|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
13.2.2012 12:25:33   
Olga75
mislim da je skladni brak = miran brak , onako kolotecina
ne znam , gadni su ti kongresiuser posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1326
13.2.2012 13:15:40   
Lu
IZVORNA PORUKA: Lilla

Posebno mi nisu jasni ljudi koji imaju djecu a povlace se po coskovima i hotelskim sobama sa ljubavnicima i ljubavnicama user posted image
Ako u braku nesto ne stima i razmislja se o nekom drugom, pa postoji razvod, razlaz.

Ali ako se rastanu onda više ne postoji taj "skladan brak", "sretna djeca u njemu" itd. pred svijetom, o tome se radi.
I naravno kriv je uvijek momenat, zgodan frajer na romantičnom mjestu, jer zašto bi odrasla osoba preuzimala odgovornost za svoje postupke, taman poslauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1327
13.2.2012 13:24:47   
jelena038
ma ne traze svi od braka ljubav i poeziju. sta pricamo, bre, ja ih znam kolko hoces koje su se udale samo zbog para i briga h mnogo sto ce da varaju ili budu prevarene dok muz drzi hotel ili lanac zltara ili restorana ili sta vec. vi sve ko da ste s kruske pale pa se iscudjavate. nekom muz treba zbog statusa, karijere, da pobegnu s balkana, ko zna zbog cega vec, brak je danas poslovni i marketinski potez, ne samo krunisanje ljubavi. i ne razumem toliku potrebu zena da po sto puta pisu kako one ne bi nikad, pobogu, dovoljno je jednom, procitale smo da ne biste. ostavite prostora po nekom da napise drugacije misljenje, iskustvo, pa makar ono bilo i anonimno, jer, sta god pisale, popis clanica koje prate temu pokazuje da ipak zelimo d aprocitamo i ta iskustva. a teko da ce ih neko napisati ako toliko puta dnevno napisete da biste vi to vesale, ubijale ili sta vec. malo je preterano toliko negiranje, za moj ukus, i kad vidim da neko toliko prica "ja ne bih nikad", ja bas pocnem da sumnjam u tog nekog. ziveli.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1328
13.2.2012 13:26:54   
Anoniman
Lepo si to rekla user posted image
Pogotovo ovaj deo o braku iz neke druge potrebe a ne ljubavne ..

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 1329
13.2.2012 13:32:47   
Lu
Ako je neko u braku zbog love, statusa ili samo eto da se piše negdje da je u braku, ok, ako to tako kaže ali ne, ona tvrdi da ima divan skladan brak, pa to već ne može da tvrdi.
Neka fino kaže, fali mi sexa, emocija, romantike, ili mi se jednostavno flertuje i to tražim sa strane jer ne mogu dobti od muža a ne rastaje mi se od njega jer ko će da bude samohrana majka na današnjem vremenu...e kad to neko napiše, ja mu skidam kapu, što se tiče iskrenosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1330
13.2.2012 13:39:28   
jelena038

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ako je neko u braku zbog love, statusa ili samo eto da se piše negdje da je u braku, ok, ako to tako kaže ali ne, ona tvrdi da ima divan skladan brak, pa to već ne može da tvrdi.
Neka fino kaže, fali mi sexa, emocija, romantike, ili mi se jednostavno flertuje i to tražim sa strane jer ne mogu dobti od muža a ne rastaje mi se od njega jer ko će da bude samohrana majka na današnjem vremenu...e kad to neko napiše, ja mu skidam kapu, što se tiče iskrenosti!

svakom je divno i skladno drugacije. meni je divno i skladno kad je ludilo i provod, smeh, puno ljudi, svaki dan drugaciji, puno drame, suza, mirenja, otkud znam. a nekom je divno i skladno kad se nista ne menja, kad je tisina, mir i samo njih dvoje sto godina, bez ikakvih drama i promena. ne mozemo mi da znamo sta nekome znaci divno i skladno. zato i sluze te reci, da nam pokazu da je njoj dobro, bez da mi sad tupimo sta to znaci. ako je njoj dobro, meni je jos lepse. ako hocu da znam sta joj je to znacilo, ili ne razumem, ja pitam, ne osudjujem unapred. malo razumevanja, makar u pokusaju, ne bi bilo na odmet.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1331
13.2.2012 13:43:57   
Lu
Ja imam razumijevanja za iskrene ljude, za licemjere ne, a meni je licemjerno iskakati iz jednog kreveta u drugi a pričati o skladnom braku u kojem rastu djeca!
To je moje mišljenje, naravno da ne osuđujem njen život nego te postupke i komentiram kao i ti.

Direktna veza do poruke: 1332
13.2.2012 13:47:37   
Olga75
ja cu sad da polomim romantiku , ljubav i cuda ( ionako je sve to samo enzimska reakcija u mozgu )
svvako se cese gde ga svrbi
brate licemerno je praviti se : super mi je u braku , muz mi je andjeo siso sa neba lova , seks , pi**E lepe materin
ili se naskaces sa jednim ili sa drugim
dvojica u isto vreme , krajnje nehigijenski
ne pricam o romantikama i blablatrucovima , to sam prerasla odavno

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1333
13.2.2012 13:54:57   
minavb
Licemerno... naravno da je licemerno ali šta ko radi sa svojim životom, i kako to naziva, nije naša stvar. Mislim da je život ljubavnice prilično tužan, a život preljubnice komplikovan i stresan. U oba slučaja nema sreće.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1334
13.2.2012 13:55:21   
jelena038
nije problem komentarisanje, nego sto puta ponavljanje istog. postaje dosadno. da sad imam vremena, samo na ovoj i na temi prevara bih od nekih forumasica nasla po preko pedeset istih poruka. moja primedba je u cilju osvescivanja istih, za slucaj da svaki put misle da su napisae nesto epohalno, vredno divljenja, jer ja to u svakom od tih komentara cujem. i ne verujem da sam jedina, iako veoma razumem one koje isto misle a ne smeju da napisu iz gore pomenutih razloga. znaci, dajte malo humora bar u svu tu bezuslovnu cednost i ispovesti svetice, ili se zaustavite na jednoj izjavi, jer kazem, dosadno je. dobijamo po prstima za svako zacatavanje tema, ponavljanje, kad neko pita nesto korisno savetujemo da cita dve hiljade strana da se ne bi ponavljalo, a kad treba svoje brakove, muzeve i vlastite drustveno prihvacene vrline da dizemo u nebesa (bey ikakvog razloga, briga mene koja od vas vara a koja ne), onda je to u redu.
i jos nesto, pomenuste malocas sta ce svet da kaze i koga ce deca da se stide i sta vec.. moje misljenje je da bi za svu decu bilo mnogo zdravije da su im majke malo manje opterecene time "sta ce svet da kaze". al to je vec za neku drugu temu. u ovoj cu samo reci da je vasoj deci bitno jedino da ste vi srecne, sta god to podrazumevalo, jer ona, makar jos uvek, nisu drustveno osakacena, i ako se na vreme promenite, ona ce iyrasti u divna, slobodna bica, koja se trude d ostanu srecna, umesto da udovolje svetu kog bas briga za njih.
idem sad, a vi se tu dalje hvalite i skidajte kape jedna drugoj, mozda time popravite sebi dan.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1335
13.2.2012 13:58:35   
Anoniman
Po meni će se u prevaru pre upustiti baš ti romantičari, koji kad upadnu u kolotečinu braka, ili čim naiđu na veći problem, potraze tu istu romantiku van kuće, pod starim dobrim izgovorom "on mi ne pruza dovoljno" ili "bio je drukčiji kad smo se uzeli". Kao da se mi zene ne menjamo, i kao da nismo veštice u pms-u, i kao da njima ne smeta naše trućkanje "skloni ovo, obriši ono", i kao da smo mi njima uvek lepe i zgodne, pa i kad smo bubuljičave i kad dobijemo nekoliko kilograma viška. Mene baš briga ko koga vara, razumem i da je tu uključen i neki adrenalin, ali u tom trenutku kada pomislite na prevaru, zamislite muza kog verovatno volite i dalje, kako stoji sa koferom na vratima (njegovim ili vašim), sa gađenjem na licu...nije vredno.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1336
13.2.2012 14:01:15   
Olga75
slazemo se : tudji krevet tudja stvar
i eto ja sebi skidam kapu jer se fircam sa jednim covekom toliko vremena , mozda jesam gabor i krajnje nepozeljna
ali eto
i kad ( ako ikada iko sem ovog mog jadnika pomisli da je moja koka vredna paznje ) pa dodjem u iskusenje videcu da li cu se svalerati a brak smatrati u redu user posted image
i prastajte mi na eksplicitnosti , razumem ja potrebu , promenu , mladost , zaljubljenost
ali mi se cini nekako nehigijenski i mentalno i fizici

Direktna veza do poruke: 1337
13.2.2012 14:02:48   
Anoniman
Jelena, teme o ishrani beba, dece...o zatrudnjivanju i svim bitnim pitanjima imaju po 20 nastavaka, misliš da je to zbog toga što forumašice čitaju teme, ili zato što isti ljudi pišu iste odgovore na ista pitanja svaki dan? Dok se ne krše pravila foruma, i dok se ne vređaju druge forumašice, svako ima prava da piše šta zeli, pa i svoje mišljenje sto puta, ako ne krši pravilo o 3 postauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1338
13.2.2012 14:07:21   
viking
Eh, ko o čemu, baba o džemu.
Fali nam još tema "Kepeci i gumena odela" pa da upotpunimo priču.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1339
13.2.2012 14:09:51   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Mene baš briga ko koga vara, razumem i da je tu uključen i neki adrenalin, ali u tom trenutku kada pomislite na prevaru, zamislite muza kog verovatno volite i dalje, kako stoji sa koferom na vratima (njegovim ili vašim), sa gađenjem na licu...nije vredno.

Ma bitan je sex, uzbuđenje, pokloni, lova, ko još vjeruje u ljubavuser posted image
Ah da, ja glupača mislim da me to drži u braku i zamisli usuđujem se to rećiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1340
13.2.2012 14:12:35   
minavb
A to što ista anonimna skoro uvek isto piše-skladan brak, kongresi, švaler? user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1341
13.2.2012 14:34:11   
Lilla

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ali ako se rastanu onda više ne postoji taj "skladan brak", "sretna djeca u njemu" itd. pred svijetom, o tome se radi.
I naravno kriv je uvijek momenat, zgodan frajer na romantičnom mjestu, jer zašto bi odrasla osoba preuzimala odgovornost za svoje postupke, taman poslauser posted image

user posted image

Uvijek sam govorila ono sto mislim i ne planiram to da mijenjam. Kako god to nekome zvucalo i sta god neko mislio, za mene su ljudi koji varaju krajnje nemoralni i ne zasluzuju da se prema njima bude obzirno niti da ih se postuje. Rekla bih jos i to da po meni prevaru odobravaju ili opravdavaju kojekakvim izgovorima samo oni koji bi je i pocinili. Mozda ti Jelena ne mislis tako, ali svako ima pravo na svoje misljenje, ja svoje za tudji hatar necu mijenjati pa bilo nekome drago ili ne. To da li neko sumnja u moj moral zbog mog "nikad" je sasvim nebitno, znam sebe a znaju me i oni do kojih mi je stalo i jedino je to vazno. Zato opet kazem nikad!

Zivi i zdravi vi meni svi bili, ja sa ovim zavrsavam diskusiju o ljubavnicama.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1342
   [Obrisana poruka]
13.2.2012 14:35:28   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 1343
13.2.2012 14:47:16   
oxy7
Jelena038, sve si rekla, samo mi ostaje da se saglasim!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1344
13.2.2012 14:50:23   
Lilla

IZVORNA PORUKA: minavb

A to što ista anonimna skoro uvek isto piše-skladan brak, kongresi, švaler? user posted image

user posted image moze joj se

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1345
   [Obrisana poruka]
13.2.2012 14:53:35   
Brisani korisnik

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 1346
13.2.2012 14:56:00   
Lilla

IZVORNA PORUKA: gagi

Rekla si da se vise neces oglasavatiuser posted image user posted image

user posted image user posted image Morala sam, ali necu vise user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1347
13.2.2012 15:06:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Zato što nema ni švalera niti ide na kongrese, a vrlo verovatno da nema ni skladan a ni bilo kakav drugi brak, negu s vremena na vreme, kad joj je dosadno dođe da nas popali pa sedi, pije kafu i smeje se dok se mi prepucavamo...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1348
   [Obrisana poruka]
13.2.2012 15:27:34   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1349
13.2.2012 15:31:37   
jelena038

IZVORNA PORUKA: oxy7

Jelena038, sve si rekla, samo mi ostaje da se saglasim!

hvala oxy7.

a da li bih ja licno pocinila prevaru, to ne zeim ni sebi da odgovorim, a kamoli vama. u stvari u kojima odlucuju vise emocije i hormoni nego mozak (posebno kod nas umetnika user posted image ) smatram da je krajnje glupo raspredati. ja sam ovde govorila o agresiji koja curi iz nekih komentara. i od iste mi se blago povraca. da mi prijatelj, prijateljica, mama, dete, ili stranac, kaze da je uradilo ovo, ili nesto mnogo gore, mislim da bih mu prvo pruzila pomoc, ili ga bar saslusala i utesila koliko mogu, jer kada ljudi o tome pricaju - oni traze pomoc. bas me zanima kako bi se osecali da im odgovorim s nekim od gore ispisanih komentara. i bas me interesuje da li i potpisnici istih u slicnim situacijama tako reaguju ili mudro cute i izbegnu temu. ima licemerja svuda, cak i kod onih koji ga tako mrze.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here