pocahontas -> RE: Osip (2.6.2014 0:10:42)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Marku se u subotu pojavio neki osip po telu, prvo sam pomislila da je od vrućine ali mi je bilo čudno što ima i po stopalima, šakama, prstima... juče smo bili kod dr, kaže virus, uradili kks (danas će biti rezultati). Osip se dosta proširio, sada se oseća pod rukom, od jutros ima i po licu, vidi se i ispod koe. Sinoć sam mu dala aerius po preporuci dr, očekivala sam da će jutros biti bolje ali nije tako. Evo slike od jutros, mada se slabo vidi: [img]http://www4.slikomat.com/13/0513/x2v-a-DSC-.jpg[/img] U prirodi je dosta crvenije i osip je gusto raspoređen. Ne svrbi ga, srećom. e i mi smo ovo pazarili, pojavilo se u petak uvece, malo po stomaku, u subotu se skroz osula i posto smo bili kod moje bake u beceju odemo do dezurnog lekara tamo koji je rekao da je alergija i dao da popije presing, posto jutros nije bilo ni malo bolje ipak smo je odveli kod dezurnog pedijatra u ns i ona nam rece da je virusni osip i da ce proci samo od sebe, samo da je ne kupamo sapunom (sto je mm zaboravio i okupao je sapunom veceras)...medjutim ona je pred spavanje dobila temp. 38,5....bas sam se zabrinula, posebno sto se non stop muva oko mladje bebe, ljubi je i pipka i sad se bojim da ce i on to dobiti, a ne znam ni sta je to, a ocigledno ni lekari nisu sigurni...:-(
|
|
|
|