Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 22:11:36
|
|
|
|
cani
|
Meni su isto rekli M4,taj licni listing,to sam uzela iz PIO ,treba samo licna karta.A u firmi su mi za svaki slucaj kopirali sledece -obrazac M 1 -obrazac M-A -obrazac M-2 -obrazac M-3A -obrazac E-3 E sad,meni nije jasno koj je ustvari obrazac potreban. Imam jos jedno pitanjce,gde sad to sve nosim,u bilo koj vrtic ili negde odredjeno?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 22:14:23
|
|
|
|
minavb
|
Kraj, sad vise pojma nemam sta treba. Zvacu sutra vrtic da pitam. Papire predajes u centralni vrtic PU opstine koja vam odgovara. Meni treba Palilula, dakle u vrtic Bosko Buha idem da predam, samo jos da skontam koji j***** obrazac.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 22:55:53
|
|
|
|
vonavoj
|
svasta,sad sam procitala..kakav je to licni listing ..prvi put cujem za taj izraz! kod mene samo pise M obrazac! evo sta treba kod mene KLIK
< Poruku je uredio vonavoj -- 7.5.2012 22:57:32 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 22:58:21
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: minavb Kraj, sad vise pojma nemam sta treba. Zvacu sutra vrtic da pitam. Papire predajes u centralni vrtic PU opstine koja vam odgovara. Meni treba Palilula, dakle u vrtic Bosko Buha idem da predam, samo jos da skontam koji j***** obrazac. hihi, ne nerviraj e, koji god da odneses verovatno ce biti FT1P ja sam se na to pripremila..
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.5.2012 23:01:51
|
|
|
|
minavb
|
Mozda gresim, ali mi se cini da je M obrazac isto sto i licni listing. FT1P ne bi bio problem, da mm ne radi tamo gde radi, pa je 3 i po od 5 radnih dana na putu, a onaj 1 i po na sastancima. Smrdljivi HR im je tako gadan, d amu je muka kad bilo sta treba da ih pita.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 7:45:36
|
|
|
|
minavb
|
Sad mi kaže koleginica sa obračuna plata da M obrazac i lični listing nisu isto. Ne razume, jel mi trebaju oba ili samo jedno? Zovnem vrtić, naravno niko se ne javlja.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:07:29
|
|
|
|
minavb
|
Dobila vrtić i kaže teta iz upisne komisije da nam treba lični listing iz PIO fonda u Nemanjinoj, a ne M obrazac iz firme.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:08:59
|
|
|
|
lesica
|
Mina,to je M4 jel da?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:13:53
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
kod nas za upis treba izvod iz maticne knjige rodjenih,presek plate roditelja,i da se popuni prijava koja se dobije u vrticu
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:17:46
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lesica Mina,to je M4 jel da? Jbg, ne znam, valjda jeste. Precizno sam pitala šta tačno treba, rekla lični listing iz NEmanjine. "Samo to?", "Da, samo to."
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:17:57
|
|
|
|
marince1
|
E pa svasta! Listing iz pio fonda nije m obrazac,ali nemogu da verujem da to traze. To bukvalno izgleda kaolisting i obicno se izdaje kad neko hoce u penziju
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:25:23
|
|
|
|
lesica
|
Onda jeste M4,evo sad gledam. Datumi zakljucivanja ugovora na odredjeno,na neodredjeno-do dana jucerasnjeg A sa druge strane iznosi zarada i doprinosa.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:29:26
|
|
|
|
marince1
|
Jeste M4.Ali i dalje nemogu da verujem da vam to traze. Meni su trazili potvrdu iz firme o zaposlenju i proseku plate,fotokopijelk i izvod za Davida. Edit, i potvrdu od lekara
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:33:19
|
|
|
|
lesica
|
Sve u svemu ovde ce na kraju biti ovako KLIK
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:34:03
|
|
|
|
minavb
|
Potvrda od lekara i prosek zarade treba kasnije, ako prođe na konkursu. Ovo sad je konkurs za upis. Kaže teta, da je taj M4 dokaz da je prijavljen. Ja radim u državnoj firmi pa je dovoljna samo potvrda na memorandumu firme. Ne vidim šta ti je na linku, zabranjen mi je you tube.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 8:59:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Dobila vrtić i kaže teta iz upisne komisije da nam treba lični listing iz PIO fonda u Nemanjinoj, a ne M obrazac iz firme. Sad sam pogledala šta treba na sajtu mog vrtića - to su promenili od prošle godine. Ja sam prošle predavala taj obrazac iz firme, a ove godine MORA listing iz pio fonda.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 10:32:04
|
|
|
|
cani
|
I ja sam zvala upisnu komisiju i rekli su mi licni listing iz PIO fonda ili neki od obrazaca M 1,2,3 iz firme.Budibogsnama.I da se dokumenta nose u vrtic u koji zelite da upisete dete.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 11:15:24
|
|
|
|
vonavoj
|
koliko je razlicita dokumentacija,kod nas ne treba M4,samo M obrazac...a jesu idioti i na M obrascu pise od kad do kad si prijavljen,samo ne pise ceo staz,nego samo u firmi u kojoj trenutno radis...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 13:07:56
|
|
|
|
maslackic
|
bila do vrtica, i naravno nista nisam uradila ,onaj M obrazac sto su mi dali je fotokopija i lepo pise od kada sam prijavljena, ali dole ima neki datum koji je kod mene od decemra prosle godine..sad kao da bi vazio taj papir mora ta kopija da mi bude overena..lupljen firmin pecat na dnu strane...tako isto i za mm a...( Za vrtice na opstini Rakovica...)
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 13:15:53
|
|
|
|
Anoniman
|
I mi smo na Paliluli, nama su rekli potvrda iz firme o zaposlenju i to je to za pocetak, nista ne spominju te M-ove i izvodi od oba deteta iako upisujemo Nedu ?! A kasnije prosek zarade i lekarsko .. ne kapiram kako nije svuda isto?! Ma zemlja dembelija, prave od svega Skadar na Bojani
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 13:30:27
|
|
|
|
minavb
|
Imaš link ženetino,za potrebnu dokumentaciju. Ponavljam, potvrda iz firme je za zaposlene u državnim firmama, a M4 je za one u privatnim firmama. Ponavljam, zvala sam komisiju jutros i žena mi je razjasnila o kojim se papirima radi.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 16:14:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Minavb sad idem iz vrtica, upravo tako moj mm koji uglavnom vodi cerku u vrtic nije dobro video ... misliiiim! Uveli prosle godine to, i moram licno i personalno u PIO! Maf to malo da nas "nauce pameti" ;) Hvala ti drugarko! I jel to moze odmah da se dobije?
< Poruku je uredio Zenetina -- 8.5.2012 16:16:41 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 18:47:50
|
|
|
|
minavb
|
Odmah, kaze mi zena iz racunovodstva da se to dobije za 5 minuta i da samo treba da predas licnu kartu.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.5.2012 20:33:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Super! Hvala :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?