|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
23.6.2011 12:23:22   
Anoniman
....ček' ček' Olgić-kažeš da ako obuče "kabanicu"možda razmisliš o ljubavisanju???
user posted image user posted image user posted image šalim se user posted image

Ma da se ceo umota u celofan nema šanse ako nije SAMO MOJ! user posted image Posesivna, posesivna, posesivna!!! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1176
23.6.2011 12:25:41   
Olga75
Nina, ja to hipotetisem , ko zna sta mi dune za koji dan user posted image
naidje neki baja koji ne kaci stvari po stolici , spusta dasku na wc a kupi kavali - navali pa da se razmislim user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1177
23.6.2011 12:26:29   
Anoniman
Ajde da ne pređemo u čet - ima devojaka koje nisu "kupljene" krpicama, evo moja drugarica je prva. Ona je jednostavno usamljena u ovom selu, razvedena sa malim detetom, on nema ni kamione ni avione, dugo je u braku u kojem nisu mogli imati decu. Stariji od nje bar 10-15 godina ... i sad, otkud ja znam - možda on nju zaista voli, da možda želi da ima dete sa njom , i ne mogu da joj kažem ništa, sem da bi bilo lepo da sve to što imaju rade tek kad on skine burmu ...

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1178
23.6.2011 12:39:57   
Olga75
da ne chatujemo
ako se on jos nije razisao sa zenom , verovatno i nece
zasto , zato sto su oni komfornisti i robovi navike , on sad da ostavlja dobre stare papuce i obuva ne razgazene cipele , muka je to
ako neko ima stomak da bude skrajnuta i da je uvek na drugom mesto ok , sve je na ovom svetu stvar izbora
i uopste nisam moralista jer ko zna sta meni padne na pamet da uradim

< Poruku je uredio Olga RR -- 23.6.2011 12:40:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1179
23.6.2011 12:42:34   
Verus
Ako je to selo malo Bubi, to ce ubrzo da se sazna ko i sve drugo...a onda ce biti gadno za svakog..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1180
26.6.2011 19:32:19   
jovana j
... '' zapamtite, niko nije siguran '' ... user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=1_KKjW9ka4U

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1181
26.6.2011 19:33:51   
jovana j
Mogla sam i bolje da postavim ovaj link... izvinjavam se moderatorima...

PRELJUBNICI

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1182
18.7.2011 17:29:34   
Anoniman
Moram i ovu temu da aktiviram jer to danima nameravam i uvek zaboravim. Izgleda da su neke zene programirane za ulogu ljubavnice, jer im ne odgovaraju muskarci koji su slobodni i koji bi mogli da im se posvete u potpunosti. Mozda je to forma kleptomanije? Imati nesto tudje? user posted image

(odgovor članu jovana j)
  Direktna veza do poruke: 1183
18.7.2011 17:51:59   
Anoniman
Mislim da sam ovo vec napisala, ali ima zena kojima je to jednostavno zabavno, moze bit uzbudljivo a nema nikakvih obaveza. Ne znam zasto je obavezno da je ljubavnica zaljubljena i da jos zeli takvog tipa za sebe "za stalno".

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1184
18.7.2011 18:03:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Mislim da sam ovo vec napisala, ali ima zena kojima je to jednostavno zabavno, moze bit uzbudljivo a nema nikakvih obaveza. Ne znam zasto je obavezno da je ljubavnica zaljubljena i da jos zeli takvog tipa za sebe "za stalno".

E ova "moja" se svaki put zaljubi i vene sece jer je njegova zena "aspida" jedan sadista i on jadan eto mora od kuce da bezi u kafanu, a ona ga razume i zali....i svaki put ustanovi da su svi zeleli samo sex i gorko se razocara i onda za koji mesec, isto. Sad mi je vec smesno, al nas'o lonac poklopac.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1185
18.7.2011 18:07:08   
Anoniman
Magi, pa izgleda da ima i tih "navucenih" tudje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1186
19.7.2011 4:08:31   
vukosava

IZVORNA PORUKA: jovana j

PRELJUBNICI

Ima ovde kod nas show Cheaters. To je da se pokidas od smeha kad pocnu da ih suocavanju i da se ljudi kidaju i svadjaju. Mislim nije mi smesna tudja nevolja, al kakvi se nekad likovi pojave i koliko su slepi kod ociju da vide varanje to je show...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1187
20.1.2012 12:29:06   
Anoniman
Nastavak price iz druge teme - neke od nas duguju uspesnost braka upravo ljubavnicama , zenama koje ispunjavaju fantazije nasih muzeva.
A inace, mogu da se opkladim da 50% muzeva ovde vara zene na poslovnim putovanjima i raznim proslavama u firmi, posebno onim velikima. Al ne istrazujte dalje i ne sumnjajte jer cete naci svasta. user posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 1188
20.1.2012 12:31:07   
Olga75
moze biti
kad pocne da zagleda da li su mu gace skroz citave i da koristi dezodorans na dnevnoj bazi , zamislicu se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1189
20.1.2012 12:31:55   
lanajelena
Svasta se desava,ja mm za sada verujem ali ako samo nacujem nesto je*o je jeza,mislim da se mm malo mene i boji user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1190
20.1.2012 12:32:43   
viking
ahahahahaha!!!
Bio je pre neki dan tekst u novinama, svaki treći testirani otac u Srbiji je i biološki otac. Baš zabrinjavajuća statistika.

IZVORNA PORUKA: Olga RR

moze biti
kad pocne da zagleda da li su mu gace skroz citave i da koristi dezodorans na dnevnoj bazi , zamislicu se user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 20.1.2012 13:24:54 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1191
20.1.2012 12:34:09   
Alexxa
I ja sam pominjala tu statistiku na drugoj temi, a ovamo se sve žene, makar koje ja znam, prave fine i groze se nad tom idejom.
A i muškarci, naravno, da ne bude da kudim samo žene user posted image , pa otkud sva ta deca ?

< Poruku je uredio Alexxa -- 20.1.2012 12:35:17 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1192
20.1.2012 12:35:45   
zoća
nikada ne istažujem a i ne zanima me,inače ne svrstavam sebe u ljubomorne.Mnogo puta mi se desilo da operem sadržaj džepova u mašini samo što ne pregledam.Perem novacuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1193
20.1.2012 13:57:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking RR
Bio je pre neki dan tekst u novinama, svaki treći testirani otac u Srbiji je i biološki otac. Baš zabrinjavajuća statistika.

svaki treci, ali svaki treci od onih koji su imali razlog da sumnjaju da nisu ocevi. a tu postoji velika razlika.

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 1194
20.1.2012 14:00:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nastavak price iz druge teme - neke od nas duguju uspesnost braka upravo ljubavnicama , zenama koje ispunjavaju fantazije nasih muzeva.
A inace, mogu da se opkladim da 50% muzeva ovde vara zene na poslovnim putovanjima i raznim proslavama u firmi, posebno onim velikima. Al ne istrazujte dalje i ne sumnjajte jer cete naci svasta. user posted image

Oni koji varaju obicno se i klade user posted image
Bez zezanja , to sto ti radis je u redu , tvoja p tvoja stvar  ali ja mislim da tvoj brak nije uspesan ako ti treba ljubavnik za to ..
Ili veza , brak je i meni ne vazan ali zasto ne kazes svom prvoizabranom partneru da si ti osoba kojoj je jedan malo , on ako je pravi muskarac , muskarac tvojih snova , tvoj muz , bi tebi i tvojim potrebama  izasao u susret . Cega se plasis ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1195
20.1.2012 14:05:08   
viking
Kseno, napisala sam "testirani otac".

IZVORNA PORUKA: ksena

IZVORNA PORUKA: viking RR

svaki treci, ali svaki treci od onih koji su imali razlog da sumnjaju da nisu ocevi. a tu postoji velika razlika.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1196
20.1.2012 15:15:45   
Jele
IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: jovana j

PRELJUBNICI

Ima ovde kod nas show Cheaters. To je da se pokidas od smeha kad pocnu da ih suocavanju i da se ljudi kidaju i svadjaju. Mislim nije mi smesna tudja nevolja, al kakvi se nekad likovi pojave i koliko su slepi kod ociju da vide varanje to je show...

Mislim da sam malo ždraknula taj show, katastrofa... ali to je sve montirano, suviše je providno, kao iznenađeni i nisu znali, a odjednom kao ne znaju što su u tom show-u uopšte user posted image  Šta sve ljudi ne rade da uzmu pare, neverovatno

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1197
20.1.2012 15:17:09   
Jele
Nešto me sad ova tema podseti na onaj vic o lali i švalerki, kada sosa kaže 'naša je najlepša' user posted image user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1198
20.1.2012 18:29:05   
liliana
IZVORNA PORUKA: Olga RR

moze biti

Joooooooj!!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1199
   [Obrisana poruka]
7.2.2012 22:43:56   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here