|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upis u jaslice-vrtić
28.5.2012 20:47:36   
mihi
Mina jel Vanja primljen?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 551
28.5.2012 20:50:05   
minavb
Jeste samo moramo da trazimo premestaj.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 552
28.5.2012 20:52:26   
mihi
U neki dalji vrtić?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 553
28.5.2012 20:58:31   
minavb
Primljen je u dalji vrtic, a onaj koji nam odgovara je 500m od kuce.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 554
28.5.2012 21:44:47   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: lesica

Razgovor,i to i nju treba da vodim user posted image Odmah ima da nas ispisu user posted image

i mi smo morali da prodjemo taj razgovor. Kao neki mini prijemni ispit. BIli smo obavesteni o tacnom datumu i vremenu kad je red na nas. Isli smo i mm i Luka i ja user posted image  U "komisiji" je bila osoba koja je glavni vaspitac u vrticu, psiholog i glavna medicinska sestra. Pricali smo o Luki, o njegovim navikama, o razvoju do tad i prakticno su analizirali njega..kad se setim...moram priznati (hajde malo da budem neskromna user posted image ) da ih je potpuno šarmirao sa svojih tadasnjih 9 meseci...bio je pravi mali zvrcak user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 555
29.5.2012 12:33:28   
Anoniman
Predala sam danas zalbu i kazu da ce kroz 5 dana javiti ili telefonom ili ce poslati postom odgovor user posted image
inace Petra je otela jednu pogacicu koju je zatekla na stolu u toj kancelariji i pobegla , tako da verujem da ce biti negativan odgovor user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 556
29.5.2012 12:34:12   
Ana RR
hahaha, carica user posted image to im je za kaznu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 557
29.5.2012 12:35:35   
minavb
Ja napisala žalbu i danas ću odneti. Ne znam do koliko sati treba da se pred ajer ja ne mogu pre 16h da stignem u vrtić.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 558
29.5.2012 12:36:00   
Anoniman
Smeknula je akvarijum , to ce im biti za kaznu , pogacica je sitnica user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 559
29.5.2012 12:36:26   
Ana RR
hahahaha user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 560
29.5.2012 12:36:58   
Anoniman
Mina , kod nas je od 09-16h , ne znam da li je tako u svakom , ali verujem da ce primiti i ako se pojavis u 16:15

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 561
29.5.2012 12:53:53   
nela79

IZVORNA PORUKA: ribizla

Mina , kod nas je od 09-16h , ne znam da li je tako u svakom , ali verujem da ce primiti i ako se pojavis u 16:15

E zenske do kad mogu da se predaju zalbe(do kojeg datuma)? Nismo ni mi primljeni, nije ni da sam se nadala , al sad da napisem i zalbu da imaju vise poslauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 562
29.5.2012 12:56:03   
Anoniman
Cini mi se da je pisalo od 28.05- 04.06. ili 05.06.

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 563
29.5.2012 15:03:01   
Mustur
Dragi nasi forumasi, mi smo primljeni u jaslice. Nije bas prvi vrtic sa spiska, ali smo bar primljeni. Nama su doduse i rekli da jeupisnost 99.9% na Cukarici, s obzirom da je otvoreno dosta vrtica, samo mi nije jasno da u Plavoj ptici prime 10oro dece a kazu da imaju mesta za 80. Nadam se da cete svi biti primljeni. Pozdrav

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 564
29.5.2012 16:07:20   
misj
Moje djete nije primljeno ni prosle godine ni ove.Ja nisam zaposlena al smo donjeli potvrdu od logopeda da djete mora biti primljeno u vrtic radi sto veceg podsticanja govorno jezickog razvoja.Ako vec postoji pravilnik koja djeca imaju prednost onda neka se i pridrzavaju tog.Citam vase komentare i vidim da ima i odbijene djece cija su obadva roditelja zaposlena,ne mogu da vjerujem da i toga ima.STRASNO.

(odgovor članu Mustur)
Direktna veza do poruke: 565
29.5.2012 17:22:58   
maslackic
ima li koga da je na prijavi za vrtic napisao neki dalji mesec npr decembar ili januar ili februar? na ovim listama sto izlaze sad treba svi da budu bez obzira na mesec koji smo napisali??

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu misj)
Direktna veza do poruke: 566
29.5.2012 17:45:14   
besna mama
Nesto mi nije jasno!? Ako predas papire sa samo jednim zaposelenim roditeljem i oni ti ne prime dete,mozes li naknadno u toku godine kad se zaposlis i doneses svu trazenu papirologiju da nadjes mesto? Da li su onda duzni da ti prime dete ili cekas naredni konkurs?

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 567
29.5.2012 17:49:31   
besna mama
Jos jedno pitanje! Da li postoje liste odbijene dece,na kojima je istaknuto koliko je imalo dete bodova i koji je na listi?
Da li je tacno da je prosle godine na Paliluli u Malom Princu postojala takva lista i da li je neko ove godine video istu.

(odgovor članu besna mama)
Direktna veza do poruke: 568
29.5.2012 18:05:40   
nela79

IZVORNA PORUKA: besna mama

Nesto mi nije jasno!? Ako predas papire sa samo jednim zaposelenim roditeljem i oni ti ne prime dete,mozes li naknadno u toku godine kad se zaposlis i doneses svu trazenu papirologiju da nadjes mesto? Da li su onda duzni da ti prime dete ili cekas naredni konkurs?

Meni su rekli kad sam donosila dokumente na upis da ako se stanje promjeni , tj. ako se zaposlim da im odmah donesem dokumenta.

A ja imam jedno pitanje. Jel se zna na kojim je opstinama jos ostalo slobodnih mjesta u vrticima?

Direktna veza do poruke: 569
29.5.2012 18:22:56   
besna mama
ima li koga da je na prijavi za vrtic napisao neki dalji mesec npr decembar ili januar ili februar? na ovim listama sto izlaze sad treba svi da budu bez obzira na mesec koji smo napisali

Moja drugarica je pisala mart i u Starom Gradu joj nisu primili dete(oboje rade). Rekli su joj da je veliki problem cuvati mesto do tog meseca i da podnese zalbu.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 570
29.5.2012 20:38:52   
minavb

IZVORNA PORUKA: besna mama

Jos jedno pitanje! Da li postoje liste odbijene dece,na kojima je istaknuto koliko je imalo dete bodova i koji je na listi?
Da li je tacno da je prosle godine na Paliluli u Malom Princu postojala takva lista i da li je neko ove godine video istu.

Nije tacno, u Malom princu nisam videla takvu listu.
Predala sam molbu za premestaj.

Direktna veza do poruke: 571
29.5.2012 21:53:18   
LillyT

IZVORNA PORUKA: cockic

evo ja zaboravi da dodam da su nam na prvom roditeljskom u jaslicama
objasnili kako je u njihovoj grupi 26 dece na sta su roditelji pitali pa kako
vas dve na toliko dece.

Ovo mi baš zvuči čudno. U jaslenoj grupi u kojoj je Lara (mlađa jaslena) ima 12 malaca i dve vaspitačice (po smeni).

Ribizla, ja sam plakala kao kiša kada mi nisu primili L u tom prvom krugu, uf, kada se samo setim. Ja sam napisala žalbu, nisam ništa specijalno nakitila, samo onako kako jeste (da smo oboje zaposleni, da nema ko da nam čuva dete jer nam roditelji žive van BG-a) i to je bilo to. Za nekoliko dana (ili par nedelja), izašla je nova rang lista i sve je bilo ok. Niko kome oba roditelja rade (na Paliluli), nije ostao neupisan.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 572
30.5.2012 10:32:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maslackic

ima li koga da je na prijavi za vrtic napisao neki dalji mesec npr decembar ili januar ili februar? na ovim listama sto izlaze sad treba svi da budu bez obzira na mesec koji smo napisali??

Videh listu u nasem centralnom vrticu za decu koja krecu u oktobru , nisam dalje gledala , mozda postoji jos neka .. Sto , nisi je pronasla u onoj sacici primljene dece ?

LiliT , nadam se da je tako , hvala user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 30.5.2012 10:33:22 >

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 573
30.5.2012 10:52:35   
nela79
I sta rekoste, jel zna neko jel ostalo negdje neko slobodno mjesto da pokusam tu da predam papire? Ako nista da idem u Barajevo majku mu, nije valjda i tamo guzva? :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 574
30.5.2012 10:56:39   
lesica
Nela79,ja sam pre dan dva cula da ovde na zvezdari u vrticu zvezdani gaj ima jos mesta. Zovi ih pa pitaj.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here