Anoniman -> RE: Život ljubavnice (9.4.2011 11:40:30)
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: verolino Lose su radili-lose im se i vraca...Sem ako u svom zivotu ne ucine nesto sto ce to da potre. Evo zasto ne verujem u ravnotezu-ako radis dobro, dobro ti se vraca, i obratno, zar ne? E pa ne. Moja tetka i moj ujak, toliko dobri ljudi. Nemam reci da opisem kakvi su to ljudi bili. Celog zivota ih prati nesreca. Tetka je bila tucena i maltretirana zena. Kasnije ih rat oterao sa ognjista i ostvaio bez icega. Mucili se da nesto steknu od svog rada, svoje muke, i oboje umrli bas onda kad su mogli malo da uzivaju sa unucima, od teskih bolesti u teskim mukama. Ravnoteza kazes? Isti je fazon i sa mojim dedom-ali je umro VOLJEN...Dan danas ga ljudi spominju po dobru i plemenitosti. Delovi njegovog bica, misljenja, ideja ostali su da zive u njegovoj deci i unucima. Na njegovom grobu nikad nece "rasti korovchina" dokle god su zivi oni koje je voleo i oni od kojih je bio voljen. Da su ti tetka i teca bili losi, da li bi ih spominjala sa ovoliko tuge i ljubavi???Ne bi!!! Najveci ljudi se dugo pamte i u tome je svrha zivljenja.Ja bih bar volela da umrem znajuci da me vole i dalje ljudi koji me vole sada. Veca ravnoteza mi ne treba. I na posletku, kad se saberu zivotni racuni, bitno je sta iza tebe ostaje-dobro ili lose. Par puta sam u zivotu videla kako se losi ljudi boje starosti i smrti. A znam i zasto. A znas i ti[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|