RE: Život ljubavnice (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:25:19)

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Neko je spomenuo i to - mnogo zavisi od muževa . Naravno . Ako je muž muflon koji bi povalio bilo šta - leka ti nema [sm=smiley36.gif] . Ali , ako ti je muž mozgalo - neće moći da povali šta bilo , i neće prevariti radi reda , već radi nečeg većeg (htedoh napisati "dubljeg" pa se sama sebi nasmejah [sm=smiley36.gif]) .
Pričala sam puno sa drugarima o tome , imam ih i ovakvih i onakvih - oni mozgavi kažu da ne bi prevarili s bilo kim , jer jednostavno moraju sa tom nekom drugom da osete neki mnogo jak klik da bi im uopšte i palo na pamet da reskiraju svoju ušuškanu vezu . Znači - za'eb , ako klikne s tom drugom - otkliknuo je s tobom i zdravo . A ovi svaštojebi su davno zaboravili na kliktanje , njima je bitna samo ona dubina [sm=smiley36.gif] . E ako je neka izabrala takvoga - nemoj da mi se pojavljuje na oči sa "kuku lele" .

[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:27:16)

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Alexx: on kad to sve uradi, a jos ga vidim da to radi....khm khm ja se sva uzrujam, napalim, uzbudim-hocu ga bre odmah na radnom stolu, sve sa krpom[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Bravo Nedjo!  Ne znam jel mm skontao ili ne, ali svaki put kad uvece ocisti kuhinju i sve izglanca: dobije sex.

Istoooooo ! Nema mi ništa sexipilnije nEgo kad mm protrese znoj sa kose nakon usisavanja ... meni odma'' u glavi spot cecine pesme "idi dok si mlad" i onaj drvoseča kukavni , pa se bacim na mm sve preko onih creva od usisivača , a on siroma'' ni "Gorenje" da kaže [sm=jezicek.gif]

minavb -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:31:59)

sorry-ja sam malo vise na strani zena nego muskaraca. Poznajem sebe, i nikad mu  necu oprostiti varanje niti misliti da sam ja kriva.  Ako mu ne valja: jednostavno je, nadji bolje.  I ja cu.

Kad vec moderator moze da pominje fekalije i ja cu.
Ajmo sad ovako- verus secas se kako je tvoj muz jeo govna oko tvoje kilaze? Jeo ke govna mnogo, da mi je bio blize, izbila bi mu koji zub. E sad, zamisli da ti nisi smrsala, da ne radis na sebi nego si i dalje sva krofnasta a znas da on to ne voli. Vremenom bi prestao da prica, obraca paznju, prosto bi se okrenuo necemu iki nekome drugom. Ko bi tu bio kriv? Kucam sa phona pa malo masim slova.

Verus -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:35:36)

Naravno mina: opet se vracamo na pricu o brizi o sebi, i radu na sebi: ja iz istog razloga radim na sebi=ali da se razumemo, najpre zbog SEBE onda zbog njega.  Svaki put kad se nesto desi ili se posvadjamo ja mu kazem da nadje drugu, bolju ako moze, i puno srece u tome.  

Ja ne kazem da za to nisi u pravu (da treba brinuti o sebi), daleko od toga, ali se UOPSTE ne slazem sa tim "zena je kriva" stavom.  To kad cujem kao da prica neko ko nema obrazovanja, i ko je srecan sto je ucario muza i cuti ceo zivot, trpi. 

I muskaraca mora da nosi deo svog krsta u braku koji je konstantan rad, rast, i puno razumevanja. 

Zato sam i otovorila temu o braku, maloj bebi, odnosima.  Ne pravim se da je moj brak idealan[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Verus -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:38:01)

Zato sam ovo ranije napisala, ali mi nisi odgovorila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Znaci nisi debela zena koja ne stigne da opere kosu od umora (ovo sam JA)

Cekaj mina, ti si znaci dobra divna zena, koja hajde da kazemo sve pruza svom muzu.  Lepo izgledas, dajes mu paznju, imate redovan seks.  Ali se pojavi neka zena koja je nesto novo, drugacije ga gleda itd.  i on pozeli da je "okusi".  Ona pri tom, zna za tebe, za vase dete, skladan brak, ali je savrseno zabole.  Zasto tm i ona nisu krivi?  Zasto si ti kriva sto su se oni kres***? 

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:38:33)

Pa čekaj , potpisali su "dok nas smrt ne rastavi" ,a ne " dok nas ne rastavi 15 kg viška" . Sad žena treba da se polomi od truda samo da bi on bio zadovoljan ? A šta ako NE MOŽE da oslabi ? Ćao , mače , jbg , nisi ono što želim ?
Nisam za to da se muškarcima daje baš SVE što požele , samo da ne bi otišli u potragu za nečim drugim . I , naravno , cenim da nije sve u izgledu . Valda je o nečemu sa njom i pričao , živeo ... A ako on vidi jedino njene kilograme , a ne skuvane rućkove i zadovoljnu decu - onda nek ide slobodno , tako površan čovek i nije za zadržati .

Verus -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:39:24)

Amin

Pa čekaj , potpisali su "dok nas smrt ne rastavi" ,a ne " dok nas ne rastavi 15 kg viška" . Sad žena treba da se polomi od truda samo da bi on bio zadovoljan ? A šta ako NE MOŽE da oslabi ? Ćao , mače , jbg , nisi ono što želim ?
Nisam za to da se muškarcima daje baš SVE što požele , samo da ne bi otišli u potragu za nečim drugim . I , naravno , cenim da nije sve u izgledu . Valda je o nečemu sa njom i pričao , živeo ... A ako on vidi jedino njene kilograme , a ne skuvane rućkove i zadovoljnu decu - onda nek ide slobodno , tako površan čovek i nije za zadržati .

minavb -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:39:56)

Moracu izgleda da citiram samu sebe. Vec sam vise puta napisala da svako nosi deo krivice, da supruznici moraju da prate jedno drugo, zajedno da se menjaju, razvijaju... izvlacite iz konteksta, niko nije rekao da je samo zena kriva. Odgovorila sam ti ali si verovatno preletela preko toga sto sam napisala posto sam skontala da u zurbi pratis temu. Buba miro, papir nista ne znaci. I to sam napisala. Sama ta zvrljotina je znaci da trud treba da prestane. I nije poenta samo u kilogramima, to ke samo primer.

Verus -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:41:44)

Izvini onda, ja izgleda ne umem da citam izmedju redova: kako si pisala, ja sam bar stekla utisak da zena mora sebe da preispita zasto ju je muz prevario.  I kad muz to uradi, i nadje ljubavnicu, znam da nije uvek u pitanju debela zena koja od dece i rada ne stigne da brine o sebi.  Ne zato sto nece, nego nema vremena. Ja samo kazem da mislim da to uopste nije kul.

jabudic -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:41:46)

[/quote]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

*Alexx* -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:42:21)

Sestro slatka, ako je takav, ni ne treba ti, kao što si i rekla. Trud je obostran, inače ne vredi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A i meni je to iskrenije nego da je i dalje u braku, a švrlja okolo.

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:44:04)

Alexx , ne kontam ?

lanajelena -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:45:06)

Ne mogu vise smorih se ...ovo je sad vec neka druga tema,ovde su trebale da pisu iskustva one koje su se nekada nasle u toj poziciji i koje bi imale da napisu kako su se tada osecale i one sto su varale i one preverene bez da ih neko osudi meni ova tema deluje kao stranica nekog dnevnika i volela bih da je procitam pravo iskustvo a ne nagadjanja

Verus -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:47:35)

A dosadno ti je bez pravih prica a[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ja zatvaram moj deo, rekla sam stvarno sta mislim o ljubavnicama, i muzevima koji ih imaju, a i vise toga sto ni nije za temu. 

Lepa rasprava.  Uvek su dobre one sto ne prerastu u svadje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:48:56)

LJ , pa sve ću ti reći , samo pitaj , sestro slatka ... [sm=smiley1.gif]
Bez zezanja sad , ranije , pre braka sam bila i ljubavnica , i varalica . Pripisujem to mladosti i , ajde, recimo , nepromišljenosti , pa i radoznalosti . E sad , kako je to kad je jedna strana u braku - ne znam , uvek se petljalo samo po vezama .

minavb -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:49:24)

LJ, ko je lud da pise o tome ovde,pa da bude raspet i napljuvan

Iwana87 -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:49:39)

a sto se uvek zena goji i ona je debela a sta je sa muskarcem.Mm se ugojio 15 kg u mojoj trudnoci,skinuo mnogo lakse i brze nego ja,ali ja to na njemu nisam primecivala tj nije mi smetalo nikad niti bi,isto tako on mene ubedjuje da on to ne primecuje,a naravno da bi voleo da opet izgledam kao pre.Za nesto je u pravu ,mi smo u 9 mesecu trudnoce imali nikad strastveniji s*x,ali sva ova prica ide na drugu temu.

Iwana87 -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:51:17)

Mina nek me pljuje ko hoce,ja mogu da kazem bilo sta o tome.Dosta mi je vise tih koji uvek samo pljulju 

*Alexx* -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:51:34)

Alexx , ne kontam ?

Šta ne kontaš? Slažem se da mi ne treba muž koji je sa mnom samo zbog fizičkog izgleda. Ali isto tako mi je bolje da mi kaže: debela si, ja više neću sa tobom, nego da je sa mnom u braku a da se švaleriše.
Odoh, dosta mi je filozofiranja i trošenja vremena na gluposti.

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:52:31)

Pa šta i ako popljuju ? Imaju pravo da misle šta hoće , a ja imam pravo da me savršeno boli zadnji trap šta drugi misle .

Iwana87 -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:56:36)

Vidi da je druga strana htela ja bih bila ljubavnica svo vreme sto posto i ko zna sta bi danas bilo,Bila sam,jedne veceri,i ponovila bih isto to jos milion puta.Ne bih prevarila sad mm ali da nisam sa njim da,ili da se ne daj boze nesto promeni.

nencydrew -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 16:58:13)

Pa da ... Samo je meni krivo što dosta žena prvo potegne sebe da preispitava . Ok je to , ali nije sve u tome da si ga TI oterala drugoj . Oterao se sam . Dosadno mu , puk'o ga klimaks , moderno je , ma šta ti ja znam . A zaista mali broj žena danas ima vremena i živaca da izigrava dvorsku ludu i animatora svom mužu , samo da on ne bi pojurio za mlađom guzicom . Treba negovati brak , naravno , ali ne mogu ga ja negovati ako ga onaj drugi upravo skida "sa aparata" . A pritom ćuti . A pritom meni recituje poeziju . A pritom se trudi da ništa ne saznam . A pritom - nije nikad takav bio .
Trebamo da svatimo da su svi ti tuđi muževi koji sada varaju nekad bili jedni od onih "ma nije on takav" . Svi su oni bili nekada jedno , pa se promenili , jer inače , koja bi se ludača udala za nekoga a da zna da joj je muž svaštojeb ? Zato potpisujem ono nikad ne reci nikad , ne možemo znati šta nosi dan a šta nosi noć , možda za koju godinu naši savršeni muževi odlepe pa čoporativno počnu da naskaču na omladinke . A niko ne bi rek'o , fin čo'ek . I to baš onaj sa finom ženicom , lepom , nasmejanom , sexipilnom . Džaba . Njemu se izblajhana ponavljačica iz poljoprivredne škole više dopala , i jbg .

Ej, ne mogu da prestanem da se smejem, ženo

minavb -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 17:00:38)

Buba miro bila si ljubavnica?

Anoniman -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 17:02:29)

Kako god ... svak upravlja svojim životom . A za osudu ne brini . 90% žena koje sada čitaju ovo su ili bile u sličnoj situaciji , ili pukoše od radoznalosti kako je biti u toj situaciji , samo ne pišu o tome . ili su , eto , bile osuđivane zbog ko zna čega - previše popijenih piva , premalo položenih ispita . Ima jedna poslovica , kaže "pravdaj se ovnu , pravdaj se g*vnu , a kad ćeš živeti?" Vraćam se na ono , moral je ko žvaka ...

Ajmo sad odavde u party , ožedneh od polemike [sm=smiley1.gif] .

Iwana87 -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 17:05:20)

Ma ne zanima me ko ce sta da misli,ja se zbog toga ne kajem,kajala bih se da to nikad nisam uradila

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>