RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

amdn -> RE: Omiljena serija (7.7.2015 22:22:56)

ja gledala prvi sezonu True detective i odusevljena,a ovu drugu sezonu nisam jos iako je je vec treca epizoda bila, malo sam skepticna ali gledacu svakako.
Sad sam na Penny dreadful novoj sezoni [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (8.7.2015 12:06:14)

MiLj, sta ste dobro gledali?

Amdn, prva sezona je vrh, Metju je u toj seriji prevazisao samog sebe.

Mariya -> RE: Omiljena serija (8.7.2015 12:09:25)

Sve kažete da je True detective dobra serija, stvarno ću morati da vornem. Ni jednu jedinu epizodu nisam gledala, samo sam videla najavu na HBO.
Ja sam u nedostatku serija počela da gledam Jane the virgin na fox lifeu (nemojte da mi se smejete[sm=smiley36.gif])

jess021 -> RE: Omiljena serija (8.7.2015 12:13:31)

Marya, kakve ja sve gluposti gledam na tom Fox life-u, nista se ne sekiraj. Sad gledam Ugly Bety[sm=jezicek.gif]
True detective je odlicna i mislim da prva sezona ima nekih 7-8 epizoda, pogledaj obavezno.

nata11 -> RE: Omiljena serija (9.7.2015 10:57:23)

Treba mi pomoc. Kao mala sam gledala seriju : On ima dece (mislim dvoje) e onda se ozeni vanzemaljkom i sa njom dobije malo vanzemaljce :) Serije je bila duhovita, porodicna. Da li znate naziv serije?

branki* -> RE: Omiljena serija (9.7.2015 11:07:16)

joooj,ja se secam kao kroz maglu te serije...

jess021 -> RE: Omiljena serija (9.7.2015 14:23:02)

Nato, meni na pamet pada samo Alf[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Omiljena serija (9.7.2015 15:14:07)

Nije Alf :)

Trcosava -> RE: Omiljena serija (9.7.2015 16:13:45)

Sad ću lupim, ali jedina humoristična sa vanzemaljcima mi pada na pamet treći kamen od sunca?

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (9.7.2015 16:15:36)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Sad ću lupim, ali jedina humoristična sa vanzemaljcima mi pada na pamet treći kamen od sunca?

Najbolja serija ikada!
Ja sam skinula sve epizode i povremeno puštam đacima na časovima, kidaju se od smeha!
Bez prevoda, naravno [sm=smiley1.gif]

Ali oni su vanzemaljci koji su došli na zemlju da je istraže, komandir (John Leathgow), pa onda onaj što im je veza tj prijemnik, sa njihovom planetom, oficir za bezbednost (ona ženska što sad igra u seriji The Exes) i onaj malecki, sad više nije malecki, što im igra sina.

jess021 -> RE: Omiljena serija (16.7.2015 11:42:49)

Ako neko gleda Mistresses, juce sam skontala da ima da se skine vec 5 epizoda trece sezone. A za one koji nisu gledali toplo preporucujem, meni je bas dobra.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (16.7.2015 12:13:19)

Jess, ja praatim ali sam se smorila na početku treće sezone... uvek mi je bzvz kad glavnog lika u seriji zamene. Inače, ja gledam na Kodi-u i tu imaš sve epizode.

jess021 -> RE: Omiljena serija (16.7.2015 13:02:12)

Ana, skinula sam svih pet, ali juce pogledah samo prvu. A cula sam da se Alisa Milano nece vise pojavljivati, jer vec je u drugoj sezoni bila uveliko trudna na snimanju. Nisam znala da li nece biti vise lika njenog uopste ili ce zameniti glumicu.
Sta je Kodi?

Ana RR -> RE: Omiljena serija (25.7.2015 22:53:03)

Jess, nisam videla da si pisala.

Alisa Milano je napustila seriju jer su zbog smanjenja budžeta snimanje preselili u Vankuver. Rekla je da sa dvoje male dece ne može da se seli. Tako da mi je sve ostalo nedorečeno, jbg.

Kodi je aplikacija koju instaliraš i tu imaš sve moguće serije i filmove. Imaš i Popcorn Time koji je jednostavniji ali više gledam Kodi.

Ne znam da li si pratila The big C na Foxu, odlična serija u kojoj glumi Laura Linney koja je prosto sjajna.

jess021 -> RE: Omiljena serija (30.7.2015 7:50:11)

Aaaaaa, tako znaci, hvala, hvala[sm=smiley1.gif]
Videla sam The big C, ali ja malo imam problem sa tim serijama gde je neko bolestan, posebno kad je kancer u pitenju[sm=smiley13.gif].
Sinoc sam dobila preporuku za seriju The fall sa Gillian Anderson, pa cu je verovatno skinuti ovih dana.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (30.7.2015 10:25:12)

Znaš kako, tema jeste teška (moj ujak je umro u 34oj od raka pankreasa, deda pre tri godine od raka pluća...) ali je na drugačiji način pristupljeno tome. Dosta humora, pozitivne energije, životnih pitanja... zaista sjajna serija.

milicicak -> RE: Omiljena serija (30.7.2015 10:36:00)

Mi smo poceli da gledamo Mr Robot (evo linka) bas tera na razmisljanje... cekamo novu sezonu The Blacklist... I svidjaju mi se nove epizode Castle koji se trenutno daju na Foksu

jess021 -> RE: Omiljena serija (30.7.2015 13:11:47)

Ana, meni je tata umro od kancera bubrega i bas je bilo jako mucno za sve nas i od tad imam veliki strah od istog, a i sve na tu temu izbegavam u sirokom luku da ne bi naletela na neki simptom, ali to je vec prica za psihologa[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (30.7.2015 13:17:13)

Uh Jess [sm=smiley13.gif] jako mi je žao...

jess021 -> RE: Omiljena serija (30.7.2015 13:21:42)

Ana, hvala draga. Svi mi imamo teske trenutke u zivotu, ali moramo nauciti da se ne bojimo-bar ja moram.
Ali da ne idemo off, jesi cula ti za tu seriju The fall?

Ana RR -> RE: Omiljena serija (30.7.2015 14:43:15)

Nešto mi je poznata, mislim da sam u Kanadi videla. Sad baš čitam, deluje zanimljivo [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Omiljena serija (5.8.2015 1:09:54)

Napokon se zakuvalo u True detective [sm=bravo.gif]
Mogli su i brze ali dobro....sedma epizoda vrhunska [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Omiljena serija (5.8.2015 7:39:25)

IZVORNA PORUKA: jess021

Aaaaaa, tako znaci, hvala, hvala[sm=smiley1.gif]
Videla sam The big C, ali ja malo imam problem sa tim serijama gde je neko bolestan, posebno kad je kancer u pitenju[sm=smiley13.gif].
Sinoc sam dobila preporuku za seriju The fall sa Gillian Anderson, pa cu je verovatno skinuti ovih dana.

Mislim da sam je odgledala, ali da nije ostavila neki utisak na mene. Evo da me pitaš o čemu se radi pojma nemam. Sad nekad bi trebaala da bude i druga sezona?[sm=zmeden.gif]

Wiki, ja sam odustala. I od TD i od onog šita waynward pines. Mislim, ja dajem uvek foru seriji do neke treće epizode, ako me do tad ne povuče - otkazujem.

Odgledah Tut one tri epizode i sad jedva čekam drugu sezonu koja ko zna kad će biti [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (5.8.2015 13:47:13)

E Trco, a ja taman namestila prevode za The fall, samo da prebacim na usb[sm=smiley1.gif]
Sta ti je Tut[sm=zmeden.gif]
True detectives sam pogledala prve dve i stala, ne znam sta cekam, ali mi se nesto ne gleda.

wivern -> RE: Omiljena serija (5.8.2015 14:07:28)

Jess i ja sam jedva dosla do sedme, na silu. Ali je zaplet sada odlican.
Vins mi je potpuno tunjav i uopste mi se nije dopadao ali u poslednjoj epizodi je odvalio. Nekako je sve dobilo smisao. Ako mozes nateraj se da pogledas [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>