|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
6.4.2011 10:34:01   
minavb
Ti si meni odgovorila ili ili samo iznosis svoje misljenje?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 426
6.4.2011 10:34:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bojana86

IZVORNA PORUKA: minavb

Izvini, ali moram da se nasmejem. Zasto bi iko razmisljao o tome kako je tebi? To je tvoja stvar a o tome treba tvoj muz da razmislja, ne ja, ili bilo ko drugi. I zasto ti je ta "opajdara " kriva za to sto ti se dogodilo? Krivac je on, ili mozda cak i ti sto si se dovela u situaciju da ti muz pozeli drugu. Na kraju, zasto drugima zelis da dozive isto sto i ti?

Potpisujem i slazem se u potpunosti.... Da te voli sigurno ne bi ni pomislio na drugu,a ako vec jeste onda zbogom - svako sebi pa uzivaj s kim hoces!!!

Ovo nije tacnouser posted image

(odgovor članu bojana86)
  Direktna veza do poruke: 427
   [Obrisana poruka]
6.4.2011 10:36:08   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 428
6.4.2011 10:36:42   
minavb
Sta verolino nije tacno? I niko ne odgovara na moje pitanje??

Gagi, nisi lepo upakovala. I ja iznosim svoje misljenje ovde, ti takodje, pa i anonimna. user posted image

< Poruku je uredio minavb -- 6.4.2011 10:38:28 >

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 429
   [Obrisana poruka]
6.4.2011 10:38:05   
Brisani korisnik

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 430
6.4.2011 10:39:10   
magnetic
Uf sta reci na ovu temu.

Imam drugaricu koja je bila ljubavnica i zbog koje je covek ostavio zenu.
Imam i drugaricu koja je ostavljena zbog neke ljubavnice.
U prvom slucaju sam komentarisala da je u pitanju los brak i zena koja ne ispunjava muza,a u drugom da je tamo neka rospijetina otela tudje i gde ce joj dusa.

Hocu da kazem da ne mogu biti objektivna.Kao posmatrac sa strane ne osudjujem,ali da sam ja u kozi te ostavljene zene ne znam koji bih stav imala.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

Direktna veza do poruke: 431
6.4.2011 10:39:30   
minavb
Mi s ene raspravljamo, mi razmenjujemo misljenja, razgovaramo. Odavno toga ovde nije bilo. Bas je lepo razgovarati.user posted image

Direktna veza do poruke: 432
6.4.2011 10:39:31   
lanajelena
MM i ja smo se dogovorili jos na pocetku braka da ukoliko neko od nas ima potrebu da bude sa nekim drugim kaze i da cemo se razici (nadam se da nije zaboravio)
Mina naravno da se to moze svakom dogoditi nikad se ne zna sta nosi dan ali ja sebe smatram dovoljno zrelom da mogu da kontrolisem neke nagone i da ne moram da sedim na dve stolice vec odaberem onu koja mi vise odgovara...trenutno pored dvoje dece,mm kao trece i mame koja je sama kao cetrvto dete stvarno nemam snage za peto user posted image

Direktna veza do poruke: 433
6.4.2011 10:41:06   
eni26
LJ svidja mi se tvoj avatar user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 434
   [Obrisana poruka]
6.4.2011 10:41:20   
Brisani korisnik

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 435
6.4.2011 10:41:58   
minavb
IZVORNA PORUKA: lanajelena
da ne moram da sedim na dve stolice vec odaberem onu koja mi vise odgovara...

user posted image

Direktna veza do poruke: 436
6.4.2011 10:42:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

trenutno pored dvoje dece,mm kao trece i mame koja je sama kao cetrvto dete stvarno nemam snage za peto user posted image

user posted image  mislim da je ovo najbolji komentar na celoj temi!

Direktna veza do poruke: 437
6.4.2011 10:42:45   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: eni26

LJ svidja mi se tvoj avatar user posted image

Hvala i meni isto mozda nabacim sebi ljubavnika preko avatara...Zorane ako budes ovo nasao u historiju zanemari ...kiss,kiss od tvoje zene user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 438
6.4.2011 10:44:19   
minavb
Shnjura po history,a?user posted image

Direktna veza do poruke: 439
6.4.2011 10:45:04   
Anoniman

Ja znam da ga nema, no dobro, to je druga tema.

Imam jedno pitanje za vas sve: u jednom trenutku u zivotu, pod nekim sticajem okolnosti, desi vam se da se zaljubite u drugog coveka. On je divan, sve ono sto vas muz nije, sve bi vam dao, ali vi se tesko odlucujete da ostavite muza i odete. Izaberete da sedite na dve stolice, a taj covek to prihvata jer vas voli. Muz naravno zivi u neznanju. Ko je tu losa osoba, ko je tu za osudu? I nemojte da odgovarate sa "meni to ne moze da se desi" user posted image

Ja znam sta ti pokusavas da postignes sa ovom hipotetickom situacijomuser posted image
Ajmo redom...
Zaljubim se u drugog coveka-dobro. On je divan i sve ono sto moj muz nije, ali ja ipak necu da ostavim muza. Paradoksuser posted image Ako je moj ljubavnik divan i sve ono sto moj muz nije onda mene moj muz ne voli i zasto ga ja ne bih ostavila? Preti mi smrcu, uzece mi decu ili tako nesto...Nema izgovora. Zena u ovom slucaju sedi jednim dupetom na dve stolice zato sto ne zeli da izgubi sigurnost koju ima u braku. Sebicna je i pride nemoralna zato sto ima izbor-ostavi ga i budi srecna. I to ne posle dve godine svaleracijeuser posted image
E, a sad idemo na ljubavnika. On je divan, miso, na sve pristaje...Lepo..a gde je tu ljubav???Ona zemaljska, sebicna, tipicno ljudska ljubav...Ja ne znam za tebe, ali ja mog muza volim i zelim da spava samo sa mnom u krevetu. Istu recenicu primenjujem i na potencijalnog ljubavnika kojeg bih volela.
Ali ja ne mogu da razmisljam na drugi nacin. Ili si sa mnom ili nisi. Licemerno je govoriti nekome kako ga volis, a ne pokusavati do zadnjeg daha da ti njegova ljubav, vreme i bice u potpunosti pripada. jos licemernije je voleti nekoga, a buditi se na jastuku sa drugim. I vise nego licemerno, odvratno je. Odvratno prema toj istoj ljubavi koja se toliko puta ovde spominjala.
Tako da, dzaba ti hipotezauser posted image  I dalje su nemoralni i ljubavnik i ona koja vara, samo su za osudu razlicite stvari i jedna ista, ali razlicitog stepenauser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 440
6.4.2011 10:45:12   
lanajelena

Shnjura po history,a?user posted image

Pa ovo ce mu sigurno zapasti u oko user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 441
6.4.2011 10:48:12   
Brand new mama
Ti bokca,al ste se raspisaleuser posted image Nemam pojma da li sam vec pisala na ovoj temi,ali rek'o da kazem svoje misljenje.Meni je ta ljubavnica kolateralna steta,bio neciji muz lovac na Jelene ili jadni nesrecnik sa zenom rospijom.Bar se nadam da se nisam udala za maloumnika koji nije skontao da krese neku drugu,a ne mene.Neko je pomenuo da je manje vise normalno da je muz vara mjesec prije porodjaja i dva poslije-e,ja bih mu glavu odvrnula i zavrsila sa pricom vo vjeki vjekova za tako nesto.Sve ostalo bi mi bilo prihvatljivije,nego da vara trudnu zenu ili tek porodjenu.Ako ne mozes da drzis cunu u futroli jbn 2 mjeseca-ni ne treba ti. OK,ako je ljubav u pitanju,tad nema ja volim nju,ali ne mogu da ostavim zenu-folirancija.Ako volis,nema vise drugih u prici-Budi cist,izljubi se sa svima i cao-cisti racuni i sve ce se lakse preboljeti nego kad zena sazna poslije sto godina da ima drugu.Ja da se zaljubim u drugog,tj.da zavolim drugog bih stala i rekla sta je.Ali ja sam samo jedna skorpija user posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 442
6.4.2011 10:48:38   
Olga75
ljubav je samo enzimska i hormonska reakcija
uopste nije plemenito osecanje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 443
6.4.2011 10:51:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Ja mislim da je ovo strast.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 444
6.4.2011 10:52:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Neko je pomenuo da je manje vise normalno da je muz vara mjesec prije porodjaja i dva poslije-e,ja bih mu glavu odvrnula i zavrsila sa pricom vo vjeki vjekova za tako nesto.Sve ostalo bi mi bilo prihvatljivije,nego da vara trudnu zenu ili tek porodjenu.Ako ne mozes da drzis cunu u futroli jbn 2 mjeseca-ni ne treba ti. OK,ako je ljubav u pitanju,tad nema ja volim nju,ali ne mogu da ostavim zenu-folirancija.Ako volis,nema vise drugih u prici-Budi cist,izljubi se sa svima i cao-cisti racuni i sve ce se lakse preboljeti nego kad zena sazna poslije sto godina da ima drugu.Ja da se zaljubim u drugog,tj.da zavolim drugog bih stala i rekla sta je.Ali ja sam samo jedna skorpija user posted image

Svaka rec je na mestu..Svaka...
A za fiokuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brand new mama)
  Direktna veza do poruke: 445
6.4.2011 10:52:52   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: carobnicabc

Ma iskreno ja nekako mislim da je sve moguce u ovom ludom vremenu. Vodili su ljubav i po danu i bilo je i noci kada je ostao s njom i klincem kuci, ali je ipak bio u vezi sa jednom osobom tih godinu-godinu i po... Naucila sam puno toga iz tudjih iskustava, pa nekako uvijek kazem-najbolje da se naviknes da si sam u zivotu i da se pripremis na najgore uvijek. Pa ako se desi nesto pozitivno super-iznenadis se pozitivno, bolja mi to opcija nego da se razocaram do ludila. A ako je neko pored tebe i konstantno ti pokazuje da je tu i da ce uvijek biti-nekako to bolje prihvatiti s rezervom. Svjesna sam ja da je to zivot sa konstantnim "strahovanjem" i da se nikada ne mozes opustiti. Ali valjda je to smisao 21. vijeka. Tacno zalim sto se nisam rodila u doba kada su se nosile one ogromne haljine "karoline" i kada je vladao, iskreno, divan nacin zivota, kada se brak cijenio i postovao i smatrao svetinjom. Danas zene ne postuju muskarce, tj. muza i dom a ocekuju postovanje i dozivotnu vjernost. Malo nemoguce....

Ma, to se nama čini, i tad je bilo prevara još i gorih!Ali se krilo, žene su ćutale.Baš mislim da je tad bilo i gore

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 446
6.4.2011 10:54:56   
minavb
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Amin. Mislim da sam negde na ovom forumu to i napisala.user posted image
Elem, ako je iko u celoj ovoj prici za osudu, to nije ljubavnica\ljubavnik. Za osudu je onaj ko se ne trudi da sacuva to sto vec ima, ko dozvoli da se emocije istrose, ko ih potrazi negde drugde. AKo uopste i treba suditi, jer  kako bi hriscani rekli, ne sudi da ti ne bi sudili.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 447
6.4.2011 10:55:04   
Anoniman
 verolino, magnetic, snek, nencydrew, lanajelena, Cindarella, Brand new mama, Sanjica26, Sakiedi, magnolija, eni26, ivanik, maslackic, ksena, JMPM, Ana RR, BubaMira

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nencydrew)
  Direktna veza do poruke: 448
6.4.2011 10:57:31   
magnetic
user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 449
6.4.2011 10:58:26   
minavb
IZVORNA PORUKA: verolino

verolino, magnetic, snek, nencydrew, lanajelena, Cindarella, Brand new mama, Sanjica26, Sakiedi, magnolija, eni26, ivanik, maslackic, ksena, JMPM, Ana RR, BubaMira

user posted image user posted image user posted image

sve ljubavnica do ljubavnice.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here