RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

nata11 -> RE: Omiljena serija (22.6.2015 16:46:07)

Jel gledao neko Trophy wife? Ja odgledala pilot i onako nije losa, vesela, opusta i sto mi je najbitnije kratko traje.

jess021 -> RE: Omiljena serija (22.6.2015 18:39:35)

Ja kad nocu naletim na Fox life.
Ma nista posebno, tralala....nema radnju.

jess021 -> RE: Omiljena serija (22.6.2015 20:15:33)

Pocela nova sezona True detective, ima prva epizoda na torentu.[sm=bravo.gif]

Peace* -> RE: Omiljena serija (23.6.2015 7:47:48)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ja pratim "Kud puklo da puklo" bez daha i preskakanja od negde februara. [sm=smiley36.gif]

I sinoć sela za TV, kad nema? [sm=smiley13.gif] jel zna neko šta se desilo? [sm=smiley13.gif]

Peace* -> RE: Omiljena serija (23.6.2015 8:13:23)

Aha, otkrila sam / nastavi'e se posle leta! [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Omiljena serija (23.6.2015 8:17:57)

IZVORNA PORUKA: jess021

Pocela nova sezona True detective, ima prva epizoda na torentu.[sm=bravo.gif]

Smorilo me za sve pare kad skontah da Metju ne igra u drugoj sezoni. Sinoć počela da gledam jedva da uspem da ispratim radnju. Nisam do kraja ni pogledala. Mada ni prva sezona me nije povukla do neke 3. epizode. Dajem joj foru još 2 epizode.

wivern -> RE: Omiljena serija (23.6.2015 8:27:13)

Trco ja ne znam kako nisi obavestena da je potpuno nova ekipa glumaca. Ja cu veceras gledati, bas me interesuje kakva je.
Da li je neko gledao Wayward pines sa Mett Dilonom. To mi je izgledalo ok u najavi.

nata11 -> RE: Omiljena serija (23.6.2015 8:44:38)

Jess vidim da si ispratila sve pa da te priupitam [sm=smiley36.gif] Jesi gledala Orange is new black? Sta mislis? Ja nisam ali sam dobila preporuku za nju.

Trcosava -> RE: Omiljena serija (23.6.2015 8:56:04)

IZVORNA PORUKA: wivern

Trco ja ne znam kako nisi obavestena da je potpuno nova ekipa glumaca. Ja cu veceras gledati, bas me interesuje kakva je.
Da li je neko gledao Wayward pines sa Mett Dilonom. To mi je izgledalo ok u najavi.

Nisam uopšte gledala ekipu glumaca, samo kada počinje druga sezona (imam superduper aplikaciju koja sve kaže, samo treba pogledati, a slika setije u aplikaciji je ostala iz prve sezone, pa sam kapirala da je ista ekipa)

Wayward je, onako... šta znam. Kombinacija eureke, under the dome i još neke [sm=jezicek.gif] Mada on meni nije neki glumac da bi ga gledala [sm=jezicek.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (23.6.2015 10:53:33)

Nato, e tu nisam gledala[sm=smiley1.gif]
Ni mene Wayward pines nije pruivukla, vec mi je malo preveise te teme u serijama.

A sto se tice True detective, cisto sumnjam da ce neko biti blizu ovoj dvojici iz prve sezone, ali videcemo. Ja bi najradije sacekala celu sezonu, pa da odgledam odjednom, ali ne znam da li cu uspeti.

jess021 -> RE: Omiljena serija (23.6.2015 11:22:40)

Wiv, ne znam da li ces True detective gledati online ili skinuti sa torenta, ali samo da te podsetim da je u Grckoj piraterija zakonom zabranjena. Tako mi mm rece proslo leto i da slucajno nista ne skidam sa neta.

jess021 -> RE: Omiljena serija (23.6.2015 20:23:08)

Sad vidim sta sam napisala, naravno da je piraterija zabranjena, htedoh skrenuti paznju da su velike kazne ako nahvataju.

jess021 -> RE: Omiljena serija (29.6.2015 17:01:43)

IZVORNA PORUKA: wivern

I kakva je nova sezona? Ja skinula, ali nisam jos pogledala.

vikiveki -> RE: Omiljena serija (29.6.2015 19:32:20)

Gleda li neko Vikinge...meni koleginica preporučila,ali još nisam ni jednu pogledala[sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (30.6.2015 12:54:11)

Viki, nisam gledala, ali sam cula da su glumci odlicini frajeri[sm=smiley36.gif]

Ne znam zasto ostale ignorisu ovu temu[sm=zmeden.gif]
Ako neko ipak baci pogled, jos uvek nisam gledala True detective[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Omiljena serija (30.6.2015 12:59:22)

Ako neko ipak baci pogled, jos uvek nisam gledala True detective

Ni ja, svako vece padnem kao pokosena sa malisom [sm=jezicek.gif]
Nadam se da cu veceras odgledati i ofarbati se .

jess021 -> RE: Omiljena serija (30.6.2015 13:01:29)

Ih Wiv, a ja tebe cekam danima da javis utiske[sm=smiley1.gif]
Inace, pojavila se i druga epizoda, upravo skidam.

vikiveki -> RE: Omiljena serija (30.6.2015 16:15:54)

Jess , meni koleginica pustila samo neki insert kada smo tražili kakvu frizuru ćeri za malu maturu da pravim.Ne da su glumci dobri frajeri,nego su im frizure super kako kod žena tako i kod muškaraca,kao pravi Vikinzi[sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Omiljena serija (30.6.2015 17:06:09)

Nemam pojma koja je to serija[sm=smiley13.gif]
Moja omiljena je "Uvod u anatomiju" mislim da sam vec pisala, a onda i vecina sa Foz Life-a[sm=zz_big_green.png]
Nato, vidim spominjes Trophy wife, meni je ona mnogo interesantna i uvek se odusevim kad vidim da puste maraton, jer mene nervira sto kratko traje[sm=smiley36.gif], pocela sam sijaset_ njih da gledam ali nijednoj ne znam ime i termin nego kad "ubodem"

wivern -> RE: Omiljena serija (30.6.2015 18:25:39)

Ih Wiv, a ja tebe cekam danima da javis utiske[sm=smiley1.gif]
Inace, pojavila se i druga epizoda, upravo skidam.

Jess danas onda obe [sm=smiley36.gif] Stavicu sibice na oci

[img]http://www4.slikomat.com/13/0630/oyw-707928.jpg[/img]

jess021 -> RE: Omiljena serija (1.7.2015 10:26:48)

Wiv, moracu onda da gledam Vikinge, dok sam jos 2u1[sm=smiley36.gif]
A jos nisam pogledala True detective, bice da cu ipak sacekati celu sezonu.
Gde nam je MiLJ? Nema je bas dugo.

wivern -> RE: Omiljena serija (1.7.2015 10:48:34)

Gledalaaaaa saaaam [sm=bravo.gif]
E meni je ok, svidja mi se jer su ga zapleli sa svih strana i nisam do kraja nacisto ko je dobar,los, zao [sm=bravo.gif]
Nadam se da ce nastaviti ovako, ni ovaj Vins mi nije toliko los mada nisam njegov ljubitelj.
Danas gledam drugu epizodu.

jess021 -> RE: Omiljena serija (1.7.2015 16:22:29)

E Wiv svaka cast[sm=bravo.gif]
Ja nisam odusevljena ni sa njim, ni sa tom Rejcel, njih samo vidjala po nekim romanticnim komedijama, pa ne mogu da ih zamislim u toj prici, ali tako je bilo i sa MM, pa me posle odusevio.

jess021 -> RE: Omiljena serija (7.7.2015 16:31:25)

Odgledah i ja prvu epizodu True detective i nista jos ne znam, nemam jos misljenje.
E da videla sam da su Metju i Vudi izvrsni producenti te serije, nisam znala.

Misha i Ljisha -> RE: Omiljena serija (7.7.2015 22:18:41)

Odgledah i ja prvu epizodu True detective i nista jos ne znam, nemam jos misljenje.
E da videla sam da su Metju i Vudi izvrsni producenti te serije, nisam znala.

eve me jess :D

True detective nisam gledala. Mm mi kaze da gledamo vikinge al nikako da se nakanimo i "organizujemo". Zivel smo bez neta dve nedelje covece. Mogu ti reci nije mi nesto posebno falio net, imali smo skinutih filmova za pogledati i svasta.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>