Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:31:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene, primljeni smoooooooo bez vezu, verovatno je tome doprinelo sto nam je jedno vec dete u vrticu ... zene, zelim i vama srecu, javite sta se desava
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:32:01
|
|
|
|
lesica
|
Jeeej! Bravo za vas!!!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:52:19
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina Zene, primljeni smoooooooo bez vezu Jedno cedo udomljeno, ajmo sledeci
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:55:01
|
|
|
|
minavb
|
ČEstitamooo
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:31:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za vas! Ajde i ostale mame da se jave sa istim lepim vestima!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:39:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:39:58
|
|
|
|
cockic
|
super mi nismo sad podnosili papire jer mm nije radio od 1 marta ali sad je nasao posao od 21 maja pa cu ja to morati naknadno jer ja pocinjem tek u januaru mada volela bi max da produzim do marta. pa onda i ja posle duzeg vremena ponovo da se socijalizujem,jer sam kuci od jula 2009 god trebace i meni privikavanje
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:40:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Zenetina , bas mi je drago sto ste prosli , nadam se da ce i ostala deca upasti
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:42:04
|
|
|
|
nela79
|
Gae, Iz tvojig usta u Bozije usi
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:43:17
|
|
|
|
cockic
|
ribizla jer oboje radite,mi smo tako prosle god isto nas nisu primili i ako smo oboje bili zaposleni pisali zalbu i morali su nas primiti zato sam sad to bila preskocila da sam slala svoje papire nebi sigurno pa cu cekati mm da prodje 3-6 meseci radnog odnosa pa podnosim papirice i ja.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:44:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaci zalba , jel ima neka forma kod njih ili da pisem sama ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:46:53
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor Ma sad ide krug zalbi Ribizla. Stedi zivce. Znas da to svake godine ide tako
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:47:02
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor Mislim da je ALexx pisala žalbu prošle godine. Aleeeeexx?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:48:55
|
|
|
|
cockic
|
ribizla meni je mama otkucala na poslu i odstampala jer mi nemamo stampac.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko traje taj krug , bas mi ne treba sad to maltretiranje Alexx dodjiii znam da je svake godine uzas , ali sam se ponadala da necu proci kroz to , glupaca
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:50:46
|
|
|
|
cockic
|
mi smo napisali zalba za odbijanje upisa deteta u tu i tu ustanovu(naziv vrtica)
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:51:36
|
|
|
|
Anoniman
|
pa to pitam , znaci samo otkucam zalbu i to je to , nemaju oni neki formular koji se popunjava vec kucam sama ..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:54:30
|
|
|
|
nela79
|
Ribizla sama kucas i moras sto vise da im "nakitis". A taj sljedeci krug zalbi traje koliko se sjecam do koliko i ovaj prvi. Ma otegne se to zeno do septembra. Uzas Boziji
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:55:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor Žalbu pišeš svakako. Ako su oba roditelja zaposlena, MORAJU ti primiti dete. Ali nisam ja pisala žalbu, mi smo primljeni iz prve. Pisala je LillyT. Srećno!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:56:00
|
|
|
|
cockic
|
ja sam znala za sina posle nekih dve nedelje od zalbe da je primljen. napominjem oboje smo radili tako da je odbijanje sa njihove strane bilo neosnovano.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:56:03
|
|
|
|
minavb
|
Izvinjavam se, bila sam ubeđena da si ti.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:56:46
|
|
|
|
Anoniman
|
glupa sam za medalju , mislila sam da ce vec u junu krenuti
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:58:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro , hvala vam , otkucacu i odneti sutra pa cemo videti
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 14:06:49
|
|
|
|
peca
|
ribizlo dosadi im
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 14:15:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor Nadams e da će je posle žalbe primiti, dosta njih je tek tako dobilo mesto.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?