Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.4.2012 14:52:58
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam sve prilagala.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.4.2012 20:30:48
|
|
|
|
LillyT
|
Koliko nas je sa Palilule Mi na kraju ništa od papira nismo ni predali, samo onaj popunjen zahtev (beše nešto u maju). S'obzirom da plaćamo punu cenu, prosek plate nam nisu ni tražili. Elem, da li ja sada opet upisujem L u jaslice ili je to završena priča?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:00:47
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Koliko nas je sa Palilule Mi na kraju ništa od papira nismo ni predali, samo onaj popunjen zahtev (beše nešto u maju). S'obzirom da plaćamo punu cenu, prosek plate nam nisu ni tražili. Elem, da li ja sada opet upisujem L u jaslice ili je to završena priča? Ovo i mene zanima, a sve zaboravim da pitam vaspitacice. Danas cu pokusati da se setim da ih pitam. Mada sve nesto mislim da ce nesto ipak biti potrebno
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:06:51
|
|
|
|
minavb
|
Koliko sam shvatila, za konkurs se predaje samo prijava, a ostatak se daje samo ako vas prime.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:18:12
|
|
|
|
minavb
|
Pogrešno sam shvatila
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:41:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Elem, da li ja sada opet upisujem L u jaslice ili je to završena priča? Jednom kad je upišeš, ona je upisana i nemaš više ništa sa upisnom komisijom. Pitala ja u vrtiću prošle nedelje IZVORNA PORUKA: minavb Koliko sam shvatila, za konkurs se predaje samo prijava, a ostatak se daje samo ako vas prime. Tako BI TREBALO da funkcioniše, ali ne funkcioniše. Kao što rekoh, ja sam predavala sve, i proveravali su da li sam donela svu papirologiju.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:46:41
|
|
|
|
minavb
|
Da, evo nađoh da mi treba moja potvrda o zaposlenju, mm-ov M obrazac , izvod iz knjige rođenih i popunjena prijava.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:47:58
|
|
|
|
Olga75
|
u Su se nosi izvod iz maticne knjige rodjenih , potvrde o zaposlenju roditelja , tamo se pise molba i odgovara na neka pitanja ( kod nas je specificna sredina pa upisujes jezik na kome bi da dete prati " nastavu " ) a ostalo tj . lekarsko uverenje i zarada se nose kad dete prima
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.4.2012 12:52:02
|
|
|
|
minavb
|
Kanda je tako i ovde gnedige
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 10:50:30
|
|
|
|
cani
|
Evo ja sacekala i taj famozni 7 maj da vidim na sajtu PU 11 april sta nam treba od dokumentacije za upis u jaslice i i dalje ne kapiram.Kad mi je kuma diktirala sta je trebalo prosle godine,spominjala je i kopiju radne knjizice i M obrasce i neke potvrde iz firme, i svasta nesto, a na sajtu 11 aprila pise samo izvod deteta i za roditelje zaposlene u privatnoj firmi-M obrazac /licni listing. I to je to ? Sta vi sve prilazate molim vas ??
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 11:01:44
|
|
|
|
minavb
|
Sve kako piše na sajtu-izvod, zahtev, moja potvrda da sam zaposlena i mm-ov m obrazac ako stigne da ga izvadi.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 11:04:01
|
|
|
|
cani
|
A cekaj,tebi samo potvrda zato sto radis u drzavnoj firmi,to me nesto buni ? Znaci ako radim u privatnoj,meni samo m4 obrazac iz PIO fonda ,nikakvu potvrdu ne moram da trazim da mi prave ovi moji u firmi ?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 11:07:28
|
|
|
|
minavb
|
Ne. LEpo piše-zaposleni u državnim potvrdu o zaposlenju, u privatnim listing ili M.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 11:09:31
|
|
|
|
cani
|
Super,hvala ti.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:12:44
|
|
|
|
minavb
|
Drage mame koje radite kod privatnikca, ili ciji muzevi rade kod privatnika, jel ste u firmi uzimale listing/m4 iliste isle u PIO i sta vam je trebalo da izvadite m4?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:20:55
|
|
|
|
vonavoj
|
minavb,zar ne treba samo M obrazac? ta prijava,a ne m4?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:37:17
|
|
|
|
minavb
|
Nisam te razumela. Sta je M obrazac a sta M4?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:48:09
|
|
|
|
vonavoj
|
M obrazac je prijava za socijalno osiguranje,to se popunjava samo kada se pocinje sa radom,a M4 se popunjava svake godine do maja,to firma popunjava i predaje u penzijsko nadam se da si me razumela,na M obrascu pise datum pocetka rada,i eventualno prestanka,ako je na odredjeno vreme ...verovatno im je to bitno pri upisu!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:53:53
|
|
|
|
minavb
|
E pa onda treba M, jel tako? Ne znam, zbunila sam se totalno, moram da pogledam.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 19:55:57
|
|
|
|
vonavoj
|
za moje jaslice treba M obrazac ,to se nalazi u firmi,gde je i radna knjizica,verovatno kadrovska sluzba ili u racunovodstvu
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 20:08:29
|
|
|
|
minavb
|
M definitivno. Mm kaze da mu je zenska iz HRa rekla da ide u PIO. NE kapiram.
< Poruku je uredio minavb -- 7.5.2012 20:13:15 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 21:46:11
|
|
|
|
maslackic
|
meni su dali u firmi taj obrazac...kopiran...a mm u nisu dali ja nisma ni gledala sta treba, ih,kada sam ih zvala rekli mi samo potvrda o zaposlenju nije spomenula da li radimo u drzavnoj ili privatnoj firmi...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 21:50:21
|
|
|
|
vonavoj
|
minavb,taj zenska ne zna ni kakvu dokumentaciju ima kod sebe ..eto i maslackic je dobila iz firme,i ja..samo sto je moja koleginica (guska) kopirala Tijanin M obrazac (jer ima osiguranje preko mene)...a ja nisam gledala sta sam uzimala...moram opet da idem ...a ima i ona 3 dece i zna sta treba,ali ne gleda sta radi...guska (opet kazem)..a i ja sto ne gledam,danas nikome ne treba verovati
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 21:56:08
|
|
|
|
mihi
|
Prosek zarada Vam treba ako tražite regresiranu cenu vrtića u suprotnom ne.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 22:03:52
|
|
|
|
minavb
|
dokumenta klikni nije mihi, treba svasta za upis. To je dokaz da su oba roditelja zaposlena.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?