|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
8.2.2012 20:58:56   
vukosava
Demokratija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1276
8.2.2012 21:11:03   
jelena038
al meni je super naziv teme user posted image

kao, zivot monahinje je ovakav, zivot samohrane majke onakav, a zivot ljubavnice, procitajte u istoimenoj temi na ringeraji user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1277
8.2.2012 21:21:39   
Tea2
Vuko,sta mislis-treba li ljubavnica da abortira?Polemisasmo pre neki dan...

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1278
8.2.2012 21:21:58   
mihi
Što bi moj sin rekao a ko je ta likuša Goga o kojo se ovde priča, nikad čula za nju za Ninu Simone na primer jesamuser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1279
8.2.2012 21:24:30   
minavb
Jedno je sigurno, u životu ljubavnice nema čarapa na sve strane!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1280
8.2.2012 21:25:29   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tea2

Neee, ona treba da metne spiralu.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 1281
8.2.2012 21:27:39   
Anoniman
Molim bez provokacija.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1282
8.2.2012 21:33:20   
Tea2
mina,mislis li na onu Milojku?Ako je dovoljno savremena da ima ljubavnika,da li ce biti i dovoljno odgovorna da primeni sigurni vid kontracepcije?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1283
8.2.2012 21:37:43   
minavb
Moja kuma ima teoriju da se po selima najviše švalera.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 1284
8.2.2012 21:38:10   
mihi
O žene kakva spirala gde da stavi katanac na glavno oružjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 1285
8.2.2012 21:39:23   
mihi

IZVORNA PORUKA: minavb

Tako kaže i Radojka, Radašinova ženauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1286
8.2.2012 21:39:51   
Tea2

Priroda,miris sena...vecito na odmoru.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1287
8.2.2012 21:40:49   
Anoniman

I ja imam tu teorijuuser posted image Tamo je sasvim prirodno da komšije dolaze 257 puta dnevno kod komšike, po ovo ili po ono, pa da joj pomognu u štali, i svašta se tu izdešava...ja imam komšinicu koja vreba ulaz u zgradu i nedelju dana me je čudno gledala kad mi je došao brat, dok nije ukapirala da ga N zove ujom. Treba to bre sakriti ovde, umetnost.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1288
8.2.2012 21:44:12   
minavb
IZVORNA PORUKA: mihi

Tako kaže i Radojka, Radašinova ženauser posted image user posted image user posted image

Pogorela po glave sveuser posted image
Malo se sprdamo. Kad mislim na ljubavnice, nekako mi ne padaju na pamet one Gogine sponzoruše, nego tako neke prosečne žene. Zaista mislim da su ipak malo usamljene i nesretne, i da baš kao što Nina Simon kaže,  život  provedu same.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1289
8.2.2012 21:45:37   
Tea2
Secam se price jednog drugara da su se neki ljubavnici,inace porodicni prijatelji,ugusili od plina u autu zaglavljeni na nekom seoskom putu,pronasli ih smznute-bila neka jaka zima.

Naravoucenije:
I ovih dana je ziiiiima,ne vozite se sa ljubavnikom po seoskim putevima,narocito u autu koje trosi plin.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1290
8.2.2012 21:47:59   
mihi
Pisala sam o tome da imam takvu situaciju na poslu, a sad rasplet švalerka našla novog dečka opet na poslu, bivši dečko nesretan, ma španska serija.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1291
8.2.2012 21:48:14   
Anoniman
Na radiju sam slušala obaveštenje pre neki dan da se mole ljubavni parovi da izbegavaju skretanja sa puteva i tvrđavu dok se ne raščisti sneg malo, jer ne mogu da ih izvlače svaki čas, kažu da se non stop neko zaglavljujeuser posted image

(odgovor članu Tea2)
  Direktna veza do poruke: 1292
8.2.2012 21:51:46   
jovicaa
a cekajte na ovoj temi ima zena koje su ljubavnice? i jos diskutuju o tome? zar ovo nije porodican portaluser posted image
zar je in biti ljubavnica....

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1293
8.2.2012 21:52:20   
minavb
 Kako bre mogu po ovoj zimi, meni ni u toploj kući nije ni do čega user posted image

Pričala sam vam da se moj kum švalerao pa razišao sa ženom. Još se nije razveo ali živi sam i zabavlja sa tom švacom. Sad i tu švacu laže i maže, i viđa se sa nekim cicama, nikako da provalimo koja mu je pik. Čovek je totalno lud!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1294
8.2.2012 21:57:04   
jovicaa

Kako bre mogu po ovoj zimi, meni ni u toploj kući nije ni do čega user posted image

Pričala sam vam da se moj kum švalerao pa razišao sa ženom. Još se nije razveo ali živi sam i zabavlja sa tom švacom. Sad i tu švacu laže i maže, i viđa se sa nekim cicama, nikako da provalimo koja mu je pik. Čovek je totalno lud!

mozda samo voli covek da prozdrne...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1295
8.2.2012 21:59:12   
Cuftas
Minavb, bas to hocu da napisem, jadne su tu i zene i ljubavnice, a uglavnom je kriv neki takav nezreli skot koji iskoriscava i jednu i drugu i svaku koja mu padne pod ruku. Zena i ljubavnica su tu samo ili napravile los izbor ili glupe, a skota treba po nosu...
A kad se ozenjeno-udati spetljaju, cccc, za to nemam komentar, ja to jednostavno ne razumem.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1296
8.2.2012 22:01:31   
minavb
Pisala sam već jednom o tome, i proždrnuše me svi ovde zbog toga, ja ne krivim ljubavnice što su ljubavnice. Žalim ih.
Jovice, moj kum je svakako proždrnjivač.user posted image

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1297
8.2.2012 22:03:15   
vukosava
IZVORNA PORUKA: jelena038

al meni je super naziv teme user posted image

kao, zivot monahinje je ovakav, zivot samohrane majke onakav, a zivot ljubavnice, procitajte u istoimenoj temi na ringeraji user posted image

Mene bas zanima sta stvarno rade samohrane majke, muz i ja jedva postigosmo nas dvoje sa jednim detetom. Svaka im cas_t.

Ne razumem pitanje. Ali mislim da ces morati nju da pitas, nije nase da odlucujemo.Valjda sama zna... Obicno upadne u kategoriju samohrana majka a to nije nimalo lako...

Neee, ona treba da metne spiralu.user posted image

Tacno. A ako je moj muz napravio, ne mora jer cu da ga sutnem onda kod ljubavnice pa nek cuvaju zajedno ako hoce.

Secam se price jednog drugara da su se neki ljubavnici,inace porodicni prijatelji,ugusili od plina u autu zaglavljeni na nekom seoskom putu,pronasli ih smznute-bila neka jaka zima.

Znam ja za jednu slicnu. Ali ugusili se negde u gradu. E sad, da li su se ugusili ili su supruznici saznali - ostace misterija.

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Na radiju sam slušala obaveštenje pre neki dan da se mole ljubavni parovi da izbegavaju skretanja sa puteva i tvrđavu dok se ne raščisti sneg malo, jer ne mogu da ih izvlače svaki čas, kažu da se non stop neko zaglavljujeuser posted image

A imas i voajere koji imaju dvoglede i cuce po zbunju dok se svaleri svaleraju. Otac jednog mog poznanika. Stalno je bio aktivan u voajerisanju i jedan profa sa jednog faksa u NS. Kod Filozofskog na parkingu.

Taj tvoj je dusu dao da ode u mormone. Da samo vidis seriju "Sister wives". Kao stvorena za njega!

< Poruku je uredio vukosava -- 8.2.2012 22:04:25 >

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1298
8.2.2012 22:08:49   
dunja RR
Ja sam se pre neki dan našla sa prijateljem, nešto smo poslovno radili a tu je bio i njegov rođak. Bila kiša, trebao nam neki miran prostor da osmislimo neku biznis priču i predložili oni da odemo u stan rođaka u kome on otvara firmu, iznajmio ga.
Ulazimo tamo, super stan, u stanu ljubavnica došla iz jednog grada u Šumadiji, rekla mužu da dolazi u Bg kod drugarice a došla da ljubaviše sa ovim "rođakom" od mog prijatelja.

Cica super izgleda, 42 godine, zgodna zaista, oči su mi ispale, prijatna, obrazovana; on je oženjen, miran lik (ma ne liči na tip "ljubavnika" UOPŠTE, ako ima nekog obrasca) a ženi kaže da je na posl. sastanku dok je sa njom. Naravno, ovo mi je sve drugar ispričao, mi smo završavali posao za firmu, a oni su tamo šaputali u drugoj prostoriji. Eto, samo htedoh da izrbljam šta videh, nit sam se mešala, nit me interesovalo, jednostavno se zadesih u sred prevare.

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.2.2012 22:10:08 >

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1299
8.2.2012 22:13:15   
dunja RR

Zaboravih da naglasim da su oboje u braku i imaju po dvoje velike dece.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here