|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
6.4.2011 0:51:55   
carobnicabc
Ovo sto sam rekla da bi mu bio komplikovaniji se odnosilo na dio da kada krene da me prevari vjerovatno razmisli sto puta i vjerujem da bi svaki obratio paznju s kim ce to uraditi. Nece sigurno upustiti se u to sa nekom balavicom koja jedva ceka da se pohvali ko zna kome, kao sto je to uradio taj prvi put. Htjela sam da kazem samo da bi njemu bilo komplikovanije. Bilo bi 100 puta mjeri a jednom presjeci. A sto se mene tice, rekla sam da ja nisma neko ko ce cijeli zivot nabijati griznju savjesti. Jedan moj monolog na tu temu je bio i vise nego dovoljan, u mom slucaju-on je takva osoba gdje ga vise iznervira to sto zna da sam od a do z bila upravu. Nadam se da sma dobro sada objasnila.

A ovo sto si ti navela pod br. 3 Ja iskreno vjerujem da ljudi koji varaju u sustini su jako dobri glumci. Nekako mi je i logicno.

Evo primjer, neki dan sjedim u basti kod druga u kaficu i nailazi njegov novopeceni ozenjeni drug i onako usput provlaci recenicu tako ti je to kada se nesretno ozenis i ustreptao okicama prema meni. Nakon pola sata prolazi sa zenom zagrljen i covjek a i on bi se zakleo da je voli kao Boga, u sustini je i voli vjerovatno ali ocito ima potrebu za flertom, avanturom... Ko zna cim... A dok je stajao s nama, da ne znam ko mu je zena i da su se skoro vjencali, kunem se da bi pomislila da je naje*o u zivotu i da je pred razvodom-tako se ponasao.

Moja najbolja drugarica se udala za momka koji je poceo da radi nocne poslove. Nakon nekog vremena trebao je da odlezi u zatvoru ali je pobjegao. Da bi se na kraju ispostavilo da je pored poslova imao i ljubavnicu oko godinu i po. Ali je sa mojom drugaricom provodio cijeli dan i udovoljavao joj kao kraljici i nije joj manjkao ni sex. Kako da ona provali tada da je on imao nekoga. Ne zna da li je posao u pitanju ili zena. Mogla je samo da sumnja, mada i to tesko jer je donosio svaki put novac. A kada dodje ujutro4-5 nije joj do nje a kamoli da pokusa da se sexa pa da bar tako provali da li je "zeli" ili je zadovoljen negdje. Malo je to sve komplikovano kada su prevare u pitanju.

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 401
6.4.2011 0:52:19   
liliana
Ma, niko nikoga ovdje neče na lomaču, samo su mišljenja različita, a svako ima pravo na svoje mišljenje.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 402
6.4.2011 1:06:42   
indy_25
Ako je bio godinu i po dana sa jednom te istom osobom ne vjerujem da ga zena nije provalila pa znaci ako je dolazio tako kazno nisu vodili ljbav ili samo po danu. a ako ih je imao vise i ponekad za jednu noc mislim da se to ne moze provaliti. Ne mogu da povjerujem da covjek voli svoju superugu a ima vezu sa drugom to je po meni ne moguce.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 403
6.4.2011 1:11:01   
indy_25
Tastatura mi ne valja pa ne pisem dobrouser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 404
6.4.2011 1:14:50   
bratzz

IZVORNA PORUKA: minavb

Ja se ne sprdam, bas bih volela da znam zasto verolino misli da anonimna ne moze biti sretna. Zasto po njoj druga zena ne moze biti sretna?
I jos bih volela da znam ko uopste danas za sebe moze reci da zivi po moralnim nacelima, i koja su to moralna nacela koja bi trebalo da postujemo, i zasto bas ta? Mnogo toga bi volela da mi se pojasni, valjda zato sto mislim da ljude ne treba stavljati u kalupe. Neciji drugi meni ne odgovara, i obratno.

Svaka ti cast Mina!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 405
6.4.2011 1:15:40   
indy_25
odoh da spavam haj laku noc zene user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 406
6.4.2011 1:16:10   
carobnicabc
Ma iskreno ja nekako mislim da je sve moguce u ovom ludom vremenu. Vodili su ljubav i po danu i bilo je i noci kada je ostao s njom i klincem kuci, ali je ipak bio u vezi sa jednom osobom tih godinu-godinu i po... Naucila sam puno toga iz tudjih iskustava, pa nekako uvijek kazem-najbolje da se naviknes da si sam u zivotu i da se pripremis na najgore uvijek. Pa ako se desi nesto pozitivno super-iznenadis se pozitivno, bolja mi to opcija nego da se razocaram do ludila. A ako je neko pored tebe i konstantno ti pokazuje da je tu i da ce uvijek biti-nekako to bolje prihvatiti s rezervom. Svjesna sam ja da je to zivot sa konstantnim "strahovanjem" i da se nikada ne mozes opustiti. Ali valjda je to smisao 21. vijeka. Tacno zalim sto se nisam rodila u doba kada su se nosile one ogromne haljine "karoline" i kada je vladao, iskreno, divan nacin zivota, kada se brak cijenio i postovao i smatrao svetinjom. Danas zene ne postuju muskarce, tj. muza i dom a ocekuju postovanje i dozivotnu vjernost. Malo nemoguce....

11.09.2011. Staša

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 407
6.4.2011 1:19:30   
indy_25

IZVORNA PORUKA: carobnicabc

Ma iskreno ja nekako mislim da je sve moguce u ovom ludom vremenu. Vodili su ljubav i po danu i bilo je i noci kada je ostao s njom i klincem kuci, ali je ipak bio u vezi sa jednom osobom tih godinu-godinu i po... Naucila sam puno toga iz tudjih iskustava, pa nekako uvijek kazem-najbolje da se naviknes da si sam u zivotu i da se pripremis na najgore uvijek. Pa ako se desi nesto pozitivno super-iznenadis se pozitivno, bolja mi to opcija nego da se razocaram do ludila. A ako je neko pored tebe i konstantno ti pokazuje da je tu i da ce uvijek biti-nekako to bolje prihvatiti s rezervom. Svjesna sam ja da je to zivot sa konstantnim "strahovanjem" i da se nikada ne mozes opustiti. Ali valjda je to smisao 21. vijeka. Tacno zalim sto se nisam rodila u doba kada su se nosile one ogromne haljine "karoline" i kada je vladao, iskreno, divan nacin zivota, kada se brak cijenio i postovao i smatrao svetinjom. Danas zene ne postuju muskarce, tj. muza i dom a ocekuju postovanje i dozivotnu vjernost. Malo nemoguce....

sa ovim se slazem ali iz mog iskustva iz prvog braka u kojem je bilo svega i svacega. Ali ljubavnicu nikad oprostila ne bi,mozda bi seks za jednu noc ali to se obicno i ne sazna. Necu reci da me muz ne bi nikad prevario kao sto neke zene kazu jer nikad se ne zna a mozda i ja njega prevarim nikad se ne zna sta nosi dan.

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 408
6.4.2011 1:30:59   
carobnicabc

IZVORNA PORUKA: indy_25
Necu reci da me muz ne bi nikad prevario kao sto neke zene kazu jer nikad se ne zna a mozda i ja njega prevarim nikad se ne zna sta nosi dan.

user posted image user posted image

Nemoj me pogresno shvatiti, ali sta sa onim muskarcima koji jako cesto imaju novu ljubavnicu? Meni to dodje na isto kao da je i u "stalnoj vezi" s jednom. Ja mislim da muskarac moze da voli samo jednom ili eventualno dva puta u zivotu, a to im je ujedno i opsesija i posesivnost, i ne daj Boze da neki drugi muskarac ima ono sto je njegovo 1/1. A sve ostalo im moze biti zabava, i sto ljubavnica i jedna, njima je to isto. To sve zavisi kakve su mu mogucnosti. Imam dvije-tri drugarice, a jako puno drugova, i naslusala sam se tih muskih prica da nekada pomislim da oni ne vole ni sebe a kamoli zenu. Ali definitivno je da kada zavole da zavole jace nego zena, vjerovatno zbog tog osjecaja "sada pripadas samo meni". user posted image

11.09.2011. Staša

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 409
6.4.2011 8:15:25   
minavb
IZVORNA PORUKA: verolino

E, ovako...Sto se tice srece/nesrece-naravno da se odnosi na zene koje nisu znale da je covek ozenjen. Odnosi se cak i na one koje su kasno saznale za to (kad ljubav vec postoji i jbga). Odnosi se na sve zene koje imaju teret na savesti i afere shvataju kao nesto pogresno. One imaju problem da budu srecne. Ja se nadam da me razumes. Pomalo se bavim psihologijom i meni reci ove anonimne ne zvuce kao reci srecne zene. Procitaj post-prvo se ogradila od osude i time je dala do znanja nesvesno da shvata sta je dobro, a sta lose. Onda daje opravdanje ljubavlju (sto je ok), ali onda radi ono sto sam neposredno iskomentarisala-kaze kao je on nije zavlacio-time vise uverava sebe da je on pristojan i da se njoj to sa njim nece desiti. On nije pristojan. Varao je zenu 2.5 godine. Za to vreme se sto puta mogao razvesti. I anonimna to zna. Tako da je nesigurnost dupli razlog za nezadovoljstvo.
Ono sto ja hocu da kazem jeste da su srecne ljubavnice samo one cija savest ne trpi kalupe o kojima ti pricas. Ova anonimna nije takva. Ona jeste u kalupu. I kao sto neko rece-da je srecna, zaboravila bi na to sto je bilo i uzivala bi..Ali ne moze...Zivot ce se potruditi da i njoj i njemu izbrise gresku. Ja se nadam da ce oni nekim dobrim delom to ponistiti. Jer ja verujem u kosmicku ravnotezu. Ona mora da postoji. Necu objasnjavati zasto.

Eeeee sad mi je jasno!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
6.4.2011 8:56:11   
lanajelena
Sad mogu da pisem user posted image

Ne mogu da poverujem da toliko zena misli da NJU ne treba optuzivati pa hajde onda da damo dozvolu da nam uzimaju muzeve kad god pozele ...nekad nije u pitanju samo los brak nego su i neke zene toliko napadne da bih ih i ja mozda na kraju dovatila samo da je skinem sa dnevnog reda...Kako to da ja nisam bila u vezi sa ozenjenim pa ni sa razvedenim to je zato sto je to za mene smejurija pored punog grada slobodnih momaka,neke to jednostavno vole,imam drugaricu koja je cesto u vezi sa ozenjenima i kakva je ona u ocima ostalih drugarica,ljudi .ja ne ih mogla da zivim sa tim

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 411
6.4.2011 9:11:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Ne mogu da poverujem da toliko zena misli da NJU ne treba optuzivati pa hajde onda da damo dozvolu da nam uzimaju muzeve kad god pozele ...nekad nije u pitanju samo los brak nego su i neke zene toliko napadne da bih ih i ja mozda na kraju dovatila samo da je skinem sa dnevnog reda...ja ne ih mogla da zivim sa tim

Tacno. Ako je u pitanju los brak razvesce se i bez ljubavnice. A nekada nije u pitanju los brak vec npr. kriza srednjih godina...Muskarci kao da izmedju 40-te i 50-te polude i imaju neku potrebu za dokazivanjem. U vecem broju slucajeva zele da se dokazu preko mladje zene. Vec sam dala naziv tom stanju-miskoboljauser posted image  Moj rodjak je isterao iz kuce zenu i dva sina da bi doveo svalerku. Ona je na njega potrosila 20 godina zivota da bi on obrisao pod sa njom. A nije da je zapustena. Jako lepa zenica, zgodna, sa profesijom, puna topline. Vrlo brzo se pokajao-zato sto tu ljubav nije u pitanju vec neko dokazivanje. Ali steta je nacinjena i njegova zena ne zeli da cuje za njega. Razvode se. On je sad sam. E sad, stavljam se u poziciju te druge i ponavljam ono sto sam vec rekla-ako poznaje bilo kakva moralna nacela imace grizu savest, a dokle god je ima nece biti srecna jer je ucestvovala u rasturanju neceg sto je kao nebo veliko-porodice. Ja ne kazem da je ona glavni krivac, on je, ali je ona ucesnik u igri i krivica postoji.
Ja sam u nekom od postova sa prethodnih strana napisala da bih verovatno bila ljubavnica kad bih nekog zavolela, posto ja poludim, ali to nikako ne znaci da bih se lepo osecala u svojoj kozi. Mrzela bih sebe...Uuuuu da...Mrzela bih sebe isto koliko bih volela njega. I to ne bi na dobro izaslo. Ali opet zakljucak dana-nismo svi isti.user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 412
6.4.2011 9:33:56   
Lu
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Pitate li se vi sto branite ljubavnice kako je nama koje muzevi varaju.meni se moj kleo na vernost i ljubav pa me prevario i varao me 2 godine sa nekom malom opajdarom.Volela bi da i vi to osetite pa da vidim kako bi vam bilo

Auuu ovo nije ni malo lijepo!
Niko ovdje ne brani ljubavnice ni muzeve koji varaju ni zene koje ostaju u tom trokutu, kao što si ti ostala!
Ja sam otvorila temu pošto imam u okolini takve slučajeve koji godinama zive u ljubavnom trokutu, i dalje mislim da tu niko nije sretan, da tu nema ljubavi i da su tu svi krivi jer ne zele prekinuti začarani krug!
Samo sam radoznala, kako mogu tako da zive, mozda mi neko od njih odgovoriuser posted image
A jedan je koji će suditi!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 413
   [Obrisana poruka]
6.4.2011 9:42:59   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 414
6.4.2011 9:46:07   
Anoniman
Konacno da me neko razumeuser posted image  Uvek moram da pisem po 30 postova jer ljudi ne shvate sta hocu da kazem, pa onda moje reci shvate kao atak na licnost. Ponekad se osecam kao Kinez koji govori turski na srpskom podrucjuuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 415
6.4.2011 9:48:10   
Anoniman

Konacno da me neko razumeuser posted image  Uvek moram da pisem po 30 postova jer ljudi ne shvate sta hocu da kazem, pa onda moje reci shvate kao atak na licnost. Ponekad se osecam kao Kinez koji govori turski na srpskom podrucjuuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 416
   [Obrisana poruka]
6.4.2011 9:52:12   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 417
6.4.2011 9:52:20   
lanajelena
Lu ja cu ti ispricati zivot jedne ljubavnice
Zena troje dece,ogromno imanje potrebna je osoba koja ce pomagati na istom ali je vise pomagala u njm pantalonama mladja od njega 25 godina ostaje trudna,zena saznaje ,razilaze se ali ostaju na istom imanju zbog dece i zbog posla,s tim da se prva i druga ne vidjaju,zena srecna jer je skinula budalu sa vrata a lj srecna jer je dobila svog coveka,lepa im je bila ta prva godina u iscekivanju deteta a sada nakon 6 godina izgleda kao krpa kojom je obrisan pod a tek joj je 30-ta,svaki dan pije,dete je zapostavila o njemu uglavnom brine zena jer njoj to dete nije krivo i voli ga kao svoje a on i dalje vara ali sad LJ

Ne nije spanska serija ovo je zivot meni jako bliske osobe

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 418
6.4.2011 10:09:22   
minavb
IZVORNA PORUKA: gagi

Sve je stvar vjere i ko kako gleda na Boga ,Verka,baka mi je jednom rekla OTETO PROKLETOuser posted image

Ne mesaj bradonju u ovouser posted image
Ja i dalje ne mislim da su druge zene po pravilu lose osobe.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 419
6.4.2011 10:10:48   
Anoniman
Otkud znas da je bradonja???I da je "ON"?user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 420
6.4.2011 10:11:28   
Lu
Eto LJ, kazem ja da tu niko nije sretan, pa ni ta zena što reče da je sretna što ga je skinula s vrata a i dalje zive pod istim krovom, kakav je to zivotuser posted image  

< Poruku je uredio Lu RR -- 6.4.2011 10:12:40 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 421
6.4.2011 10:12:46   
minavb
Ja znam da ga nema, no dobro, to je druga tema.

Imam jedno pitanje za vas sve: u jednom trenutku u zivotu, pod nekim sticajem okolnosti, desi vam se da se zaljubite u drugog coveka. On je divan, sve ono sto vas muz nije, sve bi vam dao, ali vi se tesko odlucujete da ostavite muza i odete. Izaberete da sedite na dve stolice, a taj covek to prihvata jer vas voli. Muz naravno zivi u neznanju. Ko je tu losa osoba, ko je tu za osudu? I nemojte da odgovarate sa "meni to ne moze da se desi" user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 6.4.2011 10:15:38 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 422
6.4.2011 10:15:51   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Eto LJ, kazem ja da tu niko nije sretan, pa ni ta zena što reče da je sretna što ga je skinula s vrata a i dalje zive pod istim krovom, kakav je to zivotuser posted image  

Ne kazem da je ona sretna daleko je od toga ali je ovoj drugoj mnogo teze

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 423
6.4.2011 10:16:51   
bojana86

IZVORNA PORUKA: minavb

Izvini, ali moram da se nasmejem. Zasto bi iko razmisljao o tome kako je tebi? To je tvoja stvar a o tome treba tvoj muz da razmislja, ne ja, ili bilo ko drugi. I zasto ti je ta "opajdara " kriva za to sto ti se dogodilo? Krivac je on, ili mozda cak i ti sto si se dovela u situaciju da ti muz pozeli drugu. Na kraju, zasto drugima zelis da dozive isto sto i ti?

Potpisujem i slazem se u potpunosti.... Da te voli sigurno ne bi ni pomislio na drugu,a ako vec jeste onda zbogom - svako sebi pa uzivaj s kim hoces!!!

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 424
   [Obrisana poruka]
6.4.2011 10:26:56   
Brisani korisnik

(odgovor članu bojana86)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here