|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upis u jaslice-vrtić
27.4.2012 14:52:58   
*Alexx*
Ja sam sve prilagala.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 376
27.4.2012 20:30:48   
LillyT
Koliko nas je sa Palilule user posted image

Mi na kraju ništa od papira nismo ni predali, samo onaj popunjen zahtev (beše nešto u maju). S'obzirom da plaćamo punu cenu, prosek plate nam nisu ni tražili.

Elem, da li ja sada opet upisujem L u jaslice ili je to završena priča?

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 377
30.4.2012 12:00:47   
minna

IZVORNA PORUKA: LillyT

Koliko nas je sa Palilule user posted image

Mi na kraju ništa od papira nismo ni predali, samo onaj popunjen zahtev (beše nešto u maju). S'obzirom da plaćamo punu cenu, prosek plate nam nisu ni tražili.

Ovo i mene zanima, a sve zaboravim da pitam vaspitacice. Danas cu pokusati da se setim da ih pitam. Mada sve nesto mislim da ce nesto ipak biti potrebno

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 378
30.4.2012 12:06:51   
minavb
Koliko sam shvatila, za konkurs se predaje samo prijava, a ostatak se daje samo ako vas prime.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 379
30.4.2012 12:18:12   
minavb
Pogrešno sam shvatilauser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 380
30.4.2012 12:41:05   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: LillyT

Jednom kad je upišeš, ona je upisana i nemaš više ništa sa upisnom komisijom. Pitala ja u vrtiću prošle nedelje user posted image

IZVORNA PORUKA: minavb

Koliko sam shvatila, za konkurs se predaje samo prijava, a ostatak se daje samo ako vas prime.

Tako BI TREBALO da funkcioniše, ali ne funkcioniše. Kao što rekoh, ja sam predavala sve, i proveravali su da li sam donela svu papirologiju.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 381
30.4.2012 12:46:41   
minavb
Da, evo nađoh da mi treba moja potvrda o zaposlenju, mm-ov M obrazac , izvod iz knjige rođenih i popunjena prijava.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 382
30.4.2012 12:47:58   
Olga75
u Su se nosi izvod iz maticne knjige rodjenih , potvrde o zaposlenju roditelja , tamo se pise molba i odgovara na neka pitanja ( kod nas je specificna sredina pa upisujes jezik na kome bi da dete prati " nastavu " )
a ostalo tj . lekarsko uverenje i zarada se nose kad dete prima

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 383
30.4.2012 12:52:02   
minavb
Kanda je tako i ovde gnedige user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 384
7.5.2012 10:50:30   
cani
Evo ja sacekala i taj famozni 7 maj da vidim na sajtu PU 11 april sta nam treba od dokumentacije za upis u jaslice i i dalje ne kapiram.Kad mi je kuma diktirala sta je trebalo prosle godine,spominjala je i kopiju radne knjizice i M obrasce i neke potvrde iz firme, i svasta nesto, a na sajtu 11 aprila pise samo izvod deteta i za roditelje zaposlene u privatnoj firmi-M obrazac /licni listing. I to je to ? Sta vi sve prilazate molim vas ??

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 385
7.5.2012 11:01:44   
minavb
Sve kako piše na sajtu-izvod, zahtev, moja potvrda da sam zaposlena i mm-ov m obrazac ako stigne da ga izvadi.

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 386
7.5.2012 11:04:01   
cani
A cekaj,tebi samo potvrda zato sto radis u drzavnoj firmi,to me nesto buni ? Znaci ako radim u privatnoj,meni samo m4 obrazac iz PIO fonda ,nikakvu potvrdu ne moram da trazim da mi prave ovi moji u firmi ?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 387
7.5.2012 11:07:28   
minavb
Ne. LEpo piše-zaposleni u državnim potvrdu o zaposlenju, u privatnim listing ili M.

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 388
7.5.2012 11:09:31   
cani
Super,hvala ti.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 389
7.5.2012 19:12:44   
minavb
Drage mame koje radite kod privatnikca, ili ciji muzevi rade kod privatnika, jel ste u firmi uzimale listing/m4 iliste isle u PIO i sta vam je trebalo da izvadite m4?

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 390
7.5.2012 19:20:55   
vonavoj
minavb,zar ne treba samo M obrazac? ta prijava,a ne m4?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 391
7.5.2012 19:37:17   
minavb
Nisam te razumela. Sta je M obrazac a sta M4?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 392
7.5.2012 19:48:09   
vonavoj
M obrazac je prijava za socijalno osiguranje,to se popunjava samo kada se pocinje sa radom,a M4 se popunjava svake godine do maja,to firma popunjava i predaje u penzijskouser posted image
nadam se da si me razumela,na M obrascu pise datum pocetka rada,i eventualno prestanka,ako je na odredjeno vremeuser posted image ...verovatno im je to bitno pri upisu!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 393
7.5.2012 19:53:53   
minavb
E pa onda treba M, jel tako? Ne znam, zbunila sam se totalno, moram da pogledam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 394
7.5.2012 19:55:57   
vonavoj
za moje jaslice treba M obrazac user posted image ,to se nalazi u firmi,gde je i radna knjizica,verovatno kadrovska sluzba ili u racunovodstvuuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 395
7.5.2012 20:08:29   
minavb
M definitivno.user posted image
Mm kaze da mu je zenska iz HRa rekla da ide u PIO. NE kapiram.

< Poruku je uredio minavb -- 7.5.2012 20:13:15 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 396
7.5.2012 21:46:11   
maslackic
meni su dali u firmi taj obrazac...kopiran...a mm u nisu dali ja nisma ni gledala sta treba, ih,kada sam ih zvala rekli mi samo potvrda o zaposlenju nije spomenula da li radimo u drzavnoj ili privatnoj firmi...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 397
7.5.2012 21:50:21   
vonavoj
minavb,taj zenska ne zna ni kakvu dokumentaciju ima kod sebeuser posted image ..eto i maslackic je dobila iz firme,i ja..samo sto je moja koleginica (guska) kopirala Tijanin M obrazac (jer ima osiguranje preko mene)...a ja nisam gledala sta sam uzimala...moram opet da idemuser posted image ...a ima i ona 3 dece i zna sta treba,ali ne gleda sta radi...guska (opet kazem)..a i ja sto ne gledam,danas nikome ne treba verovatiuser posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 398
7.5.2012 21:56:08   
mihi
Prosek zarada Vam treba ako tražite regresiranu cenu vrtića u suprotnom ne.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 399
7.5.2012 22:03:52   
minavb
dokumenta klikni
nije mihi, treba svasta za upis. To je dokaz da su oba roditelja zaposlena.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here