|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
31.5.2011 10:21:25   
Shishica

IZVORNA PORUKA: Rivana

A ti muzevi sve LEPOTANI I MANEKENI, pa traze bolje. Ma ajte molim vas user posted image

user posted image Bas tako!!! Ja cu da se mazohisem, cupam, brijam, friziram, sminkam i druge p***e mat**ine, a on ce da pusta stomacinu, pravi hirosimu od koze, ponasa se ko magarac...

Kad bude kao na pocetku veze i ja cu! user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 1151
22.6.2011 23:30:29   
Verus
IZVORNA PORUKA: BubaMira

A meni treba savet: šta reći drugarici koja ti se od srca poverila da je u vezi sa oženjenim čovekom? Ja nisam znala šta da joj kažem. rekla sam da nisam za te varijante ali da je ne osuđujem, mada mislim da ona zaslužuje da bude prva, a ne druga, nemam pojma ... Mada ona priča o nekim emocijama, lepim stvarima, i onda ja mislim - ko sam ja da vagam intenzitet njihovih emocija, i opet sam ostala onako nema, nisam ama baš ništa umela da joj kažem, a ona je samo rekla "pa zar me ni ti ne podržavaš". Pa draga, ne mogu baš ni da pevam od sreće...
Šta bi ste vi rekle svojoj drugarici koja je u vezi sa oženjenim čovekom?

Uostalom, da li sam ja uopšte u dobroj temi? Koja je bila slična, ne mogu da se setim

IZVORNA PORUKA: jovicaa

preljubnici nevernici i k_rve ta ti tema treba
salim se malo. ja bih joj rekla da se opasulji i batali to.... mislim cemu... osim ako on ne zeli da ostavi zenu zbog nje, ovako je besmisleno zar ne

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Buba, nezahvalna situacija, jer šta god da kažeš ona može pogrešno da protumači, bilo da je to tvoja podrška koja njoj treba da bi opravdala sebe ili tvoje ne mešanje u njen život. Bez obzira koliko ste dobre prijateljice, vidiš da ona traži tvoje odobravanje jer, verovatno misli da će ga  i dobiti. Baš baš bez veze...
Uh što sam te savetovala

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

U komšiluku imamo ovih dana tu situaciju, komšija našao drugu, žena ga napustila,(imaju manje od 30 godina, bez dece), razveli se, on doveo novu, sve za 2 meseca, i sad ja do juče pila kafu sa starom komšinkom a nova me zove ne druženje
Hoću da kažem sledeće, ko zna šta sve može ispasti iz te veze, možda i budu živeli happily ever after

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1152
22.6.2011 23:32:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Zivot LjubavniceKLIK

Aaa, znala sam da ima nešto sličnooo! user posted image Ali neka, neću da pišem više, iz te teme samo Čak Noris može normalan da izađe. user posted image

user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 1153
22.6.2011 23:34:00   
Verus
Luda siuser posted image

Nezahvalno je i tesko je umesati se...ko sto smo rekli nikad se ne zna u kojoj cemo kozi zavrsiti...kako god, reci joj da si tu za nju, iako mozda ne podrzavas taj nacin zivota...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1154
22.6.2011 23:35:58   
Verus
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja sam bila u ovoj situaciji vise puta. Inace nikada nikome ne govorim u stilu: "e, uradi to i to, bla, bla" nego uvek: "ja mislim to i to, a ti kako hoces". Ne volim da budem slanik za pamet, ali ne mogu ni da kazem da mi je dobro nesto sto nije. Zavisi puno i od toga koliko ste bliske

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1155
23.6.2011 0:02:20   
IVA 11
Bubo, ja sam nocas trazila ovu temu.
Meni je danas moja drugarica sa kojom sam jako bliska povjerila kako je u vezi sa ozenjenim covjekom, on ima dva mala sina, oko 20 godina je stariji od nje, i pri tom joj obecava brda i doline, samo takav je prema njoj, kupuje joj, izlaze, putuju kad god mogu. user posted image Doktor je, situiran, i nije je briga sto je ozenjen, jer joj je ON rekao kako on ne voli svoju zenu, i kako se vec neko vrijeme razvode. Ja sam u soku bila, i jos sam. Onako je ovako mirna i povucena, o Boze nikad mi na kraj pameti ne bi bilo da bi ona mogla da bude u takvoj situaciji i da je na takve stvari spremna. I mene pita za misljenje. Ja sam dosta iskrena, i rekla sam joj da nije moje da se mijesam(ali sam to ipak uradila), i skrenula joj paznju na to sto radi, i da joj nije trka da ima starca pored sebe pogotovo jer je ozenjen itd. itd. Malo je reci da sam joj svasta rekla za njenu lakomislenost i to da drugoj zeni i majci preotima muza. a ona mi se nije naljutila nego je na sve to rekla: "Ma znam ja to sve Ivka, ali ja njega voooooolim!" O majko sveta, dje ce joj dusa...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1156
23.6.2011 0:09:23   
choopa choops

A meni treba savet: šta reći drugarici koja ti se od srca poverila da je u vezi sa oženjenim čovekom? Ja nisam znala šta da joj kažem. rekla sam da nisam za te varijante ali da je ne osuđujem, mada mislim da ona zaslužuje da bude prva, a ne druga, nemam pojma ... Mada ona priča o nekim emocijama, lepim stvarima, i onda ja mislim - ko sam ja da vagam intenzitet njihovih emocija, i opet sam ostala onako nema, nisam ama baš ništa umela da joj kažem, a ona je samo rekla "pa zar me ni ti ne podržavaš". Pa draga, ne mogu baš ni da pevam od sreće...

Uostalom, da li sam ja uopšte u dobroj temi? Koja je bila slična, ne mogu da se setim

Ma jok, podrzavam te, samo se pravim user posted image

Ja bih joj 'ladno rekla da bi mogla malo da skine user posted image .

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1157
23.6.2011 0:13:30   
Anoniman
Iva, zato su to nezgodne stvari ... gde srce uđe tu razumu mesta nema ... I ko sam ja da lupam šamare njenom srcu i da govorim kako to nije ispravno, kad je VOLETI najispravnija stvar na svetu? Jer, ko zna, možda i moja i tvoja drugarica ostanu sa tim ljudima, možda se desi nešto dobro, joooj, ne znam ... Mene je muvao oženjeni tip i ja sam ga odbila, rekao da će se razvesti uskoro i da možemo da budemo zajedno. Nisam htela ni da pričam na tu temu, ali moja poznanica jeste, otpočela je vezu sa njim dok još nije bio razveden i on se zaista jeste ubrzo razveo i sad ona divno živi sa njim, udala se za njega i sve je ok.
Ne opravdavam takve stvari, ali kako da je opametim kada će ona na svaku moju rečenicu reći kao i tvoja drugarica" ali ja ga volim"... baš su to pipave stvari, je l' da? user posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 1158
23.6.2011 0:37:27   
IVA 11
Osjetljive, kako da ne...Ja sam iznenadjena da nemam rijeci. Ovdje se radi o tome da je on pored toga sto je ozenjen, da je i star za moju majku a ne za nju user posted image
I jos mi kaze kako je ona sva srecna i ispunjena, i planiraju bebu. Ja u cudu...samo sam joj rekla da se zapita dobro hoce li doktor izgledati otac ili djed toj bebi. Nego eto, nikad se ne zna sta nosi dan, a sta noc user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1159
23.6.2011 8:55:23   
lanajelena
Ja sam se jednom nasla u slicnoj situaciji nije mi bas dobra drugarica u poslednje vreme ali u srednjoj smo se druzile(njena baba znala da gleda u soljuuser posted image )...ona jako povucena cak nije imala momka ni u srednoj skoli(a bila ludo zaljubljena u jednog)...i tako se mi nadjemo posle 5 godina pijuckamo kafu i ja je pitam majke ti jesi li ikad bila sa tim momkom kaze nisam ali sam zato u vezi sa njegovim tatomuser posted image user posted image vec 4 godine i da stiskam ga da se razvede(starac od 70 ljeta)...pita mene sta da radi,ako se uskoro ne razvede ostavice ga,ja od soka nisam mogla da pricam,samo sam rekla sta ce ti on mozes da nadjes boljeg,mladjeg,ovaj ce da ti kekne u krevetu pa sta ces onda...nismo se videle evo vec 3 godine user posted image ...pre neki dan me zove na kafu...znaci javljam nastavak price sta je bilo u avgustu 

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1160
23.6.2011 9:08:11   
Anoniman
Ja ne znam šta bih pametno mogla na ovu temu user posted image
Samo znam da dok sam bila devojka i dok su mi prilazili momci koji su bili u vezama (ne brakovima!) ja nisam imala stomak ni da pokušam da budem No2. Ako si baš toliko zagrejan bato, pa ti lepo rasčisti sa svojom devojčicom, pa mi se onda javi.... I to bez izuzetka, a bio je jedan na kojeg sam baš bila slaba...Ali jbg... Ostavio je svoju devojku tek kad sam ja počela da se zabavljam sa mm- kasno Marko na Kosovo stiže! user posted image
Valjda sam zaslužila bolje-da budem nekom No1 i jedina user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1161
23.6.2011 9:51:23   
indy_25
Bubo sinoc sam procitala kod drugarice i to ne bilo kave nego najbolje na statusu na fb koji glasi u smislu kao prijatelj ti je onaj koji ti ukazuje na greske a ne onaj koji ih podrzava da bi vidjeo tvoje zadovoljstvo. Toj istoj drugarici sam davala zilion dobronamjernih savjeta da ne bude u vezi sa ozenjenim covjekom zbog kojeg je izgubila 4 g mladosti najljepse zbog neuzvracene ljubavi i zbog par gucci stvarcica. Da bi na kraju svega toga cula da sam ja ljubomorna bila i da sam joj zbog toga to govorila da ga ostavi itd. Na kraju kad su dosle nove 20 -ogodisnjakinje i kad je moja drugarica dobila koju boricu vise njen ozenjeni decko je kupio bolju i mladju piletinu.

I pisem joj ja ispod njenog statusa slazem se s tobom ali nekad su ljudi slijepi od ljubavi pa i kad im prijatelj ukazuje na greske oni ga smatraju neprijateljem najgorim zato se ne treba petljati u neke stvari ponekad user posted image .
Jos uvijek smo mi dobre drugarice najbolje i jedva cekamo da se vidimo. Al eto s moje strane joj je oprosteno jer je vidjela da grijesi bila je tada slijepa i sve sto bi joj i rekla pogresno je protumacila . Ja inace odavno ne ukazujem nikome na njihove greske pa da mi je najrodjeniji nek radi svako sa svog zivota kako mu pase svi su punoljetni . Ako je neko sretan sretna sam i ja zbog njega i obrnuto.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1162
23.6.2011 10:00:17   
nina26
Uh, i ja sam se bila nasla u takvoj situaciji...
Mislim nisam bila ja No2, ne ne ne, nego moja tadasnja najbolja drugarica.
Kazem tadasnja jer vise nijeuser posted image

On, uspesan, BIZMISMEN(namerno sam tako napisala), dvoje dece,zena, ona mlada,uspesna,pametna,ali bila je uvek slaba ne na ozenjene, nego jednostavno na drugacije tipove.Tako ona otpocne vezu sa njim, naravno ista prica kao sto je neko gore spomenuo:on svoju zenu ne voli, blabla,ali ne moze da se razvede,ali zato nju obozava:((( posle par meseci njegova zena trudna sa trecim detetom, OMGuser posted image

Ja nisam bila mnogo katigoricna po tom pitanju, mislim kad mi ne ona rekla, jer sam znala ako budem protiv, da ce mi okrenuti ledja, ali odnosi jesu zahladneli, jer sam se ja udala, za mladog,lepog ne tako bogatog,ali normalnog decka, a ona valjda to nije mogla da podnese i tako je samo prestala da mi se javlja...

Zato, kad se nadjete u toj situaciji, ja opet kazem najbolja je zlatna sredina, ako znate da budete tu negde izmedju, pa da ih pustite da one donosu odluke, a vi posmatrate mirno, i podrzite. Ja sam to pokusala, ali nisam uspela ocigledno,iako je nisam osudjivala, ali opet ljudi kad su zaljubljeni se udaljavaju od svojih prijatelja koji ne odobravaju tu vezu.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1163
23.6.2011 11:15:31   
Anoniman
Razmišljala sam noćas, u krevetu, pred spavanje dugo o ovome.

I skontah da prijatelji nisu tu da te skrenu sa puteva koje sam izabereš, već kad negde na tom kamenitom putu padneš - dođu i oduvaju prašinu sa tebe, pomognu ti da ustaneš i pitaju "gde si se udario, da stavimo bokvicu". user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 1164
23.6.2011 11:24:46   
nina26
prijatelji nisu tu da te skrenu sa puteva koje sam izabereš, već kad negde na tom kamenitom putu padneš - dođu i oduvaju prašinu sa tebe, pomognu ti da ustaneš i pitaju "gde si se udario, da stavimo bokvicu"

Slazem se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1165
23.6.2011 12:07:18   
IVA 11
Ja moju drugaricu necu ni osuditi, ali necu ni podrzati. Ja sam udata i imam dijete, i drugacije gledam na ovakve stvari. Ali ona se zanosi "k'o fica na krivine", i meni je van pameti da je svjesno upala drugom u brak. user posted image user posted image user posted image Ipak, ona je punoljetna, pa nek odlucuje sama. Ako je bez problema rekla njenima da voli i da je voljena, i da radi na bebi sa ozenjenim covjekom koji joj moze biti otac, nek se i uda za njega i zovne me za kumu ako treba user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1166
23.6.2011 12:10:07   
Olga75
evo mene razmisljam user posted image
ljubav , leptirici i sve te gluposti , prodje to
ali da on gura u mene nesto sto je guro u zenu ili u ljubavnicu jutros ili sinoc
ma fuuuuuj breeeee

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1167
23.6.2011 12:12:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

evo mene razmisljam user posted image
ljubav , leptirici i sve te gluposti , prodje to
ali da on gura u mene nesto sto je guro u zenu ili u ljubavnicu jutros ili sinoc
ma fuuuuuj breeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image Ih što smo mi subotičanke karakterne user posted image user posted image user posted image Potpisujem Olga!!!!!!!!!

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1168
23.6.2011 12:15:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ja moju drugaricu necu ni osuditi, ali necu ni podrzati. Ja sam udata i imam dijete, i drugacije gledam na ovakve stvari. Ali ona se zanosi "k'o fica na krivine", i meni je van pameti da je svjesno upala drugom u brak.

user posted image

user posted image user posted image user posted image Ipak, ona je punoljetna, pa nek odlucuje sama. Ako je bez problema rekla njenima da voli i da je voljena, i da radi na bebi sa ozenjenim covjekom koji joj moze biti otac, nek se i uda za njega i zovne me za kumu ako treba user posted image

Vidiš da ćeš je ipak podržati user posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 1169
23.6.2011 12:17:18   
Olga75
nisam ja Nina neki karakter
ali to je nehigijenski i totalno fuuuuj
jos se vecina tih mangupa loze da im je super filing bez kondoma i dobar dan venericna infekcijo , hlamidijo , trihomonas , koznasta dobrodosel
fuuuuj

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1170
23.6.2011 12:18:55   
Anoniman
Olga, ali ona njega vooooli ... user posted image ( i sa hlamidijom)
Ne vidi se hlamidija kad se obuče Guči user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1171
23.6.2011 12:20:39   
IVA 11
A nije Bubo,ja se salim , nek zovne njegovu zenu za kumu(ovo je sad ozbiljno), ipak im je ona svjedok ljubavi user posted image user posted image user posted image Hahah user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1172
23.6.2011 12:20:59   
bebać
Neka radi ko šta želi,ja sve podržavam osim nasilja,maltretiranja(fizičkog i psihičkog),ubistva,silovanja i tako tih teških slučajeva

ko je za šeme bujrum samo mimo moje kućeuser posted image

ma brate nismo više mali,svako zna šta radi,da se razumijemouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1173
23.6.2011 12:21:26   
IVA 11

user posted image Haha, ova ti je dobra! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1174
23.6.2011 12:22:09   
Olga75

al'' svrbi pica
i to sto kazes , koga briga dok cesec piii kad imas guci tasku
fuuuj breeee

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here