzabe. Placaju iznos studija kao i drugi strani drzavljani.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1072
21.4.2011 10:56:55   
Anoniman
Znam, ali kako su mogli da regulišu školovanje, mogli su i zdravstvo.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1073
21.4.2011 10:58:35   
minavb
Koliko ja znam, strani drzavljani placaju preglede u zdr.ustanovama. Neke beneficije imaju drzavljani R. Srpske. Videla sam sad u Tirsovoj i cenovnik ali zaboravih.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1074
21.4.2011 11:04:51   
lanajelena
Ajmo vise razlaz sa ove temeuser posted image ...ajde da farbamo jaja,trebaju mi neke ideje posto ove godine planiram da Lani prepustim poneko jajce user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here