Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.4.2012 14:52:58
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam sve prilagala.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.4.2012 20:30:48
|
|
|
|
LillyT
|
Koliko nas je sa Palilule Mi na kraju ništa od papira nismo ni predali, samo onaj popunjen zahtev (beše nešto u maju). S'obzirom da plaćamo punu cenu, prosek plate nam nisu ni tražili. Elem, da li ja sada opet upisujem L u jaslice ili je to završena priča?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:00:47
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Koliko nas je sa Palilule Mi na kraju ništa od papira nismo ni predali, samo onaj popunjen zahtev (beše nešto u maju). S'obzirom da plaćamo punu cenu, prosek plate nam nisu ni tražili. Elem, da li ja sada opet upisujem L u jaslice ili je to završena priča? Ovo i mene zanima, a sve zaboravim da pitam vaspitacice. Danas cu pokusati da se setim da ih pitam. Mada sve nesto mislim da ce nesto ipak biti potrebno
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:06:51
|
|
|
|
minavb
|
Koliko sam shvatila, za konkurs se predaje samo prijava, a ostatak se daje samo ako vas prime.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:18:12
|
|
|
|
minavb
|
Pogrešno sam shvatila
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:41:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Elem, da li ja sada opet upisujem L u jaslice ili je to završena priča? Jednom kad je upišeš, ona je upisana i nemaš više ništa sa upisnom komisijom. Pitala ja u vrtiću prošle nedelje IZVORNA PORUKA: minavb Koliko sam shvatila, za konkurs se predaje samo prijava, a ostatak se daje samo ako vas prime. Tako BI TREBALO da funkcioniše, ali ne funkcioniše. Kao što rekoh, ja sam predavala sve, i proveravali su da li sam donela svu papirologiju.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:46:41
|
|
|
|
minavb
|
Da, evo nađoh da mi treba moja potvrda o zaposlenju, mm-ov M obrazac , izvod iz knjige rođenih i popunjena prijava.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:47:58
|
|
|
|
Olga75
|
u Su se nosi izvod iz maticne knjige rodjenih , potvrde o zaposlenju roditelja , tamo se pise molba i odgovara na neka pitanja ( kod nas je specificna sredina pa upisujes jezik na kome bi da dete prati " nastavu " ) a ostalo tj . lekarsko uverenje i zarada se nose kad dete prima
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:52:02
|
|
|
|
minavb
|
Kanda je tako i ovde gnedige
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 10:50:30
|
|
|
|
cani
|
Evo ja sacekala i taj famozni 7 maj da vidim na sajtu PU 11 april sta nam treba od dokumentacije za upis u jaslice i i dalje ne kapiram.Kad mi je kuma diktirala sta je trebalo prosle godine,spominjala je i kopiju radne knjizice i M obrasce i neke potvrde iz firme, i svasta nesto, a na sajtu 11 aprila pise samo izvod deteta i za roditelje zaposlene u privatnoj firmi-M obrazac /licni listing. I to je to ? Sta vi sve prilazate molim vas ??
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 11:01:44
|
|
|
|
minavb
|
Sve kako piše na sajtu-izvod, zahtev, moja potvrda da sam zaposlena i mm-ov m obrazac ako stigne da ga izvadi.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 11:04:01
|
|
|
|
cani
|
A cekaj,tebi samo potvrda zato sto radis u drzavnoj firmi,to me nesto buni ? Znaci ako radim u privatnoj,meni samo m4 obrazac iz PIO fonda ,nikakvu potvrdu ne moram da trazim da mi prave ovi moji u firmi ?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 11:07:28
|
|
|
|
minavb
|
Ne. LEpo piše-zaposleni u državnim potvrdu o zaposlenju, u privatnim listing ili M.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 11:09:31
|
|
|
|
cani
|
Super,hvala ti.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:12:44
|
|
|
|
minavb
|
Drage mame koje radite kod privatnikca, ili ciji muzevi rade kod privatnika, jel ste u firmi uzimale listing/m4 iliste isle u PIO i sta vam je trebalo da izvadite m4?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:20:55
|
|
|
|
vonavoj
|
minavb,zar ne treba samo M obrazac? ta prijava,a ne m4?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:37:17
|
|
|
|
minavb
|
Nisam te razumela. Sta je M obrazac a sta M4?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:48:09
|
|
|
|
vonavoj
|
M obrazac je prijava za socijalno osiguranje,to se popunjava samo kada se pocinje sa radom,a M4 se popunjava svake godine do maja,to firma popunjava i predaje u penzijsko nadam se da si me razumela,na M obrascu pise datum pocetka rada,i eventualno prestanka,ako je na odredjeno vreme ...verovatno im je to bitno pri upisu!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:53:53
|
|
|
|
minavb
|
E pa onda treba M, jel tako? Ne znam, zbunila sam se totalno, moram da pogledam.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:55:57
|
|
|
|
vonavoj
|
za moje jaslice treba M obrazac ,to se nalazi u firmi,gde je i radna knjizica,verovatno kadrovska sluzba ili u racunovodstvu
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 20:08:29
|
|
|
|
minavb
|
M definitivno. Mm kaze da mu je zenska iz HRa rekla da ide u PIO. NE kapiram.
< Poruku je uredio minavb -- 7.5.2012 20:13:15 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 21:46:11
|
|
|
|
maslackic
|
meni su dali u firmi taj obrazac...kopiran...a mm u nisu dali ja nisma ni gledala sta treba, ih,kada sam ih zvala rekli mi samo potvrda o zaposlenju nije spomenula da li radimo u drzavnoj ili privatnoj firmi...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 21:50:21
|
|
|
|
vonavoj
|
minavb,taj zenska ne zna ni kakvu dokumentaciju ima kod sebe ..eto i maslackic je dobila iz firme,i ja..samo sto je moja koleginica (guska) kopirala Tijanin M obrazac (jer ima osiguranje preko mene)...a ja nisam gledala sta sam uzimala...moram opet da idem ...a ima i ona 3 dece i zna sta treba,ali ne gleda sta radi...guska (opet kazem)..a i ja sto ne gledam,danas nikome ne treba verovati
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 21:56:08
|
|
|
|
mihi
|
Prosek zarada Vam treba ako tražite regresiranu cenu vrtića u suprotnom ne.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 22:03:52
|
|
|
|
minavb
|
dokumenta klikni nije mihi, treba svasta za upis. To je dokaz da su oba roditelja zaposlena.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?