Ivanka 75 -> RE: Život ljubavnice (7.4.2011 16:32:38)
|
Dal je ova tema podstakla moj mozak da nocas sanja "bivseg" ne znam. Malo sam jutros razmisljala... Raskinusmo nas dvoje, na moj zahtev jer sam saznala da me prevario, i da me vara nekih mesec - dva. Ja bila preopterecena poslom pa nisam ni primetila, a on kukavica pa nije smeo da raskine... Raskinusmo mi, hoce on da budemo "friends"... e pa daso NE MOZE!!!! Odoh ja dalje a ti se j**i koliko hoces! Iskreno, svanulo mi nakon tog raskida! Kad sam malo bolje razmislila shvatila sam da sam samo ja u toj vezi davala i davala i ulagala celu sebe a on samo mrvice. A opet, da nisam njega srela ne bih srela ni svog muza. *ebi ga, Indijci to nazvase "karma", sudbina, sta li. Mislim da je trebalo da predjem odredjeni put u svom zivotu da bih izasla na onaj pravi, tj srela "gospodina pravog". Nisam ser ja drzala tog bivseg ko pijan plota pa da kazem da je samo moj! Ako ne ide, ne ide!!!! Raskini, razvedi se, trazi dalje! Da li je doticnoj devojci bilo tesko sto me on vara sa njom? Nimalo!!! Udade se ona za njega i neka im je sa srecom! Iako se nas dve nikada nismo upoznale silom prilika smo se srele, posao je bio u pitanju. Zna ona ko sam ja a i ja znam ko je ona! Ona saginje glavu i brze-bolje izlete iz sale a ja ostadoh, a jos sam joj nazvala i "dobar dan". Eto tako se ona osecala.... Ne krivim ja nju nizasta, znala je ona dobro sta radi, i nije ona kriva sto tu nije bilo dovoljno ljubavi, postovanja. Na kraju je svaka od nas dobila ono sto je zelela, ona njega, mog bivseg, ja boljeg od njega, MM! Hvala sto nam se nasla, sto su se njih dvoje sreli, jer da nisu, ko zna dokle bi se ta veza razvukla dok ne dodje do konacnog pucanja. Hvala joj gde cula i gde ne cula!!![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|