|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
8.2.2012 16:39:18   
zoća
pa recite posle da nismo kao Šveđani,a i kod nas standarduser posted image user posted image

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1251
8.2.2012 16:41:47   
jelena038

IZVORNA PORUKA: ribizla

Ovakav primer i ja imam u krugu prijatelja . On je varao godinama sa jednom devojkom , kad ga je ta devojka ostavila on patio plakao zena ga tesila . I dan danas su zajedno . Inace zena je devojku zvala krme iz miloste user posted image  

user posted image user posted image user posted image ja TO zovem ljubavlju.
a za krme tri put ura user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1252
8.2.2012 16:42:24   
minavb

Ovakav primer i ja imam u krugu prijatelja . On je varao godinama sa jednom devojkom , kad ga je ta devojka ostavila on patio plakao zena ga tesila . I dan danas su zajedno . Inace zena je devojku zvala krme iz miloste user posted image  

Aman!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1253
8.2.2012 16:44:36   
Anoniman
Ali stvarno , sedimo tako svi zajedno , ona mi iz njegovog telefona pokazuje slike i kaze vidi kako mu je slatko ovo krme user posted image Ne moze to ni da se preprica . Dugo su zajedno imaju troje divne dece i tako ..

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1254
8.2.2012 16:48:47   
Olga75
Sosa misli da je kod Rose , Rosa da je kod Sose a on u cardaku spava user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1255
8.2.2012 16:49:16   
Tea2
ribizla,jesi li sigurna da supruga nije imala ljubavnika?U aktuelnom ili proslom trenutku?Ili neki drugi greh?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1256
8.2.2012 16:50:05   
Anoniman
Jeste imala , mislim da su sada u fazi kada su posveceni jedno drugom , tad to nije bio slucaj user posted image

(odgovor članu Tea2)
  Direktna veza do poruke: 1257
8.2.2012 16:52:15   
viking
pa da preimenujemo temu u Život krmeta user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1258
8.2.2012 16:52:27   
minavb

Ali stvarno , sedimo tako svi zajedno , ona mi iz njegovog telefona pokazuje slike i kaze vidi kako mu je slatko ovo krme user posted image

I onda joj ti kažeš "Naša je lepša"user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1259
8.2.2012 16:53:15   
Tea2
To ti je tipicno zensko-grize savest,dok se vecina muskaraca nikada ne kaje!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1260
8.2.2012 16:54:46   
jelena038

Ali stvarno , sedimo tako svi zajedno , ona mi iz njegovog telefona pokazuje slike i kaze vidi kako mu je slatko ovo krme 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1261
8.2.2012 16:55:09   
zoća
ne laje kera radi sela nego radi sebeuser posted image user posted image otkupiće PINK autorska prava

Jeste imala , mislim da su sada u fazi kada su posveceni jedno drugom , tad to nije bio slucaj user posted image

< Poruku je uredio zoća -- 8.2.2012 16:56:18 >

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1262
8.2.2012 16:55:44   
Anoniman
Moze novo ime nova tema novi pocetak user posted image
Nasa je uvek bila lepsa user posted image
Tea , u njihovom slucaju nema savesti , jednostavno su takvi

(odgovor članu Tea2)
  Direktna veza do poruke: 1263
8.2.2012 17:55:26   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Jbg, ne slušam Gogu niti se trudim da vidim o čemu peva, meni zaista ne govore ni o čemu. Očekujem statističku analizu o tome koliko žena u Srbiji sluša Gogu a koliko Ninu. Zanima me obrazovni profil, uzrast  i procenat ljubavnica među slušateljkama.

Kako tebe nisu banovali do sad !? Ili se samo meni cini da si bezobrazna i da ujedas koga stignes?

I meni se cini da je poruka usmerena da isprovocira. Al' to je srz nauke i proucavanja, biti drzak i ostar. Eto zanimljive ideje za necije istrazivanje, bilo bi zanimljivo videti rezultate. Da li ikone turbo folka uticu na promenu svesti kroz mladih devojaka i da je biti ljubavnica (svalerka) danas "cool" ili ne... Ja licno mislim da uticu da se neka pojava dozivljava kao sasvim ok i kada to nije. I nazalost, mislim da sam sigurna da u Srbiji vise zena i devojaka slusa Gogu i slicne nego Ninu. A opet, mozda nisam u pravu.

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

eto sad, pa ima zena pravo na svoje misljenje, nije kao da nas je tukla po prstima da moramo i mi tako ..

Imam pravo i ja na svoje misljenje da poredim tekstove pevacica sa nasih prostora sa ovim fenomenom. A da li slusam tu pevaljku ili ne, to je sasvim druga tema... Nerelevantna za ovu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1264
8.2.2012 17:57:20   
vukosava
IZVORNA PORUKA: BlackBetty
Polozara? kao polozajnik?

Položara. To je omiljen termin mojih drugova. Polozis je na ledja i obavis stvar i cao, na drugu stranu...

a sto se krmeta tice: Sto ljudi - sto cudi. Nemaju svi iste moralne vrednosti. Iscudjavali se mi tome ili ne, svega je bilo i uvek ce biti. Varanja pogotovu. Samo je nase da se opredelimo sta nam je prioritet u zivotu.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1265
8.2.2012 18:02:51   
minavb
Vuko,ti si telegentna, valjda kontas moj smisao za humor. Mrzi me da stavljam smajlije da nacrtam ljudima segu, mada nekima ni crtanje ne pomaze. Ovde ne mislim na tebe.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1266
8.2.2012 18:09:10   
vukosava

IZVORNA PORUKA: minavb

Vuko,ti si telegentna, valjda kontas moj smisao za humor. Mrzi me da stavljam smajlije da nacrtam ljudima segu, mada nekima ni crtanje ne pomaze. Ovde ne mislim na tebe.

Kontam of kors.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1267
8.2.2012 18:51:39   
jovicaa
a sta se desi ako  zena prozdrne ljubavnicu, da li je to politicki korektno na ovoj temi?user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1268
8.2.2012 18:52:26   
Anoniman
Rekla bih da je sve što podrazumeva proždrnjavanje dozvoljenouser posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1269
8.2.2012 18:54:15   
jovicaa
haahaaha.... ja cak ni ne znam odakle je ta fora, ali rec zvuci cool, morala sam da nadjem nacin da je upotrebim!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1270
8.2.2012 18:54:29   
Anoniman
Ih kakve ste , sve bi odmah prozdrnuleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1271
8.2.2012 18:55:02   
lesica
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1272
8.2.2012 18:55:22   
vukosava
IZVORNA PORUKA: jovicaa

a sta se desi ako  zena prozdrne ljubavnicu, da li je to politicki korektno na ovoj temi?user posted image

Ja bi je na volej samo tako. A umem da potkacim user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1273
8.2.2012 18:57:31   
Anoniman
Jovke klik

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 1274
8.2.2012 20:46:39   
Anoniman
ako je prozdrne ono sto mislim, onda ju! user posted image

Imam pravo i ja na svoje misljenje da poredim tekstove pevacica sa nasih prostora sa ovim fenomenom. A da li slusam tu pevaljku ili ne, to je sasvim druga tema... Nerelevantna za ovu.

brate mili, ovde svako ima svako pravo! ja njega, on nju, ona nju ... ko koga stigne, kao policajceva sving-zurka. volim dobre svadje, naravno kad su konstruktivne, ali prazna prozivanja su bljaks. iskreno, volela bih da slusas, posto ja ne slusam pa je to jedan od nacina da naucim nesto. e sad sta ... zavisi koliko sam bistra.

ne cujem nesto oko mene da se imaju ljubavnice/ljubavnici. ili se dobro skrivaju ili nemaju snage za tako nesto, svi su nekako odrtaveli. mozda kad nabiju jos malo godina, pa se uzele provoda.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here