Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.5.2012 8:22:03
|
|
|
|
minavb
|
Me 2
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.5.2012 10:35:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Srecno! Ja kontam da mi je jedno dete vec u tom vrticu, valjda nece biti kakvih problema!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.5.2012 22:04:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Sutra
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 8:56:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel neko bio ? Mi cemo posle dorucka da odemo i vidimo listu .. Ajde , pa da nam svu decu prime
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 8:57:24
|
|
|
|
lesica
|
Navijamo!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 8:59:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da vam svima decu prime u vrtić
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 9:00:28
|
|
|
|
minavb
|
Ja imam trremu.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 9:02:13
|
|
|
|
Modessty
|
Mi čekamo da vidimo da li će odobriti dve gurpe za njegovo godište. Naravno jurimo sve moguće veze. U nišu nije moguće trenutno upisati dete 2010 godište bez neke "veze". Kažu ima mesta u 2011 i 2009 ali ne i za 2010. Bez obzira što je dete na spisku još od svog 6. meseca!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 9:04:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja imam trremu. ja sam imala kosmare
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 10:39:13
|
|
|
|
Anoniman
|
KAd se završava agonija iščekivanja?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 10:47:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Today
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 11:10:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Držim fige! Javte kako ste prošle!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 11:25:37
|
|
|
|
Lilla
|
Vidim da i vi brigu brinete oko vrtica. Mi nazalost pripadamo opstini u kojoj je vecina stranaca, i to iz arapskih i africkih zemalja (nemam nista protiv njih, ali vidim sta se desava u takvim skolama i vrticima i jeza me hvata). Iako smo na samoj granici sa drugom opstinom i nemamo nista sa "stranackim" dijelom, mi ipak automatski dobijamo jedno od mjesta u nasoj. Popunila sam blanketu jos prije mjesec dana i trazila mjesto u 4 vrtica u drugoj opstini, i ocekujem odgovor. Znam da ce mi ponuditi mjesto gdje djete necu dati makar bila kuci jos 5 godina sa njim. Hajde sto su sve stranacka djeca ali sto su i vaspitacice zene koje pricaju svedski katastrofalno. A rjesila sam da nazovem i da im kazem da ja svoje dijete ne zelim poslati da bi u vrticu ucilo arapski nego da uci svedski. To mu je bre osnov za kasnije, a ovdje ta djeca podju u skolu i ne znaju jezik.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 11:31:46
|
|
|
|
peca
|
Zelim da svi ugledate svoja imena na spisku danas xexe kao kod upisa u srednju skolu, ostavis oci na spisku, promasis se i dodjes kuci s...ana a ti primljena
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 11:50:31
|
|
|
|
lesica
|
Lista ce biti tek posle 14 h okacena,bar na nasem vrticu. Kuva mi u stomaku,joooj.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 11:54:56
|
|
|
|
peca
|
Ja sam mislila da to obese ujutru vec Ja necu ni da bacim pogled na nasu listu, ja sam samo formalno podnela zahtev, meni vrtic treba tek od februara, a vama kojima je sad neophodan drzim palceve
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 11:57:16
|
|
|
|
New Mom
|
Držimo vam fige!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 11:58:18
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lesica Lista ce biti tek posle 14 h okacena,bar na nasem vrticu. Kuva mi u stomaku,joooj. Kako li će tek za prijemno ispit da mi bude ako sam danas ovako neurozna?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 11:59:58
|
|
|
|
Snelle
|
Hej, pa vi svi krećete u vrtić! Sa srećom!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:00:40
|
|
|
|
MASHKA
|
ovde kod nas tek sredinom juna izlaze liste!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:02:05
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA ovde kod nas tek sredinom juna izlaze liste! I u NS tek 18. juna.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:02:50
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: lesica Lista ce biti tek posle 14 h okacena,bar na nasem vrticu. Kuva mi u stomaku,joooj. Kako li će tek za prijemno ispit da mi bude ako sam danas ovako neurozna? Joooj jos jednom. Tada cu da izgrickam tablu bensedina,pa kako bude. Tek sad kapiram svoje matorce u nekim situacijama.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:04:09
|
|
|
|
lesica
|
Za PU Novi Beograd ce izaci 8. juna jer je ogromna guzva,a za sve ostale BG opstine izlazi danas.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:07:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja uopšte nisam bila nervozna, znala sam da nema šanse da ga prime vez veze.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:11:32
|
|
|
|
lesica
|
Rece Tash da nas umiri
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?