mama krava -> RE: Upis u jaslice-vrtić (2.3.2015 12:16:54)
|
IZVORNA PORUKA: milicicak ME, koliko ja znam konkurs je uvek u maju i tad se prijavljuju sva deca koja do sledeceg maja treba da napune godinu dana. Tad predas sva dokumenta i napises kad zelis da dete krene u vrtic/jasle. Nekad u junu izlazi spisak dece koja su primljena i od septembra krecu u vrtic. Deca koja u septembru nemaju godinu dana se ne nalaze na spisku ali su upisana i krecu u vrtic kad napune godinicu ili mami istekne porodiljsko. Verovatno postoji i neki naknadni upis al ja o tome zaista nista ne znam. Znam samo da su moje drugarice cija su deca rodjena u novembru i decembru predavale papire za upis u vrtic u maju kad su im deca imala oko 5-6 meseci. Mislim da je Jole82 isto uradila sa svojom cerkicom, pise negde na prethodnim stranama. I znam da je jedna drugarica zakasnila za maj pa je morala silne veze da poteze da bi upisala dete. Mada, mozda stvarno zavisi od vrtica i broja dece koji se upisuje. U Nemanjinoj je valjda PIO :) E, samo da kažem da jeste upis u maju, ali može i bilo kada u godini da se upiše dete koje je staasalo za jasle! PROVERENO, samo treba da ignorišete njihvu foru da vas odmah na prvu odje**, već da budete bezobrazni i da insistirate da dete bude primljeno, jer je to po ZAKONU I IMATE PAVA na to! I onda uvek postoji sekretarijat za obrazovanje i zastitu deteta i pustite par mailova i odmah SVE MOŽE![sm=smiley36.gif]
|
|
|
|