RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Trcosava -> RE: Omiljena serija (5.8.2015 16:18:24)

Wiki pa šta je kul da me na silu gledam 7 epizoda i onda kraj hahahahha

Tut je serija, tj mini serija (filmovi) od po oko sat i po po epizodi o Tutankamonu. Želja mi da u životu jednom odem u Egipat, a do tad gledam ssve živo što ima veze sa Egiptom. [sm=smiley36.gif] pogotovo na diskaveriju kad naletim ili historiju

Meni je super ta serijica

wivern -> RE: Omiljena serija (5.8.2015 18:03:37)

Trco sve te razumem, ja sam jedva odgledala sve cekajuci neku akciju. I docekah [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Omiljena serija (7.8.2015 17:02:53)

Elem, ja skinuh drugu sezonu the fall i ladno igra onj iz 50 nijansi sive - jbt taj lik igra samo seksualne psihopate

wivern -> RE: Omiljena serija (11.8.2015 20:30:48)

Ja sinoc odgledah poslednju epizodu True detective i odlicna je. Nije kao prvi serijal, mada nisam ni ocekivala, i dosta su je razvlacili da bi se sve razresilo u dve epizode ali sam zadovoljna. I promenila misljenje o Vins Vonu.

jess021 -> RE: Omiljena serija (12.8.2015 14:57:29)

Ja jos uvek stojim na prve dve, nesto ne mogu da se nateram.
Skinula i The fall obe sezone, ali ni pogledala nisam.

Trcosava -> RE: Omiljena serija (12.8.2015 17:21:53)

Jess, malo zna da ugnjavi the fall, ali nije loša. Kad sam počela da gledam drugu sezonu setih se i prve [sm=smiley36.gif] nema puno epizoda po sezoni pa neje strašno.

Mm je skinuo prison break. Verovali ili ne ja tu seriju nikad gledala nisam.

jess021 -> RE: Omiljena serija (13.8.2015 9:41:57)

Jao Prison Break, davno to bese.
Pogleda, nije losa, ali jako duuugoooo traje i ako se dobro secam kraj nije snimljen u redovnoj sezoni vec u nekom specijalu, tako mi se nesto cini.
Pogledala trecu i cetvrtu True Detective i dalje sam ravnodusna.

Наташица -> RE: Omiljena serija (30.8.2015 18:12:37)

не знам је ли неко већ спомињао Реј Доновен. одлична серија. пад ми на памет да препоручим, јер имам нову сезону скинуту, али никако немамо времена погледати.

jess021 -> RE: Omiljena serija (2.9.2015 9:36:57)

Ana, gledas li Mistresses?[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (2.9.2015 10:36:44)

E Jass, ne gledam. Nešto me smorilo što su promenili glumicu i nisam nastavila. A inače, na mom laptopu nešto ne radi kodi, a ne mogu da uzimam mm laptop. I tako [sm=smiley36.gif] jel zanimljivo? Mogla bi da počnem, ionako nema ništa zanimljivo na tv sem Sex&grad a to gledam milioniti put [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (2.9.2015 16:56:30)

Odlicna je. Meni se bas dopada, ali mislim da ima jos jedna epizoda u ovoj sezoni, ukupno 13.
A Sex i Grad...malo je reci da znam napamet, a opet gledam, strasno[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Omiljena serija (2.9.2015 21:22:30)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
Mm je skinuo prison break. Verovali ili ne ja tu seriju nikad gledala nisam.

Odlicna serija dok je nisu usrali sa 156248 serijalom.... [sm=smiley36.gif]
Previse ga razvlacili posle, ali u to vreme ta serija je bila pravi bum.

wivern -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 1:35:20)

Ja odgledah HTGWTM i malo pocinju da preteruju sa zapletom. Sve je sjajno odradjeno do sada, ali imam utisak da hoce da je razvuku na 12 serijala. Sve u svemu zaplet mi se bas dopao, ali ga brate preterase sa sex-om. Previse sexualnih scena, po meni. Nisam nikakav moralista nego su mi potpuni visak.

Trcosava -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 7:05:16)

Gledamo sada treću sezonu. Treća me malo smorila. Toliko negativnih likova je preživelo.... Kad reče da ima nastavaka, pomislila sam da me mm nije dobro informisao, pa pogledala i vidim da ima samo 4 sezone, pa nije to tako puno [sm=smiley36.gif]Najgore mi od svega što sam pogledala koliko epizoda ima u 4- sezoni i vidim da je Sara ipak živa [sm=smiley36.gif]

Inče, ja kad stignem gledam sada supernatural. Nekada davno sam bacala pogled mnogo mi simpa onaj stariji brat [sm=smiley36.gif] i 'bem ti mene prepadnem se skoro na svaku epizodu. Osim na vampire, e tu sam 'ladovina debela [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 9:13:27)

Trco, jedva skontah o kojoj seriji pricas, pa vidim da si se nadovezala na tvoj prethodni post za Prison break.[sm=smiley1.gif]
Kako sam se lozila na tog glumca, uhhhhh[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 10:51:52)

Ja sam se lozila na brata [sm=smiley4.gif]

Wiv, jeste ima previse scena gej sexa [sm=smiley36.gif] ali opet meni se bas dopala serija. Ne znam da li je pocela druga sezona, moram malo da se ukljucim na kanadsku televiziju [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 11:01:40)

Ako misliš na Majkla, on mene užasno podseća na jednog mog bivšeg, samo bivši nema plave oči.

Anči na kog brata si se ložila? Linca ili pročaš o supernatural, mada sumnjam da to gledaš [sm=smiley36.gif]

E da, pošto ja gledam te shit serijice, jedna od njih je i the flash, i linkc i majkl igraju u njoj, i oo čudna li čuda - braća su i u toj seriji [sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 11:33:04)

Pričam o Prison break [sm=smiley1.gif] nego zaboravih im imena, Linkoln jel tako beše?

wivern -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 11:42:15)

Linkoln, i ja sam se lozila na njega. Ja se inače lozim na sirovine.
Anci ma ne smeta meni gej seks, nego uopšte ga ima previše. Ne volim kad mi trpaju previše sexa u filmove.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 12:02:18)

Evo ima na popcornu prva epizoda druge sezone, juče je izgleda bila premijera. Ali popcorn me nervira a kodi mi nešto ne radi [sm=smiley24.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 12:05:15)

Btw, jel neko koristi kodi? Nestala mi je ikona genesis a u njoj su svi fajlovi tj filmovi, serije itd. Šta sad da mu radim?

jess021 -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 12:27:51)

Ja sam se lozila na Majkla, to je onaj istetovirani jel` da? Uf, Trco dobar ti bivsi[sm=smiley36.gif]
Ana, ja ne koistim ni kodi ni pocorn, sve cekam da bude na nekom torentu, pa skidam i gledma na tv-u.

wivern -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 19:17:08)

Anci i ja skidam torente, ne bih mogla da ti pomognem.
Videh da je juče izašla nova epizoda. Ja cekam novi serijal Penny Dreadful, vidim na IMDB da su snimili treći serijal.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 20:39:40)

Sredila sam kodi ali je nesto sredilo moj laptop...jako vodim racuna sta skidam sa neta i ne znam sta se desilo. Evo mm pokusava da ga vrati u zivot..

MAMAMAJ -> RE: Omiljena serija (25.9.2015 21:36:39)

Internat. I nikad je nisam odgledala celu i pojma nemam o čemu se radi ustvari, jer sam neke epizode odgledala po tri puta, a početak i kraj, npr.ni jednom. Kad mi deca odrastu, skinuću je i gledati. [sm=smiley1.gif]
A ne znam kad će to biti, s obzirom da mi se treće nije ni rodilo. [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>