Mariya -> RE: Omiljena serija (17.6.2015 21:48:51)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha jao jeste videli novu epizodu GOT??? Pola likova poubijase u epizodi, al Dzona snoua im necu oprostiti. Svinje jedne[sm=smiley19.gif] Joooj, ma ja sam poludela kad sam videla da su ga ubili[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]Baš mi je krivo. Ubijaju redom sve dobre i pozitivne likove a ostavljaju zle smradove. Meni je najžalije što su mi Oberina ubili, on mi je bio najbolji lik. I vrhunac kad su Džofrija u prošloj sezoni otrovali, neprocenjivo. I drago mi za Stannisa, konjina žrtvovao svoje dete zbog one krave proročice[sm=hudicek1.gif] I nimalo mi nije žao Cercei, žao mi Myrcele. Ona je bre stasala u Dornu sa onim perverznjacima pa joj je bilo ok da joj je tata ujak [sm=jezicek.gif] A meni je baš bila dobra ova epizoda, što su sprčkali sve pa skoro o svakom bilo nešto. Inače, Aria mi je u svakoj sezoni sve bolja, pa se sad baš pitam hoće li je onaj oslepiti? A Sansa će garant krenuti na zid kod Snow-a, pa će da otkrije da je umreo[sm=smiley13.gif] sad ćemo da čekamo 10 meseci da saznamo. Onaj Planina je je neki sir Clegane, Ubio je Oberina u dvoboju za patuljka, pa ga je onaj Sersein majstor-doktor nešto popravljao. A da, patuljak mi je skroz dobar lik[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|