Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 10:35:42)
|
Gledam juče na FB tipa koji je mene muvao dok sam bila u dugoj vezi . Aj to što sam ja imala vezu , nego je on bio oženjen . Živeo je tad u Bg , i bili smo ok drugari , uvek me je zezao šatro - kad ispališ tog tvog Crnogorca javi se . I , desi se da sestra moje tada dobre drugarice upadne u neku životnu frku , treba joj posao , ima malo vanbračno dete , bla bla , i ja se setim njega . nazovem ga , tada je držao neke silne prodavnice po Bg , i pitam ga da li bi zaposlio moju prijateljicu (tad je bio još uvek u braku , i nešto mi se na brzaka izjadao kako ne može da svari ženu) . On kaže - ok , reci prijateljici da dođe u Bg , smislićemo nešto . I ona otišla . On je zaposlio . Dobio je dete sa svojom ženom , ubrzo se razveo , i sada živi sa tom mojom "prijateljicom" već godinama . Gledam slike , ona pokondirena do bola , nadogradila riba kosu , putuje po svetu ... Jbt , ostadoh šokirana . ONA je morala biti s njim u šemi dok je on bio u braku , dok mu je žena bila trudna . Kako , bre ? Može li se to ? Na kraju krajeva , eto , dobila ga je , ali se meni , dan danas kad je vidim na FB , želudac okrene . A i on ne izaziva ništa bolju reakciju .
|
|
|
|