RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Omiljena serija (15.6.2015 20:41:16)

jao jeste videli novu epizodu GOT??? Pola likova poubijase u epizodi, al Dzona snoua im necu oprostiti. Svinje jedne[sm=smiley19.gif]

emicaa -> RE: Omiljena serija (15.6.2015 21:11:36)

Kakva je ta serija,ukratko?da li vrijedi da nadjem na netu da gledam [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (16.6.2015 9:09:09)

MiLj, bas si neka, pa sto mi rece, nisam jos pogledala[sm=hudicek1.gif]

Emice, naravno da vredi. Sad se prikazuje 5 sezona, svaka sezona ima po nekih 10 epizoda, a svaka epizoda traje oko sat vremena, pa ti vidi[sm=smiley1.gif]

sagitarius -> RE: Omiljena serija (16.6.2015 9:22:11)

Jona Sneznog su ubili?!Ja jos nisam pogledala tu epizodu,ali bas nije ok!

Misha i Ljisha -> RE: Omiljena serija (16.6.2015 9:33:24)

IZVORNA PORUKA: jess021

MiLj, bas si neka, pa sto mi rece, nisam jos pogledala[sm=hudicek1.gif]

[sm=smiley36.gif] izvinite ja mislila da su svi kao i ja pohitali da pogledaju poslednju epizodu sezone. Ajd da pogledate pa da se site izdivanimo i iskukamo. A i ona glupaca Sansa brate mili, dobro da je i ona nekog ubila do sad. a Arija je postala bas cold blooded murderer. Ma epizoda haos nervira me sto su sad sve u jednoj tako zgurali. i nervira me sto nema onog Brena onaj brat sto je nepokretan. Nista o njemu u ovoj sezoni covece

jess021 -> RE: Omiljena serija (16.6.2015 14:14:40)

Pa zeno, utepacu te[sm=smiley36.gif]
Isprica mi celu seriju, JOS NISAM POGLEDALA!!

jess021 -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 10:54:20)

Ljisooooo, gde si? Pogledala sam, nadam se da sam poslednja, pa da malo komentarisemo.
Gde si ti videla da je Sansa nekog ubila?
Sta uradise Sersei, meni bilo tesko[sm=smiley36.gif]
A za Johna, katastrofa bre, pa sto su morali da ga ubiju.[sm=smiley13.gif]

adulence -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 10:58:36)

ahahahah to i ja htedoh da pitam za sansu.....a SErsei ,ahahahahhahahah sta reci.....nego zao mi njene cerke sto ju je ona otrovala...

jess021 -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 11:02:22)

Jes`, otrovala je kucka.
Meni je bilo smesno kad ja mala rekla da zna da joj je on otac. Pomislih to ti je ono kad ti je otac ujak, a majka tetka[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 11:02:36)

Sinoć sam izguglala o kojoj je seriji riječ,nisam u tom fazonu uopšte,nastavljam potragu i dalje [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 11:03:50)

IZVORNA PORUKA: jess021

Jes`, otrovala je kucka.
Meni je bilo smesno kad ja mala rekla da zna da joj je on otac. Pomislih to ti je ono kad ti je otac ujak, a majka tetka[sm=smiley36.gif]

na ivici spanske serije...

adulence -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 11:05:16)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Sinoć sam izguglala o kojoj je seriji riječ,nisam u tom fazonu uopšte,nastavljam potragu i dalje [sm=smiley36.gif]

emice ni ja nisam u tom fazonu i mm me je strasno smarao jer je stalno gledao tu seriju i onda me je zamolio da odgledam jednu epizodu i ja pogledah tada sve sezone pre njega....ahahhahaha

Misha i Ljisha -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 11:44:58)

Pa Sansa gurnula onu ribu sa krova. [sm=smiley36.gif] Pocrkase pola likova. covece, kako nisu Sersei ubili.

jess021 -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 13:46:24)

Pa nije ju Sansa gurnula, vec Theon.
Joj, kontam da joj je gore ovo nego da su je ubili.
Ko li je sad onaj lik sto se zavetovao na cutanje[sm=zmeden.gif]

adulence -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 15:56:04)

pa zar nije to onaj planina?

jess021 -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 18:30:28)

Ado, nemam ti ja pojma. Ko je sad taj Planina?[sm=smiley1.gif]

Mariya -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 21:48:51)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

jao jeste videli novu epizodu GOT??? Pola likova poubijase u epizodi, al Dzona snoua im necu oprostiti. Svinje jedne[sm=smiley19.gif]

Joooj, ma ja sam poludela kad sam videla da su ga ubili[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]Baš mi je krivo. Ubijaju redom sve dobre i pozitivne likove a ostavljaju zle smradove. Meni je najžalije što su mi Oberina ubili, on mi je bio najbolji lik. I vrhunac kad su Džofrija u prošloj sezoni otrovali, neprocenjivo. I drago mi za Stannisa, konjina žrtvovao svoje dete zbog one krave proročice[sm=hudicek1.gif] I nimalo mi nije žao Cercei, žao mi Myrcele. Ona je bre stasala u Dornu sa onim perverznjacima pa joj je bilo ok da joj je tata ujak [sm=jezicek.gif]
A meni je baš bila dobra ova epizoda, što su sprčkali sve pa skoro o svakom bilo nešto. Inače, Aria mi je u svakoj sezoni sve bolja, pa se sad baš pitam hoće li je onaj oslepiti? A Sansa će garant krenuti na zid kod Snow-a, pa će da otkrije da je umreo[sm=smiley13.gif] sad ćemo da čekamo 10 meseci da saznamo.
Onaj Planina je je neki sir Clegane, Ubio je Oberina u dvoboju za patuljka, pa ga je onaj Sersein majstor-doktor nešto popravljao.
A da, patuljak mi je skroz dobar lik[sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (19.6.2015 9:34:11)

Maryia, svaka cast, ti si bas pazila na casu, a MiLJ i ja cemo na popravni u avgustu[sm=smiley36.gif]
Ne mogu sve da popamtim, pa to traje vec godinama.

Inace, na Fox life-u ponovo ide Sex i grad[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Omiljena serija (19.6.2015 10:18:53)

E zene negde sam citala kako ce ona Stanisova vestica da ozivi John Snowa, da je zato i dosla u Castle black. On se zavetovao nocnoj strazi a taj zavet moze da se raskine samo ako umre, e sad ima li neko da je citao knjigu da na kaze sta se desava po knjizi.
Mislim da je ovo sad vec preterano zamrseno, a i ostali su samo smradovi i glupi likovi. Od normalnih jedino ostao Tirion, Briena i Ajra. Zao mi je sto onu glupu Sansu nisu ubili jos pre par sezona.

I da, napokon pocinje nova sezona true detective, jedva cekam. Mada ne verujem da moze i da prismrdi prethodnoj.

jess021 -> RE: Omiljena serija (20.6.2015 9:52:05)

Wiv, pa to bi bilo bas lepo[sm=smiley1.gif]

Kad pocinje nova sezona True detectives? I ja mislim da ce tesko nadmasiti prvu sezonu.

wivern -> RE: Omiljena serija (20.6.2015 10:12:09)

Videla sam najavu na fb, ovih dana nesto. Glupaca nikako da pogledam datum [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Omiljena serija (22.6.2015 12:18:00)

Jess[sm=smiley4.gif]znaš kako pamtim? Tako što mm na početku svake sezone odgleda prethodne 2-3-4 sezone[sm=smiley36.gif]pa i ja gledam kad mogu i tako se prisetim šta se dešavalo i ko je ko. Ova serija mi je kao sex i grad, gledala sam je godinama i po sto puta ali mi ne dosadi!!
Vidim da će nam svima biti drago ako ona krava oživi Snowa[sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Omiljena serija (22.6.2015 15:16:23)

Sinoć mi je muž rekao da je Snow definitivno umro, pročitao je u novinama da se više ne vraća. [sm=smiley13.gif]

Čekam odgovor od brata, on je čitao knjigu.

jess021 -> RE: Omiljena serija (22.6.2015 15:18:44)

Peace, o no!![sm=smiley19.gif]
Sta god ti brat kaze, ti reci da je rekao da ce oziveti[sm=jezicek.gif]
Taman sam se ponadala kad je Wiv napisala da ce ga ona vestica oziveti, a bilo mi je nekako i logicno.

Marya, pohvalicu se da Sex i grad znam napamet, tu bi dobila pet sa zvezdom[sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Omiljena serija (22.6.2015 15:21:57)

Ja pratim "Kud puklo da puklo" bez daha i preskakanja od negde februara. [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>