|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
6.4.2011 10:58:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ljubav je samo enzimska i hormonska reakcija

Ja odbijam da poverujem da sam ja sa muzem zbog enzima i estrogenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 451
6.4.2011 11:01:52   
minavb
IZVORNA PORUKA: verolino

ljubav je samo enzimska i hormonska reakcija

Ja odbijam da poverujem da sam ja sa muzem zbog enzima i estrogenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Radi se o dopaminu.

< Poruku je uredio minavb -- 6.4.2011 11:03:00 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
6.4.2011 11:02:53   
Olga75
dopamin i serotonin pa da vidis zadovoljstava user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 453
6.4.2011 11:04:51   
Anoniman

dopamin i serotonin pa da vidis zadovoljstava user posted image

Zbog ovog hormona im se spava posle sexa???Je l'??

Inache, citala sam skoro da zene koje proizvode veliki nivo estradiola imaju tendencije ka varanju partnera, jer jedan ne moze da ih zadovolji...

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 454
6.4.2011 11:07:48   
minavb
I kakve to veze ima sa moralom? Bogom? SVe je posledica hemijskih reakcija u mozgu. SVe sto radimo, mislimo, osecamo... a ni ne koristimo sve ono sto mozak moze, pa vi vidite.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
6.4.2011 11:11:20   
Olga75
gadno je kad si naivan i na kraju nosis magarece usi jer si verovao a to ko koga , gde i kako to su vec hormoni i enzimi

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 456
6.4.2011 11:13:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

I kakve to veze ima sa moralom? Bogom? SVe je posledica hemijskih reakcija u mozgu. SVe sto radimo, mislimo, osecamo... a ni ne koristimo sve ono sto mozak moze, pa vi vidite.user posted image

Ima Mina. Hemijske reakcije imaju i zivotinje,...pa valjda nam je inetelekt za nesto dat, a ne mlatimo praznu slamu sa njim. Moral se shvata kao kocnica. Ili kako bi ga Frojd nazvao-super ego. Da ga nema setali bi goli po ulici. Kalupi i postoje da bi se ljudi zastitili. Zamisli da svako od nas radi sta mu padne na pamet, jer nam tako fiziologija nalaze. Nije sve tako jednostavno...
Istina, mi koristimo jako mali procenat mozga..Ali otkud znas da sa vecim kapacitetom koriscenja ne bi sebi napravili jos moralnih pravila? 

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 457
6.4.2011 11:14:23   
nencydrew
Evo da vam kažem najbolju definiciju ljubavi-"Ljubav počinje kada zaljubljenost isčezne.Ljubav je želja da se duhovno radi na partneru".
Dakle, ljubav nije strast-dopamin i sl-to su hemijske reakcije tela, to je strast.Ti možeš da držiš nekog za ruku i voliš ga i posle 100 godina, i znaš da je to tvoja srodna duša, i da ne razmišljaš o seksu.

Ako se u startu zezneš, onda dolazi do nedoumice, nezadovoljstva, prevare...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 458
6.4.2011 11:16:18   
nencydrew

Ima Mina. Hemijske reakcije imaju i zivotinje,...pa valjda nam je inetelekt za nesto dat, a ne mlatimo praznu slamu sa njim. Moral se shvata kao kocnica. Ili kako bi ga Frojd nazvao-super ego. Da ga nema setali bi goli po ulici. Kalupi i postoje da bi se ljudi zastitili. Zamisli da svako od nas radi sta mu padne na pamet, jer nam tako fiziologija nalaze. Nije sve tako jednostavno...
Istina, mi koristimo jako mali procenat mozga..Ali otkud znas da sa vecim kapacitetom koriscenja ne bi sebi napravili jos moralnih pravila? 

Potpis.

Bili bi nomadi koji bi se j....vali ko s kim stigne.

I, još jedna stvar koja nas razlikuje od životinja-Mašta

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 459
6.4.2011 11:17:19   
eni26
‎"Covjek je zaljubljen od onoga dana kad pastu za zube stavi na jos jednu cetkicu osim svoje." ;-)

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 460
6.4.2011 11:17:47   
Anoniman

Hemijske reakcije imaju i zivotinje,...pa valjda nam je inetelekt za nesto dat, a ne mlatimo praznu slamu sa njim.  

Ovo potpisujem! Onaj deo sto se morala tice - pa ne mogu potpuno da se slozim jer se mnogi drze nekog laznog morala. Po meni bi kocnica morao biti intelekt (dakle, da razmisljas i na dugorocne staze) i samopostovanje (ako ti ne pokazes postovanje prema samom sebi, sigurno ga niko drugi nece osetiti i pokazati prema tebi).

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 461
6.4.2011 11:18:44   
Anoniman
NEsam mislila na lazni moraluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 462
6.4.2011 11:19:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: eni26

‎"Covjek je zaljubljen od onoga dana kad pastu za zube stavi na jos jednu cetkicu osim svoje." ;-)

Romanticna novopecena mamauser posted image

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 463
6.4.2011 11:21:54   
lanajelena
Vi ste se bas udubile u tematiku a anonimus opet zbrisao ...Verolino opusti se malo sto toliko naprezes mozak za ove stvari user posted image ..da sam ja anonimus ne bih se skidala sa teme dok je ne zakljucaju a ovi u svakoj temi malo napisu pa zbrisuuser posted image

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 464
6.4.2011 11:23:35   
lanajelena

Lepo receno user posted image a kad ostare zaljubljeni su ako su u toj istoj casi zajednicke vilice user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 465
6.4.2011 11:24:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Vi ste se bas udubile u tematiku a anonimus opet zbrisao ...Verolino opusti se malo sto toliko naprezes mozak za ove stvari user posted image ..da sam ja anonimus ne bih se skidala sa teme dok je ne zakljucaju a ovi u svakoj temi malo napisu pa zbrisuuser posted image

Ma dobro...Ona je iznela svoj stav, ja sam iznela svoj, onda je ona shvatila kao da je ja napadam, pa sam ja pokusala da joj objasnim-nije vredelo-jer sam Kinezuser posted image  Onda je ona zbrisala, a ja bih najvise volela da sam sa njom prodiskutovala....Ali i ovako je ok...Niko se bar ne svadjauser posted image
A i nesto ne mogu jezik da drzim za zubima pa to ti jeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio verolino -- 6.4.2011 11:25:46 >

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 466
6.4.2011 11:25:12   
nencydrew
Znate one crtane likove -bata i seka u novinama-šta je ljubav-daju baš dobre definicije.

Direktna veza do poruke: 467
6.4.2011 11:25:17   
magnetic

Lepo receno user posted image a kad ostare zaljubljeni su ako su u toj istoj casi zajednicke vilice user posted image user posted image
user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

Direktna veza do poruke: 468
6.4.2011 11:25:40   
minavb

Ne znam, zato i nista ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim. Zato i nista ne treba tvrditi, zato i nikoga ne treba osudjivati jer ne znamo sta nam sutra nosi.
I moral je posledica hemijskih reakcija u mozgu, to sam htela da kazem. Nekome je recimo dominantna desna hemisfera, iz nekog razloga se na iste drazi pale drugi receptori u odnosu na ostale, i taj neko je npr preljubnica. Moralni kalupi, religija, sve su to vrlo korisne stvari. Tako se kontrolise covek, ili sto bi rekao moj tata, tako se pravi mali covek.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 469
6.4.2011 11:29:04   
nencydrew
Čovek treba da ima ne religijske kontrolišuće norme-već sopstvene norme-tj savest, da ne čini drugom ono što ne želi da njemu čine, i to je najosnovnije

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 470
6.4.2011 11:29:29   
minavb
Lavica Šiba satima mazila svog partnera pre nego što je umro
M.M. | 24. 03. 2011. - 11:20h | Foto: facebook | Komentara: 39

Lav Juma i lavica Šiba proveli su u ljubavi 21 godinu u jednom zološkom vrtu u Pitsburgu, a kolika je bila ljubav između ovih životinja pokazuju i fotografije načinjene dan pre nego što je Juma usmrćen eutanazijom.

Juma, koji je bio ponos pitsburškog zoološkog vrta ugionuo je usled problema izazvanih njegovim godinama, ali i demencijom koja se javlja i kod velikih mačaka.

Njegova smrt nastupila je nakon nedelja izgladnjivanja, jer je odbijao hranu, a Šiba je sve vreme sedela pored njega, nežno mu ližući grivu, dok je on postajao sve slabiji i slabiji.

"Juma i Šiba su podsećali na par u braku. Uvek su bili zajedno, ušuškali bi se zajedno pred spavanje na istoj platformi, a kada zbog artritisa Juma više nije mogao da se popne na platformu, Šiba mu je napravila postelju od slame gde su zajedno spavali", ispičali su radnici vrta.

Šiba je teško podnela Juminu smrt i nekoliko dana uopšte nije izlazila napolje, ali kako kažu u pitsburškom zoo vrtu, lavica se sada oporavlja.

Juma je u vrt stigao 1990. kada je imao samo godinu dana, a među posetiocima je bio omiljen jer je obožavao da riče dok ga slikaju.

I STA FALI BITI PONEKAD KAO ZIVOTINJA? 

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 471
6.4.2011 11:29:34   
Anoniman
Negde krila treba siriti, a negde ih seci. A kad ih saseces, ne mora da znaci da pravis malog coveka-mozda pravis jako velikoguser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 472
6.4.2011 11:29:43   
lanajelena
Bombardujete sa tim kalupima samo su mi kolaci u glavi user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 473
6.4.2011 11:30:20   
Anoniman

Bombardujete sa tim kalupima samo su mi kolaci u glavi user posted image

user posted image user posted image user posted image  I ja sam gladna
Od ovog "ljubavisanja" sam zaboravila da jedemuser posted image

Direktna veza do poruke: 474
6.4.2011 11:31:45   
Anoniman

Lavica Šiba satima mazila svog partnera pre nego što je umro
M.M. | 24. 03. 2011. - 11:20h | Foto: facebook | Komentara: 39
I STA FALI BITI PONEKAD KAO ZIVOTINJA? 

Ma ovo je divnouser posted image  ali gde nadje bas dve inteligentne mackice???Sto nisi zapucala na bubasvabuuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here