bebać -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 18:39:54)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Pa da ... Samo je meni krivo što dosta žena prvo potegne sebe da preispitava . Ok je to , ali nije sve u tome da si ga TI oterala drugoj . Oterao se sam . Dosadno mu , puk'o ga klimaks , moderno je , ma šta ti ja znam . A zaista mali broj žena danas ima vremena i živaca da izigrava dvorsku ludu i animatora svom mužu , samo da on ne bi pojurio za mlađom guzicom . Treba negovati brak , naravno , ali ne mogu ga ja negovati ako ga onaj drugi upravo skida "sa aparata" . A pritom ćuti . A pritom meni recituje poeziju . A pritom se trudi da ništa ne saznam . A pritom - nije nikad takav bio . Trebamo da svatimo da su svi ti tuđi muževi koji sada varaju nekad bili jedni od onih "ma nije on takav" . Svi su oni bili nekada jedno , pa se promenili , jer inače , koja bi se ludača udala za nekoga a da zna da joj je muž svaštojeb ? Zato potpisujem ono nikad ne reci nikad , ne možemo znati šta nosi dan a šta nosi noć , možda za koju godinu naši savršeni muževi odlepe pa čoporativno počnu da naskaču na omladinke . A niko ne bi rek'o , fin čo'ek . I to baš onaj sa finom ženicom , lepom , nasmejanom , sexipilnom . Džaba . Njemu se izblajhana ponavljačica iz poljoprivredne škole više dopala , i jbg . [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] joj šta ću,crko' od smijeha,a ovo se najčešće dešava[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|