Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 20:39:51
|
|
|
|
mihi
|
Mi krećeme sledeće nedelje na privikavanje, ove nedelje nam doktorka na odmoru, žena koja čuva Miloša uzela off jer je bolesna i još mi kaže da nije radila prošle nedelje ne bi se razbolela, a ja bila bolesna imala sam 39 tem. prošle nedelje .
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 8:51:00
|
|
|
|
Modessty
|
Ja juče išla do "Pčelice" (uprava za niške vrtiće) i ladno me otkačili. Kažu da on jeste na listi ali za njega nema mesta. Da dodjem juna pa ko negde ima mesta oni će ga upisati! Pa neću valjda da dete s bulevara da vodim u vrtić na Ledenu stenu ili Bubanj!!! Pitam ja - ako će meni od septembra da čuva dete?! A oni samo sležu ramenima i kažu kako im je žao i kako zaista nema mesta! U prevodu - traži vezu! I sva sreća pa meni ima ko da čuva dete i ako ne krene u vrtić, ali šta da mi se majka razboli ne daj bože?!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 10:58:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Jutros čitam u blicu kako je vaspitačica kaznila dečaka (jer je balonom srušio nešto sa stola) nateravši ga da se pred svima skine skroz go. Detetu poiskakali pečati po telu i počeo da povraća od stresa. Mukica mala. A nju bih ja naterala da se skine na sred terazija, ćurka neopevana.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 11:09:35
|
|
|
|
Modessty
|
dooobroo! ubedila si me da ne šaljem dete u vrtić!!!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 11:14:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 11:15:58
|
|
|
|
minavb
|
U kom vrtiću se to desilo?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 11:16:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jutros čitam u blicu kako je vaspitačica kaznila dečaka (jer je balonom srušio nešto sa stola) nateravši ga da se pred svima skine skroz go. Detetu poiskakali pečati po telu i počeo da povraća od stresa. Mukica mala. A nju bih ja naterala da se skine na sred terazija, ćurka neopevana. Daj lažeš?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 11:50:23
|
|
|
|
lesica
|
Predali smo zahtev. Cak smo dobili dozvolu da na pola sata budemo sa drugarima i vidimo sta oni rade. E sad samo da je prime.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 12:36:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb U kom vrtiću se to desilo? "Dečji dani" u Beogradu. Vaspitačica sa 33 godine staža.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 12:39:37
|
|
|
|
minavb
|
Nadam se da će biti kažnjena. Jel neko predavao papire na Paliluli?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 12:40:07
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: lesica Predali smo zahtev. Cak smo dobili dozvolu da na pola sata budemo sa drugarima i vidimo sta oni rade. E sad samo da je prime. Ma kod nas nema zahteva, nema lista, ništa! Samo veze i vezice. Konkurs za upis ne postoji
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 13:01:20
|
|
|
|
anajid
|
Mod pa valjd mora postojati konkurs po zakonu,makar formalno Kod nas je isto radi reda,vec se zna ko je primljen ko ne i pre konkursa.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 13:07:44
|
|
|
|
mihi
|
To sam htela da kažem nažalost kadar je prilično loše obrazovan i slabo edukovan, čula sam vaspitačice bar 2 koje greše u padežima a da je samo to.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 13:10:30
|
|
|
|
Modessty
|
ne postoji verovali ili ne. Postoji kao neka rang lista. Ali eto za moje dete koje je prijavljeno za vrtić još pre godinu i po nema mesta. Šta drugo da kažem sem da moram da tražim vezu ili da smislim način kako da zaradim dovoljno da plaćam nekog da mi čuva dete makar tri puta nedeljno uveče kad imam trening. Jer mama je premorena da bi ga čuvala i uveče. Em ga čuva em kuva ručak... On jeste miran i nije zahtevan niti pravi lom, ali kao i svako dete treba mu društvo za igru. Mislim da bi mu vrtić značio puno, ne samo zbog dece već bi i naučio mnogo toga. Ma ako uspemo da ga ubacimo - uspeli smo. Ako ne, onda isto što i do sada
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 13:11:16
|
|
|
|
mihi
|
Lesice kako je reagovala?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 13:16:00
|
|
|
|
mihi
|
Moda da li ste oboje zaposleni, ako jeste moraju da mu nađu smeštaj u vrtiću. Naravno kod nas se sve zloupotrebljava pa i smeštaj dece u vrtiće.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 13:17:34
|
|
|
|
indy_25
|
Sorry za off svima. Mihi molim te skokni na onu temu o trajnom sminkanju
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 13:20:57
|
|
|
|
lesica
|
Prvo se malo drzala uz mene,i onako u cudu gledala gomilu malaca,pa se stidela od vaspitacica,pa je posle i rekla kako se zove,onda je prisla da uzme jabukicu koju joj je vaspitacica ponudila,uglavnom je bilo fino. Sad se nadam da ce je primiti bas tu jer mi se svidja kakav je vrtic,a imaju cetiri jaslene grupe,dve za manje dve za vece mrvuljke.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 13:21:35
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: mihi Moda da li ste oboje zaposleni, ako jeste moraju da mu nađu smeštaj u vrtiću. Naravno kod nas se sve zloupotrebljava pa i smeštaj dece u vrtiće. Naravno da radimo oboje. Ali oni nemaju mesta i tačka. Da dodjem juna pa ako ima u nekom od vrtića ubaciće ga tamo. I ja onda šta treba davodim dete u Nišku banju u vrtić jer jedino tamo ima mesta?! Ma svi kažu da bez veze kod vaspitačice ili direktora ništa!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 22:30:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj a ja bas u tom vrticu danas predala papire Ana Ludjakinja , tacno da je tuces ! Doduse , ja sam predala za drugi vrtic ne za taj gde se to desilo
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 22:41:27
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: minavb Kraj, sad vise pojma nemam sta treba. Zvacu sutra vrtic da pitam. Papire predajes u centralni vrtic PU opstine koja vam odgovara. Meni treba Palilula, dakle u vrtic Bosko Buha idem da predam, samo jos da skontam koji j***** obrazac. Komsinice Mi cemo sledece godine ako bog da u Zvoncicu Neko kaze da vec predam, neko kaze ne, a na paliluli ima samo 620 mesta, u taj vrtic dolaze iz Koteza, a ja u februaru pocinjem da radim.... Eventualno martu ako uzmem odmor odmah ... pff... to je zeznuto kod januarske, februarske dece, meni je kasno da predam sledece godine tek u maju a da krenemo u julu, morala bi da se snadjem tih 5meseci sto nije malo, i jos da me zadesi da ne bude mesta.... hmmm....
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 22:42:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa zasto sada ne predas za taj mesec ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 22:46:53
|
|
|
|
peca
|
Ja bila u vrticu, pitala, ova kaze, rano ti je sad, odbice te, kao da odem ja kod njih tamo u novebru pa da "kukam", tako sam je razumela, dala mi neki broj tel. na koji se niko ne javlja
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.5.2012 22:50:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa valjda oni znaju , ja sam mislila da je ovaj konkurs od jula do sledeceg jula ma oni i njihova pravila to je da skrenes
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.5.2012 10:48:27
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: peca Ja bila u vrticu, pitala, ova kaze, rano ti je sad, odbice te, kao da odem ja kod njih tamo u novebru pa da "kukam", tako sam je razumela, dala mi neki broj tel. na koji se niko ne javlja kod mene samo upises mesec kada bi da dete krene u vrtic ja stavila februar 2013, niko nije pravio problem...sta znam,ponovo treba sutra da idem pa cu se detaljno raspitati..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?