bebać
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: minavb Ja znam da ga nema, no dobro, to je druga tema. Imam jedno pitanje za vas sve: u jednom trenutku u zivotu, pod nekim sticajem okolnosti, desi vam se da se zaljubite u drugog coveka. On je divan, sve ono sto vas muz nije, sve bi vam dao, ali vi se tesko odlucujete da ostavite muza i odete. Izaberete da sedite na dve stolice, a taj covek to prihvata jer vas voli. Muz naravno zivi u neznanju. Ko je tu losa osoba, ko je tu za osudu? I nemojte da odgovarate sa "meni to ne moze da se desi" Ja znam sta ti pokusavas da postignes sa ovom hipotetickom situacijom Ajmo redom... Zaljubim se u drugog coveka-dobro. On je divan i sve ono sto moj muz nije, ali ja ipak necu da ostavim muza. Paradoks Ako je moj ljubavnik divan i sve ono sto moj muz nije onda mene moj muz ne voli i zasto ga ja ne bih ostavila? Preti mi smrcu, uzece mi decu ili tako nesto...Nema izgovora. Zena u ovom slucaju sedi jednim dupetom na dve stolice zato sto ne zeli da izgubi sigurnost koju ima u braku. Sebicna je i pride nemoralna zato sto ima izbor-ostavi ga i budi srecna. I to ne posle dve godine svaleracije E, a sad idemo na ljubavnika. On je divan, miso, na sve pristaje...Lepo..a gde je tu ljubav???Ona zemaljska, sebicna, tipicno ljudska ljubav...Ja ne znam za tebe, ali ja mog muza volim i zelim da spava samo sa mnom u krevetu. Istu recenicu primenjujem i na potencijalnog ljubavnika kojeg bih volela. Ali ja ne mogu da razmisljam na drugi nacin. Ili si sa mnom ili nisi. Licemerno je govoriti nekome kako ga volis, a ne pokusavati do zadnjeg daha da ti njegova ljubav, vreme i bice u potpunosti pripada. jos licemernije je voleti nekoga, a buditi se na jastuku sa drugim. I vise nego licemerno, odvratno je. Odvratno prema toj istoj ljubavi koja se toliko puta ovde spominjala. Tako da, dzaba ti hipoteza I dalje su nemoralni i ljubavnik i ona koja vara, samo su za osudu razlicite stvari i jedna ista, ali razlicitog stepena Verolino ja tebe volim puno,i jako smo slične osobe ali ne mogu da se složim sa tvojim mišljenjem po pitanju ovoga...ne znam jesil puno mlada ili ti je m bio medju prvima...ili je zaista tolika ljubav upitanju(ako jeste zaista ti želim sve najbolje)... šta hoću da kažem,nikad se ne bih toliko klela u nešto što nije u mojoj moći( a ovdje je to ljubav mog-tvog muža)...ja iskreno ne vjerujem u ljubav...vjerujem u strast i u poštovanje...kad nestane ovog prvog onda nastupa ovo drugo.. To je moje mišljenje