Anoniman -> RE: Život ljubavnice (7.4.2011 12:59:08)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Pa bila sam u toj kozi. Mnoge od vas ce me verovatno osuditi odmah ,jer odmah zamisljate sebe i svog partnera u toj situaciji. Nije to bas sve tako. Makar nije u mojoj situaciju. Znala sam da je ozenjen ,ali sam se jebi ga zaljubila. Zaljubio se i on u mene.Takve se stvari jednostavno dese. Da je njegov brak bio u redu pa on bi bio zaljubljen u svoju zenu a ne u mene! Upali smo u vezu kao i ponasali se kao zaljubljeni klinci.I voleli se i to stvarno. Krili se ,smisljali izgovore. On za svoju zenu ,a ja za moje prijatelje i rodbinu. Da li sam se kajala ? -Ne ,nikad Da li sam pomisljala kako li je njoj? -Ne, nikad Nije mi pricao price kako mu je u braku,nije me zavodio glupostima da je neshvacen i ne voljen. Ja sam to postovala i volela ga ludo bez rezerve. Jednom mi je samo rekao i to u velikom pijanstvu da je odavno vise ne voli ,ali i da ga ona mnogo voli ,da je 6-7 meseci posle vencanja ukapirao da se zajebao.I da eto tako zivotare vec 3-4 godine.Dece nisu imali niti su planirali. Znala sam i to da me neizmerno voli i da ga je ta ljubav naterala da otvori oci. Trajalo je to 2,5 godine. Oni su se razveli da li zbog mene ili zbog sebe nije ni bitno. On i ja smo vec 10 godina u braku i dalje se puno volimo Nađoh . Aaaa , tako znači ! PU , sramoto [sm=jezicek.gif] . Ma , sve je to život , i niko od nas sa sigurnošću ne može da zna šta se dešava u tuđoj postelji . Ko je koga , kako , zbog čega . A narod taaaaaako voli da zna ! A u stvari , sve je tako prosto . Voleo je jednu , pa prestao , pa zavoleo drugu . Tačka . Samo što smo mi žene programirane da anlaiziramo , analiziramo , analiziramo , do malaksalosti . I na kraju nastane Hirošima i Nagasaki . Bez potrebe . Ok , patio je neko , znam . Pa tako mora , bre , život je to . Nije sve limunada . Samo što će 90% prevarenih žena da sedi kući i da plače i da bocka vudu lutkicu sa ljubavnicinim likom , nego da se trgne i zgrabi život . I istih tih 90% ostavljenih žena je imalo centar sveta u svom mužu . GREŠKA . Dokle god vam je muž razlog za disanje vazduha - sretni biti nećete . Sama sebi na prvom mestu , a muž , dečko - to je promenljiva roba , koja može biti extra kvaliteta ako vam se posreći , a može biti i Kineski škart tako veran originalnom kvalitetu , da se tek posle nekog vremena pokažu kao propalo ulaganje .
|
|
|
|