Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.5.2012 10:58:26
|
|
|
|
Modessty
|
izgleda svuda haos sa vrtićima! Ja čekam da mi drugarica javi možemo li nekako da uguramo Danila. To što oboje radimo i što je dete na listi već godinu i po nema veze!. Mora da se traži veza! U ovom gradu ništa pošteno ne možeš da uradiš!!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 10:35:39
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: maslackic ima li koga da je na prijavi za vrtic napisao neki dalji mesec npr decembar ili januar ili februar? na ovim listama sto izlaze sad treba svi da budu bez obzira na mesec koji smo napisali?? Ima, ima Ja sam pisala januar, rekli su mi da dodjem u decembru i nema problema, da ce Jovana biti primljena
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 12:45:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Vi koji se zalite , sta su vam rekli kad ce javiti i kako ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 12:49:08
|
|
|
|
minavb
|
Poštom, ali ne za koliko.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 12:50:46
|
|
|
|
nela79
|
Ja jos nisam odnijela zalbual znam kako je bilo prosle godine. Zovu te telefonom posliej par dana i kazu "presudu" , a ako hoces pisani oblik onda odes kod njih i uzmes. Nema slanja na kucnu adresu :)
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 12:52:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro , znaci ne ceka se dugo
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 12:54:07
|
|
|
|
minavb
|
Jbg, meni rekoše da će mi poslati na kućnu adresu odgovor.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 12:54:53
|
|
|
|
Anoniman
|
To je zato sto si ih uplasila
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 12:57:26
|
|
|
|
minavb
|
Da, kesom punom patlidžana.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 12:59:49
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: minavb Jbg, meni rekoše da će mi poslati na kućnu adresu odgovor. Onda su mina ove godine dooobro napredovali Ako salju jos i bolje.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 13:03:21
|
|
|
|
besna mama
|
Ja sam predala danas zalbu u Malom Princu(Palilula). Trazila sam da mi pokazu rang listu dece koja su ispod crte i nisu primljena. Poslali su me kod njihove soc.radnice,koja je obecala da ce lista sa primljenom i decom koja su odbijena biti okacena u sredu,cetvrtak na ulazu u vrticu?!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 13:12:50
|
|
|
|
besna mama
|
Neko je ovde napisao da postoji i drugi krug zalbi?! Da li da se spremam? Ima da im napisem zalbu na 100 strana ako mi sad ne prime decu.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 15:29:40
|
|
|
|
maslachak
|
da se javim, mi smo primljeni u vrtic u koji smo i hteli da idemo.. sve sto su mi rekli je da je dete upisano,krece u septembru jooj bas sam srecna, bila sam kao na iglama dok danas nisam saznala rezultate..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.5.2012 17:01:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 2.6.2012 21:33:25
|
|
|
|
ishler
|
Da izlozim problem Nisam mogla na vreme da prijavim bebu u vrtic jer mi je mm prelazio sa posla na posao a u medju vremenu je bio bez,pa smo to cekali. Inace beka puni u julu godinu,ali bih je ja dala i na prolece ako ne moze sada. Znam da je upis prosao ali me interesuje da li imam sanse sada naknadno da konkurisem i kakva je procedura ? I takodje me interesuje da li imam pravo da upisem dete tamo gde zivim ili moram gde gde smo prijavljeni? Hvala u napred
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2012 13:37:59
|
|
|
|
sanji
|
Možeš u principu okom cele godine da konkurišeš. Malo gunđaju ali primaju prijave. I možeš da prijaviš dete tamo gde živiš, samo ćeš na prijavi pored adrese na kojoj si prijavljena dopisati adresu gde stvarno živiš trenutno. Mi smo se upisali posle godinu dana prijava i žalbi.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2012 18:03:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li novosti o žalbama?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2012 21:22:35
|
|
|
|
ishler
|
Hvala na odgovoru,sada nas ceka muka
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2012 22:24:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Ima li novosti o žalbama? Jos nema , ovih dana ce valjda javiti
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2012 22:32:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: besna mama Jos jedno pitanje! Da li postoje liste odbijene dece,na kojima je istaknuto koliko je imalo dete bodova i koji je na listi? U NS to postoji. Tj, kada sam otišla u upravu i pitala za svoje dete, teta mi je prelistala neki kilometarski spisak, našla ga i rekla mi br bodova.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.6.2012 23:38:23
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: peca IZVORNA PORUKA: maslackic ima li koga da je na prijavi za vrtic napisao neki dalji mesec npr decembar ili januar ili februar? na ovim listama sto izlaze sad treba svi da budu bez obzira na mesec koji smo napisali?? Ima, ima Ja sam pisala januar, rekli su mi da dodjem u decembru i nema problema, da ce Jovana biti primljena mi nikako da stignemo do vrtica da vidimo jel smo primljeni, kada smo predavali niko nije pravio problem sto pise februar-...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.6.2012 12:54:47
|
|
|
|
nela79
|
Mi smo jutros odnijeli dokumenta u Barajevo Tamo je bilo slobodnog mjesta. Najvise bi mi odgovaralo da upadnu u vrtic u Meljaku. Ma kad "upadnemo" nadam se da ce biti lakse da ih prebacim u odgovarajuci objekat. Majko mila nisam mislila da ce ovo upisivanje biti skoro pa "mission impossible"
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.6.2012 14:41:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos me niko nije zvao , postar je bio ali nema nista iz vrtica , ubi me ovo cekanje sad sam ih zvala kazu da ce javiti sutra
< Poruku je uredio ribizla -- 4.6.2012 14:50:06 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.6.2012 15:54:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ribizlo javi
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 12:35:51
|
|
|
|
tijatija
|
Ja sam bila da dam papire i dokumentaciju za upis, za 15 dana objavljuju rezultate dali je primljeno ako jeste posle toga ide upis. Do ove godine nije bilo problema oko upisa ali sam cula da su se ove god, bas naostrili a ja sam sve tri upisala sumnjam da ce ova najladja biti primljena ali boze moj... bicu srecna barem starije da prime , puno bi mi znacilo...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?