|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
21.4.2011 0:20:53   
choopa choops
Jbt meni stvarno smeta sto kod nas u Boki pise recimo Herceg Novi na srpskom, a ne Herceg Novi na hrvatskom ili cak sta vise Herceg Novi na bosanskom user posted image user posted image user posted image Stvarno pretjeruju user posted image user posted image user posted image

Sad bijase popis i pitanje
Koliko stranih jezika govorite?
Ponudjeni odgovori:
srpski
hrvatski
bosanski
crnogorski
makedonski
engleski
njemacki
i td.

I tako mislim da ce posije ovog popisa CG da ima "najezičkije" stanovnistvo user posted image user posted image

A tek bilordi sto su bili prije popisa...Hrvati smo govorimo hrvatski...Srpski pisem i zborim...Kanda niko ne zna ko je i sta je, pa nam trIba bilbord user posted image Meni je to sve smijurija.

Eto morala sam malo da se zezam, nisam imala sta pametno da kazem, a citam pa ne zamjerite, da ne kazete da sam shunjalo user posted image

KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1001
21.4.2011 0:22:38   
lenaa
naravno, ovde su ta tri jezika zakonom usvojena a svajcarci imaju samo svoj dijalekt, na svim (nisam bas sigurna) namirnicama ima napisano na sva tri jezika, i niko ne isteruje francuza ako zivi u nemackom kantonu ali mora da zna nemacki, bas sam ja imala u skoli francuze koji su ucili jezik, ali shvatite jednu stvar ovde su ta tri jezika ZAKONOM propisana, u sr je zakonsi propisan samo jedan jezik. al zamisli samo kad ce svajcarci da dozvole da se u njihovim skolama uci turski- nikad pa nitad, i znas kad ce oni moci da izgrade ovde svoje minarete - nikad . pa meni prvoj bi smetalo da me svako jutro budi na razglasu tamo neki ciko sa svojim molitvama, ako ces se moliti moli se u svom kutku necu ja da te slusam, i neces ti da mi nameces da te slusam, razumes o cemu ja pisem.
i da turke spominjem cesto jer imam komsinicu turkinju, odvratna je - ne volim je, ne mrzim (da bih mrzela prvo moram da volim user posted image ) . oni tresu tepihe na balkonu, bacaju smece, svadjaju se uzasno u bilo koje doba, oni ne vole sve ljude koji nisu pokriveni . i ne nikako nisu srecne te njihove pokrivene debele zene, to se bar vidi u ocima coveka.
aha bice obavezne feredze ali za nase ljudi koje spuste glavu i prihvataju, za mene i moju cerku nece user posted image

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 1002
21.4.2011 0:26:05   
lenaa

IZVORNA PORUKA: Olga RR

a svet zabole ona stvar za sve nas udjuture

u ovom se slazemo user posted image user posted image user posted image
a verujem da ako ti ljudi dok su bili vecina nisu uspeli nista da rese tada- sad sigurno kao manjina nece uspeti

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1003
21.4.2011 0:27:07   
IVA 11
Eh Chupka, aj da su uveli da imamo crnogorski jezik pa da kazes, ali sto su nova slova uveli, i tastature sa crnogorskim slovima, katastrofa. E u pravu si za bilborde, oni da nas podsjete, eeee...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1004
21.4.2011 0:27:35   
Mishica 77
Ja sam utopista. Ne smem ni da krenem da nabrajam probleme..... u Srbiji. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1005
21.4.2011 0:28:28   
Olga75
a ti mislis da su Turci koji zive u Svajcarkoj od prosle godine i npr Rusini koji zive u Vojvodini ( Srbiji ) isto user posted image
doticni Rusini su ovde od 18 veka i nemaju prvao na svoj jezik , folklor i kulturu user posted image
i zasto bi doticni Rusini menjali svoj jezik kad su na teritoriji ove kao drzave duze nego sto ona postoji
molim vas da ne vredjate te ljude koji uredno placaju porez i sve sto se od njih trazi a za uzvret dobijaju j** naziv suda na maternjem jeziku
a da li u uzoj Srbiji bas svi tako uredno placaju porez , pogledajte statistiku pa da raspravljamo dalje o poslusnim gradjanima

< Poruku je uredio Verus RR -- 21.4.2011 1:44:22 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1006
21.4.2011 0:30:04   
Anoniman
Aaaaaaa, e aj malo iskulirajte ovu teeemuuuuu user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1007
21.4.2011 0:30:11   
Olga75

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Eh Chupka, aj da su uveli da imamo crnogorski jezik pa da kazes, ali sto su nova slova uveli, i tastature sa crnogorskim slovima, katastrofa. E u pravu si za bilborde, oni da nas podsjete, eeee...

u Lovcencu , vidim prave Crnogorsku Pravoslavnu Crkvu , verovatno ce i tabla biti na Crnogorskom

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1008
21.4.2011 0:31:28   
IVA 11
Haha, jeste Olga, smatraju da je na srpskom da ne bismo razumjeli, zalosti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1009
21.4.2011 0:31:44   
lenaa
Choopa znas li da postoje hrvati koji kad cuju da si srbin prave se da te ne razumeju sta pricas ? inace, niko se ne pohvali na forumu kako ide na letovanje u hr, pa pita li se neko zbog cega je to tako ? ja sam bila pre dve godine u makarsku i split ali sreca sa stranim tablicama, a jos i mm prica bosansko-srpsko-hrvatski pa nas niko nije dirao, al znate li koliko sam auta videla sa nasim sr tablicama 0 eto toliko. mrznja vlada jos uvek, iako se o tome cuti , meni nije smetalo
i meni se dedu streljali nemci pa eto ucim, zivim i radim ovde, stvaram svoj dom ovde na njihovoj teritoriji, ne razmisljam tako sta je bilo itd

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1010
21.4.2011 0:34:18   
Olga75
Iva , ozbiljno ti kazem kod Backe Topole postoji selo koje se zove Lovcenac i tamo se gradi CPS , ja bih rekla po izgledu gradjevinje a ljudi iz Lovcenca jako prate trendove iz CG i koriste i nova slova

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1011
21.4.2011 0:34:24   
choopa choops

Ja nemam tu tastaturu. Potrazicu $utra  da kupim, nisam mogla danas duva neki $everac user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1012
21.4.2011 0:34:51   
lenaa

a ti mislis da su Turci koji zive u Svajcarkoj od prosle godine i npr Rusini koji zive u Vojvodini ( Srbiji ) isto user posted image

ne, naravno da ne mislim, ja volim sve druge vise nego turke (a turke mozda i ne volim zato sto su najslicniji nama)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1013
21.4.2011 0:36:28   
lenaa

Iva , ozbiljno ti kazem kod Backe Topole postoji selo koje se zove Lovcenac i tamo se gradi CPS , ja bih rekla po izgledu gradjevinje a ljudi iz Lovcenca jako prate trendove iz CG i koriste i nova slova

ja ne znam sta je CPS, mozda se negde na temi pisalo al mi je promaklo

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1014
21.4.2011 0:38:08   
Anoniman
CPS je Crnogorska pravoslavna crkva , a informacija za Lovćenac je apsolutno tačna.

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 1015
21.4.2011 0:38:45   
IVA 11

Znam draga, nego se smijem sta ljudi rade...A Lovcenac je pun Cetinjana, svi tamo zive i dice se. Muz mi kaze da imaju nove crnogorske tastature po nekim bankama kod nas u Cg user posted image i famozna dva nova slova, a presmijesno, ne umijem ni da ih napisem. user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1016
21.4.2011 0:38:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja nemam tu tastaturu. Potrazicu $utra  da kupim, nisam mogla danas duva neki $everac user posted image

user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1017
21.4.2011 0:39:20   
lenaa
hvala Bubo, e o tome vec stvarno nista ne znam, NE MEREM da komentarisem (tako prica mmuser posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1018
21.4.2011 0:43:52   
lenaa
meni je najiskrenije zao sto smo takvi kakvi smo i sto se na zalost tesko sporazumevamo cak i kad govorimo istim jezikom, sto postoji toliko mrznje u nama, a nekad smo bili jedno. nije mi bas sve jedno kad kolega mm kaze da me bas ne voli samo zato sto sam ja iz sr a on je musliman iz bosne (mm je inace neki tezak mesanac pa ga svi vole) a moje dve najbolje drugarice su muslimanke, i jako ih volim i postujem i njih i njihove praznike i uvek i odem i cestitam, i samo njima mogu da se poverim, al eto nismo svi mi isti

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1019
21.4.2011 0:48:31   
choopa choops
lenaa nemam pojma user posted image

Bila mi je sestra sad u Hrvatskoj (taman kad je bilo ovo sra*e sa Gotovinom) i djeca se igrala u pjesku sa kumovima (Hrvatima) dok su one pile kafu i dodju neki klinci (max 5 god) i pitali ih sta su oni Srbi ili Hrvati? A moj sestric ce sa kraja igralista; "Mama sta smo mi Srbi ili Hrvati?". "Hrati, sine, Hrvati" user posted image

Ma meni je to smjesno oko cega se narod svadja, sto bi rekao jedan nas internet portal zabolje.me user posted image

Olga za Lovcenac ne znam, znam za CPC. Ne dotice me. user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1020
21.4.2011 0:49:11   
liliana
Iva, Čups, ljetos da mi budete lektori-korektori kad dođem na more!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1021
21.4.2011 0:49:19   
lenaa
i vas sve volem iako nemam facebook pa da budem prijatelj sa svima, al polako, bice, bice, samo cekam da ovaj mm prvi progovori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1022
21.4.2011 0:50:26   
Anoniman
Ja ću da letujem u Lovćencu, isto mi je ko da sam u Crnoj Gori, samo bliže user posted image

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 1023
21.4.2011 0:51:38   
lenaa

IZVORNA PORUKA: choopa choops

lenaa nemam pojma user posted image

Bila mi je sestra sad u Hrvatskoj (taman kad je bilo ovo sra*e sa Gotovinom) i djeca se igrala u pjesku sa kumovima (Hrvatima) dok su one pile kafu i dodju neki klinci (max 5 god) i pitali ih sta su oni Srbi ili Hrvati? A moj sestric ce sa kraja igralista; "Mama sta smo mi Srbi ili Hrvati?". "Hrati, sine, Hrvati" user posted image

Ma meni je to smjesno oko cega se narod svadja, sto bi rekao jedan nas internet portal zabolje.me user posted image

Olga za Lovcenac ne znam, znam za CPC. Ne dotice me. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam u firmi lagala odakle sam user posted image user posted image user posted image mm me lepo naucio - kazi da si iz Bosne nece znati sta si user posted image user posted image tako i ja uradila pa imala prijatelje medju svim rasama user posted image

Direktna veza do poruke: 1024
21.4.2011 0:52:13   
lenaa

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja ću da letujem u Lovćencu, isto mi je ko da sam u Crnoj Gori, samo bliže user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here