Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 16:55:39
|
|
|
|
isidora88
|
znam to ali me zanima jel prilazem neki dokaz o nezaposlenosti ili ne? i kakva resenja i preporuke centra za soc.rad?sta ce mi to,kako to dobijam?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 17:05:45
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 nije mi jasno kakva resenja iz centra za socijalni rad trebaju mateja jos nije primio mmr niti ce ga primiti ove godine i jel ja sad ne mogu da dobijem potvrdu od lekara,inace mi je dr saglasna da ga ne vakcinisem zbog sklonosti ka febrilnim konvulzijama? i ja sam trenutno nezaposlena,znaci ne treba mi nikakva potvrda sa biroa ili tako nesto? Moja drugarica je devojčicu od dve i po godine u vrtić upisala bez mmr. Verujem da to nije problem, naročito uz saglasnost lekara. Mislim da ćeš teško dobiti vrtić ako si nezaposlena. Sa vezom verovatno sve može.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 17:12:28
|
|
|
|
mihi
|
Treba ti dokaz da si zaposlena ako si zaposlena, a šta traže iz centra za socijalni rad to ne znam, takođe mislim da za jaslice morate da primite MMR to jest zavisi dosta od sestre na preventivi koliko je revnosna da sve to pogleda i traži karton vakcinacije. E sad ako pedijatar da potvrdu da iz zdravstvenih razloga odlaže MMR onda je to prihvatljivo verovatno.
< Poruku je uredio mihi -- 29.3.2012 17:13:41 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 17:14:19
|
|
|
|
cockic
|
i mi smo bili odbijeni pa smo pisali zalbu i na kraju morase da nas prime jer oba roditrelja rade,e sad tako je na vozdovcu u BG. mada oni i kad moraju da prime u grupi bude mnogo dece nasa ima oko 26 na pocetku a ispisase se dvoje.koliko znam a sad ih ide oko 15-16 aktivnije
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 17:34:27
|
|
|
|
isidora88
|
ja hocu da konkurisem jer se nadam da cu dobiti posao koji vec duze cekam(drzavna firma je u pitanju pa cekam da zena ode u penziju da bih ja dosla na njeno mesto),mogu dobiti posao i za mesec dana a i za godinu dana zato mi je bitno da mateja upadne u jaslice za svaki slucaj,a vezu cemo potegnuti svakako,navikla sam na to u ovoj drzavi
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 17:37:15
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 znam to ali me zanima jel prilazem neki dokaz o nezaposlenosti ili ne? i kakva resenja i preporuke centra za soc.rad?sta ce mi to,kako to dobijam? Je l' konkurišeš u Radosno detinjstvo? Onda ti je najbolje da pogledaš na toj temi KLIKNI sve smo tamo pisale. Nije uopšte ista papirologija kao za BG.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.3.2012 17:42:12
|
|
|
|
isidora88
|
da u radosno detinjstvo jel postoji jos neko mesto gde se konkurise?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.4.2012 18:23:58
|
|
|
|
isidora88
|
koliko traje celodnevni a koliko poludnevni boravak u jaslicama? do koliko sati moze da se odnese prijava,tj.koje je radno vreme? koji vrtici imaju jaslice da znam gde da konkurisem?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.4.2012 19:44:15
|
|
|
|
isidora88
|
nasla sam odgovor koliko traje poludnevni i celodnevni boravak dece,jel to znaci da ako ja uzmem poludnevni najkasnije do pola 1 mora doci po dete il mogu do 2,ne znam da sta da izaberem i da li znaci da ako negde nema slobodnih mesta tu ne mogu da konkurisem jer slobodnih mesta ima samo na lokacijama koje mi nikako ne odgovaraju
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 3.4.2012 21:25:50
|
|
|
|
lelaigor
|
Pa, postoji mogućnost da dete iz prepodnevne smene sačuvaju u popodnevnoj, ali kad ide popodne onda verovatno ostaje sa čistačicama, zato je bolje da se dete kupi do roka. Meni je bolje celodnevno dok su mali. U suštini kako su napislai, mada je to nešto novo koliko sam ja upućena, da, pišeš one vrtiće u kojima ima mesta, iako ti ne odgovaraju po lokaciji, ali možeš posle da tražiš premeštaj. Ali, bolje ti je da ti dete prime bilo gde pa da imaš sigurno mesto, pa da ga posle prebacuješ.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.4.2012 10:20:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad je konkurs ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.4.2012 11:54:57
|
|
|
|
isidora88
|
poceo je od 1.4 do 21.4
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.4.2012 11:58:29
|
|
|
|
New Mom
|
isi, piši u temi Radosnog detinjstva, da ti mame iz NS odgovore, da te ne zbunjuju drugi.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.4.2012 11:59:18
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Kad je konkurs ? U Beogradu od 7. maja. Zvala sam PU Palilula i rekoše da je tada u svim PU.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.4.2012 12:20:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.4.2012 13:14:23
|
|
|
|
minavb
|
U koju ćete vi PU?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.4.2012 22:21:30
|
|
|
|
peca
|
Jeno pitanje, moje bebce ce ici u jaslice kad ja pocnem da radim, sto ce biti u februaru iduce godine, kad ja nju treba da upisem u iste ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.4.2012 23:01:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Malo skrecem temu, nadam se da niko nije sa ove strane duge ovaj deo Palilule je uzasno kritican. Zalosno je sto za mnogo toga treba debela veza, nama je Tamara upisana puuukim slucajem u vrtic u Krnjaci, majke mi cista sreca, ljudi nam nisu verovali, da nismo potegli veze ... tri godine dete-putnik, jer je sa ove strane raspad sistema po pitanju vrtica, i evo prebacise je ove godine konacno, naravno uz molbu ... ljudi se masovno zale, da mesta nezvanicno ima, ali zvanicno ...khm khm ... no i mi upisujemo mladje celjade ove godine, pa cemo da vidimo, da li ce moci sa sekom u isti vrtic, svima zelim srecu sa upisom!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.4.2012 23:16:09
|
|
|
|
peca
|
I odgovorite i na moje pitanje Zenetino i ja sam plilula ali nisam tvoj deo verovatno
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2012 8:56:34
|
|
|
|
maslackic
|
Peco, ja cu sada predati zahtev i papire za upis..rekose samo da napisem kada bih da dete krene u vrtic ... moja bi u principu trebalo da krene u decembru sa 11 meseci, ali cu se potruditi da produzim bolovanje do 1.2
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2012 9:06:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: peca Jeno pitanje, moje bebce ce ici u jaslice kad ja pocnem da radim, sto ce biti u februaru iduce godine, kad ja nju treba da upisem u iste ? Koliko znam - sad, u maju. Svakako se raspitaj u vrtiću kako to funkcioniše, pošto ja nisam imala tu situaciju.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2012 9:11:02
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina Malo skrecem temu, nadam se da niko nije sa ove strane duge ovaj deo Palilule je uzasno kritican. Zalosno je sto za mnogo toga treba debela veza, nama je Tamara upisana puuukim slucajem u vrtic u Krnjaci, majke mi cista sreca, ljudi nam nisu verovali, da nismo potegli veze ... tri godine dete-putnik, jer je sa ove strane raspad sistema po pitanju vrtica, i evo prebacise je ove godine konacno, naravno uz molbu ... ljudi se masovno zale, da mesta nezvanicno ima, ali zvanicno ...khm khm ... no i mi upisujemo mladje celjade ove godine, pa cemo da vidimo, da li ce moci sa sekom u isti vrtic, svima zelim srecu sa upisom! Ja te nisam nista razunela Ja pikiram Palilulski vrtic "Mali princ". Izbori mi malo kvare plan.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 11.4.2012 9:14:11
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja vrtic Skadarlija , na opstini Stari grad Imamo svih pratecih problema zbog toga ali nada poslednja umire
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.4.2012 14:41:56
|
|
|
|
maslachak
|
pitanje za mame koje su vec prosle upis u vrtic i jasle.. prijavljujem Visnju za jasle,da krene od septembra,tada ce imati 20 meseci..elem PU Savski venac je u pitanju,vrtic Jelena Anzujska..da li sad 7.maja predajem popunjen ovaj zahtev na dva strane sa svim podacima pa cekam rang listu i ako smo primljeni prilazem sve dokaze o onome sto sam navela ili odmah sve prilazem..totalno sam se zbrkala
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 27.4.2012 14:52:18
|
|
|
|
minna
|
Valjda sve zajedno mi smo predali sve zajedno ali se nismo upisali u maju nego krajem avgusta, tako da smo onda predali zajedno, sad sam se zbunila i ja Mi smo isto u PU savski venac, ali drugi vrtic... u sv sl predaje se valjda tamo u glavnoj zgradi gde je uprava
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?