dunja RR -> RE: Osip (27.7.2015 2:49:56)
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Mariya, meni lici na osip od vrucine. Mozes da das aerius ako je puno svrbi ali synopen ili hiperhama gel bi mogli da pomognu. Nama je sudokrem ublazio situaciju. Jedini lek je izbegavanje vrucine i znojenja uz cesto tusiranje. Daco, ne bi trebalo nista da mazes. Proci ce. A kod tih stvari oko oka je veca verovatnoca da ce joj nesto upasti u oko i iziritirati ga nego sto ce pomoci da se situacija smiri. Mini buba danima osuta od vrucine... Sta vredi sto radi klima i sto se stalno tisiramo kad se probudi u goloj vodi... I mi smo izgleda zapatili osip od vrućine. Mi nemamo klimu, ali kupujem je, odlučila (mm je bio protovnik), međutim dosta više ..dete mi se osulo .. Ne znam da li da ga sutra vodm kod dr., ili da namažem Hiperhama gel, sada pročitah, imam ga? Inače, ne deluje mi da ga svrbi, samo ružno izgleda, najviše se osuo po licu, ispod miške, ručice i guza, čak i po piši. Imam i sudokrem, ono što smo dobili u porodilištu, ali on beše ima kortikosteroide? ne bih njega, ne znam .. S inače mrzi mazanje (ne znam da li tako sve bebe), pa sam mu juče namazala samo desnu stranu dok je spavao, Cortinatom, i čini mi se da je malo bolje.
|
|
|
|