|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upis u jaslice-vrtić
29.3.2012 16:55:39   
isidora88
znam to ali me zanima jel prilazem neki dokaz o nezaposlenosti ili ne?
i kakva resenja i preporuke centra za soc.rad?sta ce mi to,kako to dobijam?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 351
29.3.2012 17:05:45   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: isidora88
nije mi jasno kakva resenja iz centra za socijalni rad trebajuuser posted image
mateja jos nije primio mmr niti ce ga primiti ove godine i jel ja sad ne mogu da dobijem potvrdu od lekara,inace mi je dr saglasna da ga ne vakcinisem zbog sklonosti ka febrilnim konvulzijama?
i ja sam trenutno nezaposlena,znaci ne treba mi nikakva potvrda sa biroa ili tako nesto?

Moja drugarica je devojčicu od dve i po godine u vrtić upisala bez mmr. Verujem da to nije problem, naročito uz saglasnost lekara.
Mislim da ćeš teško dobiti vrtić ako si nezaposlena.
Sa vezom verovatno sve može.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 352
29.3.2012 17:12:28   
mihi
Treba ti dokaz da si zaposlena ako si zaposlena, a šta traže iz centra za socijalni rad to ne znam, takođe mislim da za jaslice morate da primite MMR to jest zavisi dosta od sestre na preventivi koliko je revnosna da sve to pogleda i traži karton vakcinacije. E sad ako pedijatar da potvrdu da iz zdravstvenih razloga odlaže MMR onda je to prihvatljivo verovatno.

< Poruku je uredio mihi -- 29.3.2012 17:13:41 >

Direktna veza do poruke: 353
29.3.2012 17:14:19   
cockic
i mi smo bili odbijeni pa smo pisali zalbu i na kraju morase da nas
prime jer oba roditrelja rade,e sad tako je na vozdovcu u BG.

mada oni i kad moraju da prime u grupi bude mnogo dece nasa
ima oko 26 na pocetku a ispisase se dvoje.koliko znam a sad ih ide
oko 15-16 aktivnije user posted image

Direktna veza do poruke: 354
29.3.2012 17:34:27   
isidora88
ja hocu da konkurisem jer se nadam da cu dobiti posao koji vec duze cekam(drzavna firma je u pitanju pa cekam da zena ode u penziju da bih ja dosla na njeno mesto),mogu dobiti posao i za mesec dana a i za godinu danauser posted image zato mi je bitno da mateja upadne u jaslice za svaki slucaj,a vezu cemo potegnuti svakako,navikla sam na to u ovoj drzavi

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 355
29.3.2012 17:37:15   
New Mom

IZVORNA PORUKA: isidora88

znam to ali me zanima jel prilazem neki dokaz o nezaposlenosti ili ne?
i kakva resenja i preporuke centra za soc.rad?sta ce mi to,kako to dobijam?user posted image

Je l' konkurišeš u Radosno detinjstvo? Onda ti je najbolje da pogledaš na toj temi KLIKNI sve smo tamo pisale.user posted image Nije uopšte ista papirologija kao za BG.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 356
29.3.2012 17:42:12   
isidora88
da u radosno detinjstvouser posted image jel postoji jos neko mesto gde se konkurise?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 357
3.4.2012 18:23:58   
isidora88
koliko traje celodnevni a koliko poludnevni boravak u jaslicama?
do koliko sati moze da se odnese prijava,tj.koje je radno vreme?
koji vrtici imaju jaslice da znam gde da konkurisem?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 358
3.4.2012 19:44:15   
isidora88
nasla sam odgovor koliko traje poludnevni i celodnevni boravak dece,jel to znaci da ako ja uzmem poludnevni najkasnije do pola 1 mora doci po dete il mogu do 2,ne znam da sta da izaberemuser posted image
i da li znaci da ako negde nema slobodnih mesta tu ne mogu da konkurisem jer slobodnih mesta ima samo na lokacijama koje mi nikako ne odgovarajuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 359
3.4.2012 21:25:50   
lelaigor
Pa, postoji mogućnost da dete iz prepodnevne smene sačuvaju u popodnevnoj, ali kad ide popodne onda verovatno ostaje sa čistačicama, zato je bolje da se dete kupi do roka.
Meni je bolje celodnevno dok su mali.
U suštini kako su napislai, mada je to nešto novo koliko sam ja upućena, da, pišeš one vrtiće u kojima ima mesta, iako ti ne odgovaraju po lokaciji, ali možeš posle da tražiš premeštaj. Ali, bolje ti je da ti dete prime bilo gde pa da imaš sigurno mesto, pa da ga posle prebacuješ.

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 360
4.4.2012 10:20:34   
Anoniman
Kad je konkurs ?

(odgovor članu lelaigor)
  Direktna veza do poruke: 361
4.4.2012 11:54:57   
isidora88
poceo je od 1.4 do 21.4

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 362
4.4.2012 11:58:29   
New Mom
isi, piši u temi Radosnog detinjstva, da ti mame iz NS odgovore, da te ne zbunjuju drugi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 363
4.4.2012 11:59:18   
minavb

IZVORNA PORUKA: ribizla

Kad je konkurs ?

U Beogradu od 7. maja. Zvala sam PU Palilula i rekoše da je tada u svim PU.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 364
4.4.2012 12:20:33   
Anoniman
Jedva cekam user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 365
4.4.2012 13:14:23   
minavb
U koju ćete vi PU?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 366
9.4.2012 22:21:30   
peca
Jeno pitanje, moje bebce ce ici u jaslice kad ja pocnem da radim, sto ce biti u februaru iduce godine, kad ja nju treba da upisem u iste ?

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 367
9.4.2012 23:01:54   
Anoniman
Malo skrecem temu, nadam se da niko nije sa ove strane duge user posted image ovaj deo Palilule je uzasno kritican. Zalosno je sto za mnogo toga treba debela veza, nama je Tamara upisana puuukim slucajem u vrtic u Krnjaci, majke mi cista sreca, ljudi nam nisu verovali, da nismo potegli veze ... tri godine dete-putnik, jer je sa ove strane raspad sistema po pitanju vrtica, i evo prebacise je ove godine konacno, naravno uz molbu ... ljudi se masovno zale, da mesta nezvanicno ima, ali zvanicno ...khm khm ... no i mi upisujemo mladje celjade ove godine, pa cemo da vidimo, da li ce moci sa sekom u isti vrtic, svima zelim srecu sa upisom!user posted image

(odgovor članu peca)
  Direktna veza do poruke: 368
9.4.2012 23:16:09   
peca
I odgovorite i na moje pitanje user posted image
Zenetino i ja sam plilula ali nisam tvoj deo verovatno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 369
11.4.2012 8:56:34   
maslackic
Peco, ja cu sada predati zahtev i papire za upis..rekose samo da napisem kada bih da dete krene u vrtic ... moja bi u principu trebalo da krene u decembru sa 11 meseci, ali cu se potruditi da produzim bolovanje do 1.2 user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 370
11.4.2012 9:06:48   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: peca

Jeno pitanje, moje bebce ce ici u jaslice kad ja pocnem da radim, sto ce biti u februaru iduce godine, kad ja nju treba da upisem u iste ?

Koliko znam - sad, u maju. Svakako se raspitaj u vrtiću kako to funkcioniše, pošto ja nisam imala tu situaciju.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 371
11.4.2012 9:11:02   
minavb

IZVORNA PORUKA: Zenetina

Malo skrecem temu, nadam se da niko nije sa ove strane duge user posted image ovaj deo Palilule je uzasno kritican. Zalosno je sto za mnogo toga treba debela veza, nama je Tamara upisana puuukim slucajem u vrtic u Krnjaci, majke mi cista sreca, ljudi nam nisu verovali, da nismo potegli veze ... tri godine dete-putnik, jer je sa ove strane raspad sistema po pitanju vrtica, i evo prebacise je ove godine konacno, naravno uz molbu ... ljudi se masovno zale, da mesta nezvanicno ima, ali zvanicno ...khm khm ... no i mi upisujemo mladje celjade ove godine, pa cemo da vidimo, da li ce moci sa sekom u isti vrtic, svima zelim srecu sa upisom!user posted image

Ja te nisam nista razunelauser posted image
Ja pikiram Palilulski vrtic "Mali princ". Izbori mi malo kvare plan.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 372
11.4.2012 9:14:11   
Anoniman
A ja vrtic Skadarlija , na opstini Stari grad user posted image Imamo svih pratecih problema zbog toga ali nada poslednja umire user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 373
27.4.2012 14:41:56   
maslachak
pitanje za mame koje su vec prosle upis u vrtic i jasle..
prijavljujem Visnju za jasle,da krene od septembra,tada ce imati 20 meseci..elem PU Savski venac je u pitanju,vrtic Jelena Anzujska..da li sad 7.maja predajem popunjen ovaj zahtev na dva strane sa svim podacima pa cekam rang listu i ako smo primljeni prilazem sve dokaze o onome sto sam navela ili odmah sve prilazem..totalno sam se zbrkala user posted image

Direktna veza do poruke: 374
27.4.2012 14:52:18   
minna
Valjda sve zajednouser posted image mi smo predali sve zajedno ali se nismo upisali u maju nego krajem avgusta, tako da smo onda predali zajedno, sad sam se zbunila i jauser posted image Mi smo isto u PU savski venac, ali drugi vrtic... u sv sl predaje se valjda tamo u glavnoj zgradi gde je uprava

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here