Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 19.1.2012 22:23:13
|
|
|
|
cani
|
Daj molim vas pomozite i meni...Elem,ja sam zaposlena i porodila sam se krajem maja.Treba da se vratim na posao pocetkom juna...Muz mi radi kao pomorac,na stranim kompanijama.Znaci oboje smo zaposleni,samo ne znam kako se on tretira ovde i kakvu potvrdu treba da dobije od kompanije.Ja bih da mi beban krene kad ja pocnem da radim u vrtic ili kad bi vec mogao..Kad treba da podnesem dokumentaciju ? Sve mi se nesto cini da cu morati da ga upisem u neki privatni vrtic pa tek sledece godine da krene regularno u drzavni...Kako to uopste ide ?? I posto sam ja prijavljena kod mojih na Zvezdari i beban takodje,a muz na NBG kod njegovih,a i svi troje zivimo na NBG i tu bih i htela da mi negde dete ide u jaslice da li da se prijavim i ja kod njegovih na NBG ?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 20.1.2012 8:43:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
S obzirom na to da je konkurs u maju, dete već od juna može da krene u vrtić. Tokom cele godine ti možeš da odeš u vrtić, tj. u centralni vrtić za tvoju opštinu i da se raspitaš oko upisa. Recimo, u mom vrtiću, ta teta radi utorkom i četvrtkom od 9-12h. Tako bar piše Nemoj da čekaš maj i konkurs, već idi ranije i raspitaj se kako bi znala šta ti treba od papira jer taj konkurs traje svega nedelju dana.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 22.1.2012 15:40:50
|
|
|
|
maslackic
|
ima li ikog da ide u neki vrtic u Rakovici/ mislim da mu dete ide...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.2.2012 14:24:29
|
|
|
|
bojanka
|
da li je neko imao iskustva o premestaju iz jednog vrtica u drugi na istoj opstini? mi smo primljeni u jedan a juce smo podneli molbu da nas premeste u drugi koji nam je preko puta kuce. i ako je neko imao iskustvo sa tim, da li da cekamo odgovor ili da zovem i raspitujem se... pozdrav
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.2.2012 14:35:15
|
|
|
|
zoća
|
moje treba da pođe,što? IZVORNA PORUKA: maslackic ima li ikog da ide u neki vrtic u Rakovici/ mislim da mu dete ide...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.2.2012 11:10:38
|
|
|
|
maja27
|
Dobar dan!! Da li je neko upisao dete u jaslice ABC junior u Zemunu? Zanima me kakva su iskustva sa tim vrticem? Hvala puno!!!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.2.2012 11:12:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja planiram ovih dana invaziju na vrtic koji mi se dopada i vrsenje pritiska za primanje u isti
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.2.2012 11:15:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li ko iskustva sa državnim vrtićima na Voždovcu? Zanima me kakvi su uslovi da znam vredi li vršiti pretisak, što reče Ribizla, za primanje u neki konkretan, ili šta zapadne, ako zapadne...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.2.2012 11:36:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam pik na dva i necu odustati , imam i megafon i transparente
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.2.2012 11:38:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Ima li ko iskustva sa državnim vrtićima na Voždovcu? Zanima me kakvi su uslovi da znam vredi li vršiti pretisak, što reče Ribizla, za primanje u neki konkretan, ili šta zapadne, ako zapadne... Mi smo, bez ikakve veze, dobili vrtić koji smo naveli kao prvi. Papire podnosiš u Jerkoviću, u Čika Jova Zmaj vrtiću. Ako mogu da pomognem, pusti pp
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.2.2012 11:52:58
|
|
|
|
maja27
|
Ja se jos uvek dvoumim da li da je upisem u jaslice! A plus jos da li drzavne ili privatne . Ne znam ni sama! Jos uvek nemam problem jer za sada ne radim, ali pocinjem uskoro (bar se nadam), a i moze baka da je cuva. Ali sve nekako mislim da kombinujem i baku i jaslice, pola/pola.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.2.2012 13:32:16
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: zoća moje treba da pođe,što? IZVORNA PORUKA: maslackic ima li ikog da ide u neki vrtic u Rakovici/ mislim da mu dete ide... juhuu, neki savet? preporuka? kreceu Dolores? Cudesna suma? zanima me gde im je sad centrala? bila je u Izvorcicu, sad nesto pricaju da je u cudesnoj sumi kakve su im jaslice? moze li da se ode i proseta,mislim pogleda vrtic(jaslice) ja bi trebalo da pocnem da radim u decembru, kada treba da predam dok? da neispadne da cekam 9meseci do sledeceg septembra ,malo je mnogo, nemam kome da ostavim bebce..sad u maju kada bude konkurs ili ... hvalaaa
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 23.2.2012 21:48:43
|
|
|
|
maslackic
|
Zoco imas PP
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.3.2012 8:42:26
|
|
|
|
minavb
|
Drugari, kada je konkurs?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.3.2012 8:46:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
Obično u maju, ali se raspitaj u nekom od vrtića kad je tačno. IZVORNA PORUKA: minavb Drugari, kada je konkurs?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.3.2012 9:28:20
|
|
|
|
cockic
|
Alexx jer ti detence ide u zmaj ili neki dr na vozdovcu.moj malisa je u zmaju ja sam vrticem zadovoljna sad sto se razboljevaju boze moj procice i to. nekog sam skoro srela kao dala sam dete u privatan vrtic manje ce da se razboljeva ne primaju ih slinave,ja cisto sumnjam da je bas tako ko ce onda tih dana dok ti dete slina da ga cuva. evo moj mali slini vec dve nedelje gde bi ga ako u vrtic nebi mogao. ako necije ide u priv. bas me zanima da li je to stvarno tako. jer sam jednu kod usnog srela i rece da ide u privatan i isti slucaj kao moj mali na pocetku ide 2-3 nedelje pa je dve bolestan kaze ona razlika je samo u broju dece u grupi.to je u drzavnim krcato bas su velike grupe.u nasoj regularno ima 24 ali njih ide oko 15 redovnije kako sam ja razumela.sad i nisam pitala koliko ih je. ali ne znam da li ste znale da npr.kod nas u vrticu sva deca rodjena do 1.03.2010 prelaze u stariju grupu tako da se opet prazni ta cifra za nekih 4-5 dece. mi smo kraj aprila pa sva sreca ne prelazimo jer on i ovde vristi svaki dan i ako ih zna.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.3.2012 10:47:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad razmiljam da li da konkurisem za Hanu????? Mi nismo ni za Taru u roku konkurisali vec prvih dana septembra i isti dan je primljena! Hanci je jos mala , puni godinu tek krajem Sept?! Ali bi je mozda slala koji put tamo na zimu! Mada i ja ako pocnem da radim, mozda je i bolje da smo vec upisani!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.3.2012 10:56:56 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.3.2012 11:26:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, upiši ti nju i ako je prime ne moraš je voditi, ali imaš mesto....
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.3.2012 12:49:15
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sam u nedoumiciuser posted image da li da ih upisujem za septembar,,bas zbog mesta...Ali opet oni imaju pravo kao trece dete a i blizanci pa ih ne razdvajaju,pa opet kontam lakse ce upasti i sa tri ...nemam pojma.ili da ih u Februaru,sledece godine stavim na listu cekanja za sep,??
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.3.2012 15:56:03
|
|
|
|
*Alexx*
|
Cockic, ide u Čika Jova Zmaj 2 I ja sam vrtićem zadovoljna. Jbg, slinave, kašlju, a šta da im radim. To je normalno u vrtićima, tu nema pomoći.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.3.2012 18:39:35
|
|
|
|
isidora88
|
jel moze da mi kaze koji su uslovi da dete bude primljeno u jaslice,sta treba od dokumentacije? ja planiram mateju da upisem sad kad bude konkurs
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.3.2012 20:44:53
|
|
|
|
cockic
|
ma zmaj je super ja sam za sad zadovoljna samo se nadam da ce uskoro ovo smrkanje da prestane sad mi je lena zakacila zapusio joj se nosic kad dodje da je mazi ne mogu da mu nedam.procice joj brzo nadam se. moj mali je u jaslicama preko puta skole.a sad znam da ima i onaj ulaz iznad nego ne znam koji je 2 da li jasleni ili onaj drugi
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 16:04:41
|
|
|
|
bokicans
|
Isi imas sve na sajtu radosnog detinjstva.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 16:32:34
|
|
|
|
isidora88
|
nije mi jasno kakva resenja iz centra za socijalni rad trebaju mateja jos nije primio mmr niti ce ga primiti ove godine i jel ja sad ne mogu da dobijem potvrdu od lekara,inace mi je dr saglasna da ga ne vakcinisem zbog sklonosti ka febrilnim konvulzijama? i ja sam trenutno nezaposlena,znaci ne treba mi nikakva potvrda sa biroa ili tako nesto?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 16:53:15
|
|
|
|
mihi
|
Ako je jedan od roditelja nezaposlen teško će primiti dete u vrtić, tako je u Beogradu, naročito u N. Beogradu e sad možda neka veza to ne znam. Dešava se da deca čija oba roditelja rade budu odbijena.
< Poruku je uredio mihi -- 29.3.2012 16:54:33 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?