Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 13:32:08
|
|
|
|
lesica
|
Vratili smo se sa razgovora iz vrtica. Prvo scer da pohvalim-nije se drala kao magare,bila je mirna i tiha i klimala je glavom potvrdno kada su je pitali da li hoce u vrtic,da li hoce i svoju kucu da povede u vrtic,pokazala je prsticima koliko ima godina,pa se postidela... Uglavnom,razgovor je protekao u nekim generalijama vezano za upis,kada je roditeljski itd. Pitali su da li je skinula pelenu,da li ima neki zdravstveni problem,mada ce o tome detaljno da se prica sledece nedelje na roditeljskom sastanku,a sam upis je 19.6 u upravnom vrticu.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 13:43:56
|
|
|
|
Modessty
|
ehhhh blago tebi... ja još čekam moje "veze" šta će da urade. Rang liste nema, ne postoji i nemaš ni kome ni za šta da se žališ.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 13:51:56
|
|
|
|
minavb
|
Čekaj, kad ona kreće u vrtić?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 13:54:20
|
|
|
|
lesica
|
Modessty to je stvarno strasno. Mada kad bolje razmislim,i mi bismo imali muku da nisam predala za upis u "seljacki" vrtic (ovo su reci mojih bliznjih iz dvorista koji ne prihvataj da smo mi daleko od Zvezdare,a nekako vise po konstrukciji ulice i komsiluka u Malom Mokrom Lugu) u MML-u,u ostalim vrticima koji su mi blizu je haos-bukvalno je primano po 4-5 deteta a u ovom vrticu 45 za jasle i 19 za vrtic. Uglavnom ja sa nekoliko strana dobih preporuke za bas ovaj vrtic (a i najblizi mi je) i sad samo da krenemo.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 13:54:50
|
|
|
|
lesica
|
Krecemo u julu. Ovde se grupe formiraju u julu i avgustu.
< Poruku je uredio lesica -- 5.6.2012 13:55:22 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 13:55:49
|
|
|
|
minavb
|
Aaaa, zato to tako ubrzano ide. JA se baš zbunila.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 13:58:51
|
|
|
|
tijatija
|
Kako je to dobro kad mozes da odredis mesec kad da ti dete krene ovde je upis u junu za septembar i to je to Npr. e ja sam najmladje upisala u septem. ce biti 9 meseci ali neverujem da cu je slati pre decembra a za to vreme moram da placam 50%, za mesto. ili ako jos postoji taj zakon kod nas da se trece dete neplaca onda cu dobro proci
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:00:30
|
|
|
|
lesica
|
Ma to kad se krece isto izgleda zavisi od vrtica do vrtica tj do opstine. Uglavnom za tri nedelje cu imati skolarca
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:06:36
|
|
|
|
boba 11
|
Anastasija krece u obdaniste u sept. JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII-konacno je primljena i to zamislite bez veza i vezica
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:07:08
|
|
|
|
Modessty
|
ovde se isto formiraju grupe u junu a deca kreću septembra u vrtić. tako ti naplate jun, jul i avgust kad u stvari dete ne ide. čujem da ima onih koji celu godinu plaćaju samo da čuvaju mesto a deca inače uopšte ne idu.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:08:59
|
|
|
|
Modessty
|
roditelji sa dvoje ili više dece imaju prednost. Inače ovde je haos i ja neznam za sada nijedno dete koje nije primljeno bez neke veze ili žestoke intervencije. Tako da ako ne prodju veze spremam se da se svadjam i svadjam i svadjam....
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:10:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja sam zbog studija htjela da mog upisem u vrtic, ali sam nesto odustala, pa cu iduce godine. Tad ce imati oko 3 godine. E sad ne znam kako stoji stvar sa privatnim vrticima, znacilo bi mi da je 3, 4 sata sa nekim da bih mogla da ucim...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:13:58
|
|
|
|
Modessty
|
u Nišu je privatni vrtić puno radno vreme oko 14000, valjda je toliko i puna cena državnog vrtića. Koleginica za tri sata plaća oko 6000 din. U tu cenu im ulazi i doručak i užina ili užina i ručak, zavisno od toga kad je odvede.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:14:15
|
|
|
|
boba 11
|
Kod nas imas poludnevni boravak do 12 pokupis dete pre spavanja pa proveri da li ima kod vas
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:14:28
|
|
|
|
tijatija
|
Ima ih bas dosta takvih ovde, ja stvarno nikad to nisam radila jer nebi zauzimala pespotrebno mesto nekome kome je mozda potrebnije od mene, ali nikad ne reci nikad. Neznam sta da radim kad budem morala kod dr. ida radim sa najmladjom, nemam drugog resenja ( baka servis, ujo ili strina) ili nesto da zavrsim nemam je gde , znam da je mala ali barem cu pokusati da je nenosim do nov. dok neudjem u 9m
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:19:59
|
|
|
|
lesica
|
Mina,sta je bilo sa premestajem? Ribizla,jesu li vam se javili?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:23:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Meni muz radi po cijeli dan, niko ga ne cuva i pazi sem mene. Znacilo bi mi od septebra samo 3, 4 sata, a za dadilju nisam, jer vise volim da se druzi sa djecom. Hvala mame, pogledacu, samo da vidim koji je koji(drzavni/privatni), ima ih dosta.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 14:31:34
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lesica Mina,sta je bilo sa premestajem? Još ništa.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 15:02:49
|
|
|
|
lesica
|
Oni stvarno nisu normalni
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 17:05:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nista ni kod nas .. videcemo sutra Moja kucka je divna boba super sto su vas primili
< Poruku je uredio ribizla -- 5.6.2012 17:06:26 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 19:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Držimo vam fige da vam uvaže žalbe!!!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 21:57:03
|
|
|
|
mrkva
|
Na Cukarici ulozila zalbu upisnoj komisiji jer su mi dete odbili za jaslice (prijavljivali ga vise puta - na regularnim konkursima u maju, i izmedju konkursa u februaru kada su "popunjavali grupe"). Javili su mi danas da prekosutra mogu da podignem odgovor na zalbu u centralnom vrticu. Mozda ce nekom znaciti podatak. Ne mogu da mi kazu preko telefona da li je zalba usvojena ili ne, a ni jutros kao nisu znali da mi kazu kada sam svratila da pitam. Pretpostavljam da je odbijenica u pitanju. Ako neko zna kome se zali dalje, molim da mi javi!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 5.6.2012 22:44:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Drzim fige i ja
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 6.6.2012 15:01:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Pukli smo i u pravu su , ne mogu da prime nas kad ne zivimo na toj opstini , sad ne znam sta da radim , da li da ostavim papire tu i cekam septembar da vidim hoce li slucajno biti mesta u tom vrticu koji zelimo ili da konkurisem na Paliluli , tu mozda imam i neku vezu , mina koji vrtic predlazes ? uh bas sam bzvz
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 6.6.2012 15:04:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Pukli smo i u pravu su , ne mogu da prime nas kad ne zivimo na toj opstini , sad ne znam sta da radim , da li da ostavim papire tu i cekam septembar da vidim hoce li slucajno biti mesta u tom vrticu koji zelimo ili da konkurisem na Paliluli , tu mozda imam i neku vezu , mina koji vrtic predlazes ? uh bas sam bzvz Možda je lakše da se upišete bilo gde pa da posle jurite premeštaj?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?