|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
7.2.2012 22:51:13   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Izgleda da su neke zene programirane za ulogu ljubavnice, jer im ne odgovaraju muskarci koji su slobodni i koji bi mogli da im se posvete u potpunosti. Mozda je to forma kleptomanije? Imati nesto tudje? user posted image

Slazem se. Imam druga koji je sam godinama a kad god da se zaljubi to bude neka osoba vec zauzeta.

A inace, mogu da se opkladim da 50% muzeva ovde vara zene na poslovnim putovanjima i raznim proslavama u firmi, posebno onim velikima.

Zavisi naravno u kojoj firmi radi. U ovim mojim nema toliko zena, u celoj zgradi nas 4 ukupno. Ako rade u muskim firmama, manja je sansa.

IZVORNA PORUKA: gagi

IZVORNA PORUKA: eni26

U Hong Kongu, prevarena zena po zakonu moze ubiti svog nevernog muza, ali samo ukoliko to ucini golim rukama. S druge strane, muzevljeva ljubavnica moze biti ubijena na bilo koji zeljeni nacin.

Hahhahahahahuser posted image user posted image user posted image Ali ne smemo tamo...Blizu su radijacijeuser posted image

Kako bi bilo dobro da ovaj zakon dode kod nas,ne bi se dobro proveli ni jedno ni drugouser posted image

Pre ce mozda doci neki iz blizih nam zemalja a gde zenu koja vara ili izgubi obraz sme da ubije bilo koje musko iz porodice (setite se filma "Lepota poroka") tkz. ubijanja iz casti. U mnogo vise zemalja na svetu u kojima je na snazi Serijatski zakon, muzevi imaju pravo da ubiju zene koje sumnjaju da varaju, bilo kojom metodom i da ne robijaju.

klikni

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1201
7.2.2012 22:59:16   
jelena038
eeeeee, moja civilizacijo.. dzaba ti sve, kad ljudi oce u pecinu.. user posted image

ja sam za slobodu izbora, podrzavam svakog ko mi svojom ispvescu zagolica paznju user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1202
   [Obrisana poruka]
7.2.2012 23:00:13   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 1203
7.2.2012 23:01:25   
Lilla
IZVORNA PORUKA: vukosava
U mnogo vise zemalja na svetu u kojima je na snazi Serijatski zakon, muzevi imaju pravo da ubiju zene koje sumnjaju da varaju, bilo kojom metodom i da ne robijaju.

klikni

Ako dozvolis malu ispravku, ne za koje sumnjaju, to se mora dokazati na sudu. E sad je druga stvar sto ljudi to koriste da bi se oslobodili zene kad im dosadi, pa plate dva svedoka i eto kamenovanja na trgu. Ko moze da gleda takve stvari, preporucila bih film "The stoning of Soraya M"

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1204
7.2.2012 23:01:30   
vukosava
Ja sam za to da ako nekom treba ljubav na drugom mestu: Idi, siroko ti polje user posted image i ne okreci se sine

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1205
7.2.2012 23:05:51   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Lilla

U mnogo vise zemalja na svetu u kojima je na snazi Serijatski zakon, muzevi imaju pravo da ubiju zene koje sumnjaju da varaju, bilo kojom metodom i da ne robijaju.

klikni

Ako dozvolis malu ispravku, ne za koje sumnjaju, to se mora dokazati na sudu. E sad je druga stvar sto ljudi to koriste da bi se oslobodili zene kad im dosadi, pa plate dva svedoka i eto kamenovanja na trgu. Ko moze da gleda takve stvari, preporucila bih film "The stoning of Soraya M"

Gledala sam taj sa Irancima i Irankama licno. I pricala sa njima o tome. Ja sam skoro gledala ovaj "When we leave" - o turskoj varijanti i to o gastajbajterima sto zive u Nemackoj klikni. Mene taj fenomen ne prestaje nikad zacudjavati... Itekako postoji i desava se. Cak i u Zapadnoj Evropi, Kanadi i Americi...

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1206
7.2.2012 23:06:36   
jelena038

Ja sam za to da ako nekom treba ljubav na drugom mestu: Idi, siroko ti polje user posted image i ne okreci se sine

ti stvarno mislis da bi ti taj neko tako sta priznao, s obzirom na literaturu koju citas? user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1207
7.2.2012 23:08:26   
vukosava

IZVORNA PORUKA: jelena038

ti stvarno mislis da bi ti taj neko tako sta priznao, s obzirom na literaturu koju citas? user posted image

Nevezano za literaturu koju citam, ja sam rekla muzu, ako zeli drugu zenu moze da ide kad hoce i gde hoce. Ja tkz "ljubavnice" necu zaboravljati i tolerisati. A posto mu imam sifre za sve moguce mailove i tehnologije koje koristi, mislim da bih skontala ako postoji nesto tako... A opet mozda se varam...

Direktna veza do poruke: 1208
7.2.2012 23:14:58   
jelena038

IZVORNA PORUKA: jelena038

Nevezano za literaturu koju citam, ja sam rekla muzu, ako zeli drugu zenu moze da ide kad hoce i gde hoce. Ja tkz "ljubavnice" necu zaboravljati i tolerisati. A posto mu imam sifre za sve moguce mailove i tehnologije koje koristi, mislim da bih skontala ako postoji nesto tako... A opet mozda se varam...
zezam se, bre, vukosava, smesne mi te ubice, rayvijam filmove u glavi od kad sam procitala user posted image
ja razumem svakoga, ili se bar trudim. ne znam kakav ispadam covek, al bez toga bih bila los pisac user posted image sve je za ljude, i prevara, i vernost, i oprastanje, i ne prastanje, da nema svh kombinacija, zivot bi bio extremno dosadan. uzivajte u njemu i ne zamarajte se bez potrebe, tako se gubi na sarmu user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1209
   [Obrisana poruka]
7.2.2012 23:16:04   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Direktna veza do poruke: 1210
7.2.2012 23:19:59   
pepeljuga
tako se gubi na sarmu

joj ja procitala na sarmu kao sarma (jelo) user posted image user posted image user posted image vreme mi je da spavam user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

Direktna veza do poruke: 1211
7.2.2012 23:24:17   
jelena038

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

tako se gubi na sarmu

joj ja procitala na sarmu kao sarma (jelo) user posted image user posted image user posted image vreme mi je da spavam user posted image

hahahah, ma jok, do mene je user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1212
7.2.2012 23:27:09   
pepeljuga
Teska je ovo tema za sitne sate. Nemam stav o ljubavnicama, ko moze da postigne dupli zivot, skidam kapu user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

Direktna veza do poruke: 1213
7.2.2012 23:32:10   
jelena038

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Teska je ovo tema za sitne sate. Nemam stav o ljubavnicama, ko moze da postigne dupli zivot, skidam kapu user posted image

bre, pepeljugo, nije ovo tema o preljubnicima, no o ljubavnicama, one ne moraju da imaju dupli zivot, mogu potuno da se posvete svom izabraniku user posted image user posted image user posted image kad malo bolje razmislim, idi ti, ljubavi, na spavanje, vreme ti je user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 1214
7.2.2012 23:33:23   
pepeljuga
mudro zboris, poludeo mi mozak, valja raditi devet sati dnevno i ostati citav user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 7.2.2012 23:34:06 >

Direktna veza do poruke: 1215
7.2.2012 23:47:18   
Anoniman
A inace, mogu da se opkladim da 50% muzeva ovde vara zene na poslovnim putovanjima i raznim proslavama u firmi, posebno onim velikima.

joj, kuku meni, moj radi u bolnici. tamo na jedno musko dodje bar 10 zena, a oni mal-malo slave nesto user posted image ne valja tako generalizovati, jeste da je musko ali ....
davno sam mu rekla, moze da proba, ne smeta mi dok mi ne zasmeta (da bude glup pa da mi kaze ili jos gluplji da ne ume dobro da sakrije pa da ja saznam sama. tad cu da ga ubijem, ne zato sto me je prevario nego zato sto nije bio dovoljno pametan da sakrije).
ne znam samo kako bi izdrzavao nas i ljubavnicu od te mizerije od plate user posted image mozda jedino ako mu ja dodam od moje crkavice ...

Direktna veza do poruke: 1216
8.2.2012 2:13:33   
oxy7
IZVORNA PORUKA: BlackBetty

ne znam samo kako bi izdrzavao nas i ljubavnicu od te mizerije od plate user posted image mozda jedino ako mu ja dodam od moje crkavice ...

user posted image user posted image user posted image , BB, luda si...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1217
8.2.2012 8:14:02   
minavb
Nina Simone Other Woman
The other woman finds time to manicure her nails
The other woman is perfect where her rival fails
And she''s never seen with pin curls in her hair

The other woman enchants her clothes with french perfume
The other woman keeps fresh cut flowers in each room
There are never toys that''s scattered everywhere

And when her baby comes to call
He''ll find her waiting like a lonesome queen
Cause when she''s by his side
It''s such a change from old routine

But the other woman will always cry herself to sleep
The other woman will never have his love to keep
And as the years go by the other woman
Will spend her life alone

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1218
8.2.2012 14:22:44   
vukosava
Ima jos prikladnih od Goge Sekulic, cini mi se svaka koju peva. Gledala sam skoro onu emisijuo turbo folku i cini mi se da je svaku koju je pevala pevala iz perspektive ljubavnice.

Ja prosto ne moguda verujem kakav je tekst ove pesme (naziv da ne pricam): user posted image Gacice

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1219
8.2.2012 14:24:53   
minavb
E jbg Vuko, meni pade na pamet pesma Nine Simone a tebi Goge Sekulić user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1220
8.2.2012 14:31:49   
vukosava
Nisam tu vec skoro 6 godina i skoro sam cula ovu spodobu sta peva i bila sam sokirana i pominjem je od tada uvek kad hocu da docaram kuda ide ovaj svet.

A ova tema mi je vise u skladu sa Gogom Sekulic nego Ninom Simone .

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1221
8.2.2012 14:36:29   
minavb
Zašto? Nina Simone upravo peva o životu ljubavnice a ovde o tome pričamo. Gogine pesme ne govore ni o čemu. 

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1222
8.2.2012 14:39:29   
Anoniman
naziv "ljubavnica" je vise za ninu simone (ascira na dvadesete, pariz i tople noci)
kod nas se kaze "dronfulja" i prezrivo iskrive usta user posted image (bilo koje vreme i mesto u srbiji)

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1223
8.2.2012 14:40:18   
vukosava

IZVORNA PORUKA: minavb

Zašto? Nina Simone upravo peva o životu ljubavnice a ovde o tome pričamo. Gogine pesme ne govore ni o čemu. 

Kako ne govore? Govore isto o perspektivi ljubavnice. I to srpske ljubavnice a tema je bas o njima. Kako je biti sa nekim iz obesti, i kao "da li ona zna" - pretpostavljam supruga. Ovo slusa masa sponzorusa u Srbiji a ne Ninu Simone. I bas takve su "ljubavnice" ili "sponzoruse". To je taj mentalitet.

S kim si sinoc bio, da li ona zna
ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja
devojka za jedno vece, misli, briga me
al' kod tebe su jos uvek moje gacice

Plave oci, taman ten
od onih sam sto padaju na to
i ko da se kontrolise
kada mi se desi ludilo

Goli do jutra, zvacu te sutra
svuda po meni miris tvoj
bilo je super, nikome ni reci
i telefona lazan broj

znace ona, znace ona, reci ces joj ti
kad joj komad crne cipke oci otvori

Beli zubi, crna cud
za srce si me jako ujeo
i niko, niko, pa ni lud
preko toga ne bi presao

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1224
8.2.2012 14:41:06   
minavb
user posted image dronfulja. Mm i ja to zovema švaca, tepamo im-"E, znaš li da taj i taj ima švacu?"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here