jelena038
|
imam ja prijateljicu koja je i varala i bila ljubavnica u isto vreme. sto je najgore, poznajem i njega, licno. to je ona kompenzacija-varijanta, dva nesrecna se nasla da se malo tese. ali oni su se bas jako zavoleli i oboje su shvatili da moraju da prekinu, zbog svojih porodica, dece, i supruznika koji ih vole (vec su tu do kraja svi bili upoznati sa skandalom do kraja, ali spremni na ljudski razgovor). po njihovoj prici, osecanja prema njima postoje, kod oboje, ali to je ono - kao, volim zenu jer volim svoj zivot, svoju kucu, decu, ali ovu volim kao nebo, ne mogu bez nje. i isto tako s njom. srecom, supruznici shvatili sve, ostavili im prostora da se saberu bez pritiska i odluce. i odlucise de da pozele jedno drugom srecu i nastave sa svjim porodicama. samo, da vam kazem, ja u zivotu nisam videla da neko pati koliko ona. nju je i muz tesio, ako mi verujete i mislim da je ta podrska, ma kako bolesno zvucala, bila presudna u njenoj odluci da ipak ostane s njim. i za njega znam da mu nije bilo uopste svejedno, redovno pita za nju, nismo mi bas isto drustvo, ali su oni iz iste branse, pa se i sretnu svi na tim nekim dogadjajima. u pocetku svima bilo neprijatno, al kako ima od toga vec jedno 5-6 godina, vise niko ne brine zbog toga. odnose se kao prema bivsoj i prema bivsem i.. ne ulazeci bas puno u to kako je njima dvoma, i da l ikad zastanu na ulici makar, kad su sami (a verujem da je tako, jer se nisu posvadjali, nego mirno razisli), osecam da bi svet bio mnogo lepsi kada bi ljudi imali dovoljno ljubavi za one koje tvde da iskreno vole.